Fick ej lÀnkar,pÃ¥pekade det sen skicka dom ett tomt kuvert utan lÀnkar,för att sedan lova att skicka lÀnkar igen. Det ignorera dom totalt tog 15 e-mail att fÃ¥ kontakt,det kostade mig 1000 sek att... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
JÀtte snabb leverans och Àven bra service, mitt barnbarn kommer att bli jÀtteglad för sin klocka, som Àr snygg och billigare Àn var jag trodde ð Kan varmt ð€ rekommendera er â€ïž Mvh Carina
Mycket fina klockor ! Glaset pÃ¥ klockan gick sönder dÃ¥ mannen tappade den i klinkergolvet och à kerström har Àven reparation/glas byte ð Smidigt med retursedel Har dock inte fÃ¥tt Ã¥terkoppling Ànn... ãã£ãšèŠã
Jag bestÀllde en klocka som fanns i lager och den levererades pÃ¥ ett par dagar. Allt fungerade perfekt, snabb leverans, vÀl paketerat och man verkar leva upp till sin lÀgsta-pris-garanti ðªðŒ I al... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi Àr den moderna klockbutiken som erbjuder dig Àkta mÀrkesklockor till låga och bra priser, i Sverige sedan 2012! Om du har frågor Àr du alltid varmt vÀlkomen att kontakta vår vÀnliga kundtjÀnst på support@akstroms.se Du hittar annars svar på de vanligaste frågorna på vår FAQ sida. Vi strÀvar alltid efter att ha nöjda kunder och transparans Àr viktigt för oss. Vi tar dÀrför gÀrna emot din feedback hÀr på Trustpilot. www.akstroms.se
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jag Àr så nöjd det vill jag tacka er
Jag Àr så nöjd det vill jag tacka er. Tack så jÀtte jÀttemycket för allt
JÀtte snabb leverans och Àven braâŠ
Kan varmt ð€ rekommendera er â€ïž
Mvh Carina
ðð¥°â€ïžð¥°â€ïžð¥°â€ïžð¥°â€ïžð¥°â€ïžð¥°â€ïžð¥°â€ïžð
Köpte en begagnad klocka pÃ¥ ett annatâŠ
Köpte en begagnad klocka på ett annat stÀlle, den var för liten så jag behövde fler lÀnkar till armbandet och frågade om jag kunde köpa bara lÀnkar och det gick bra.
JÀttebra service tycker jag!
Fick ej lÀnkar,pÃ¥pekade det sen skickaâŠ
Fick ej lÀnkar,påpekade det sen skicka dom ett tomt kuvert utan lÀnkar,för att sedan lova att skicka lÀnkar igen. Det ignorera dom totalt tog 15 e-mail att få kontakt,det kostade mig 1000 sek att få ny lÀnk och sÀtta på hos en urmakare.
Visat kvittot och allt,dom vÀgra ge nån kompensation trots dom gjort fel,det dom erbjöd va nån hundralapp om man köper hos dem igen..
NÀ detta Àr inget bra bolag,nÀr nåt går fel.
Uppdatering:Detta löste sig efter kontakt med Àgaren.
Tack för det.Mvh.
Mycket snygg klocka!
ðððððððððððð
Super nöjd med klockan!!
Super nöjd med klockan!!! Snabb lev också:ad
JÀtte nöjd
Super snabb leverans. Fint packeterad och bra skydd vid försendelse. JÀtte nöjd, kommer definitvt handla hos er igen.
Mycket fina klockor !
Mycket fina klockor !
Glaset pÃ¥ klockan gick sönder dÃ¥ mannen tappade den i klinkergolvet och Ã
kerström har Àven reparation/glas byte ð
Smidigt med retursedel
Har dock inte fått återkoppling Ànnu hur det går med klockan men Àr övertygad att jag får höra från dom snart
Fin kvalitet på klockan.
Alltid snabb och fint inpackat kvalitet
Alltid snabb och fint inpackat kvalitet
En riktigt snygg klocka till ett braâŠ
En riktigt snygg klocka till ett bra pris.och snabb leverans.
ХПÑПÑОй ÑайÑ!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹