Helnöjd med klockan, och Àven snabb leverans! Dock ej nöjd med priset 945 kr som jag fick betala. Kollade pÃ¥ mÃ¥ndag och dÃ¥ var det sÀnkt pris hos Uret! Nu kan jag köpa denna klocka pÃ¥ Klockmagasi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det gick hur bra som helst. RÀtt produkt och blev levererat pÃ¥ 3 dagar. Enda minuset var bara bilden pÃ¥ boetten, (PRX kvarts vit boett 35 mm). Jag visste redan hur den sÃ¥g ut i olika ljus men risken f... ãã£ãšèŠã
Quick service after order. Uret always delivers quickly and got a huge inventory of watch and watch related products. I highly recommend them.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag vill tacka Sara sÃ¥ himla mycket! Sara gjorde det mycket lÀttare för mig att kÀnna mig mycket sÀkrare och lugnare nÀr jag gjorde min bestÀllning. Fick klockan nÀr jag behövde den. Vill önska Sara l... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Skandinaviens största klockbutik online. Sedan starten 2006 har vi levererat klockor till över 600.000 kunder och vi erbjuder idag över 30 000 olika klockmodeller från vÀrldskÀnda mÀrken. Vi kombinerar trygg e-handel, pressade priser, brett utbud, snabb kundsupport och kvalitativ vÀgledning. Du får 90 dagars öppet köp och alla klockor sÀljs med garanti och Àr sjÀlvklart 100 % Àkta.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bra prissÀttning och snabb leverans
Bra prissÀttning och snabb leverans.
24 timmar efter bestÀllning (och betalning) fick jag min klocka.
Tydlig och bra bekrÀftelse av köp ochâŠ
Tydlig och bra bekrÀftelse av köp och löpande leveransinformation.
Vilseledande information pÃ¥ varor pÃ¥âŠ
Vilseledande information på varor på hemsidan

Uret.se ããã®åç
Fick uret inom angiven tid ochâŠ
Fick uret inom angiven tid och vÀlförpackad.
Fabriksny och fungerar utmÀrkt.
KÀnns tryggt att handla hos "uret.se".

Klockan var anvÀnd
Klockan var anvÀnd, repig på bakboetten !!!
Den var inte knÀppt runt klockkudden och skyddstejpen låg lös utan fÀste kvar.
Jag skrev direkt och skickade tillbaka den och för det besvÀret fick jag betala 100:- i frakt!!! Otroligt dåligt!
Fick också vÀnta på returnering av pengarna jag lagt ut!!!
Med vÀnliga men bestÀmda hÀlsningar från en besviken kund!

Uret.se ããã®åç
Quick service, good inventory!

24 dagar för att få en klocka absurd
24 dagar för att få en klocka absurd. Tillverkar ni klockan på bestÀllning

ÐПлÑÑПе ÑпаÑОбП за пПкÑÐ¿ÐºÑ Ñ ÐŸÑеМÑâŠ
ÐПлÑÑПе ÑпаÑОбП за пПкÑÐ¿ÐºÑ Ñ ÐŸÑÐµÐœÑ ÐŽÐŸÐ²ÐŸÐ»ÐµÐœ.

Grymt besviken
Grymt besviken! Min man skulle få klockan i present har snart vÀntat i 3 veckor. Enligt dom var varan slut nÀr jag bestÀllde men ingen info om det!
Dom sÀger att den ska komma en specifik dag nÀr jag ringt å klagat sen kommer den fortfarande inte ! Ingen som helst bra kompensation, bestÀll aldrig hÀr !

Uret.se ããã®åç
Snabb och smidig leverans samt snyggâŠ
Snabb och smidig leverans samt snygg produkt

Uret.se ããã®åç
Stort utbud och bra klockor
Stort utbud och bra klockor, andra gången jag handlat hÀr. Rekommenderas.

Bad Experience
Bought an advertised brand new Seiko, the watch came in an old box, it came with scratches and grime in the case back, also some marks in the bezel ring. I sent them detailed pictures through mail, I asked for a refound or discount, they only offer me 5% of discount which was 400Kr or order a different model but never mentioned the refound even though I asked for it. Never again from this shop.

Fin Klocka
Fick tillfÀlle att köpa en snygg klocka till förmånligt pris.
KÀnns alltid bra.

Uret.se ããã®åç
Snabb leverans. Efter några månader motsvarar klockan mina förvÀntningar.

Snabb återkoppling vid frågor
Snabb återkoppling vid frågor, bra pris och hög servicenivå. Klockan motsvarade de höga förvÀntningarna

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ