Aktieakademi レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Var pÃ¥ kurset "Aktier for begyndere" Det var et super godt kursus. Der lige kom rundt om alle de vigtige ting som jeg havde brug for at hÞre mere om, for at komme i gang med at investere. Kan varmt... もっず芋る

PÃ¥ kurset for begynder, bliver man mÞdt af en person med en enorm stor viden, engagement og begejstring for sit metier. PÃ¥ let forstÃ¥elig vis, introduceres man til investering. FÃ¥r gode redskab... もっず芋る

Lige hvad jeg manglede for at blive klogere. Yderst kompetent undervisning. Jeg hÃ¥ber, at Uffe fÃ¥r held til at udvikle akademiet. konceptet tager afsÊt i teknisk analyse. Hvis du er til fundamental an... もっず芋る

Fuld tilfredshed! Et informativt og godt (online) kursus. Jeg havde selv en smule erfaring med aktier forinden, og oplevede derfor at der blev gennemgÃ¥et emner og stof som for mig var kendt. Men dét... もっず芋る

䌁業情報

1. 投資サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Aktieakademi.dk udbyder kurser i bÃ¥de teknisk- og fundanmental analyse. Vil du lÊre at finde de vindende aktier pÃ¥ aktiemarkederne? SÃ¥ er et kursus hos Aktieakademi.dk den vej du skal gÃ¥. Vi giver aktie tips, og lÊre dig at blive en profitalen invester. Ønsker du blot uvildig rÃ¥dgivning kan vi ogsÃ¥ hjÊlpe dig med det.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

103件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Bliver ved med at sende reklame mails

Bliver ved med at sende reklame mails selvom jeg har bedt dem om at lade vÊre.
Edit: Jeg har den 25 december 2018 sendt jer en e-mail fra den mail i spamte, hvor jeg bad jer framelde mig jeres liste.

2020幎3月24日

Aktieakademi からの回答

Som vi tidligere har oplyst dig om kan vi ikke fjerne dig hvis du ikke oplyser os at du ikke vil have noget tilsendt! Vi sender ikke spam til folk!!!

Fantastisk formidler

Uffe formår at videreformidle kompliceret viden på en jordnÊr, forståelig og tålmodig facon. Efter et mentorforlÞb hos Uffe fÞler jeg mig klÊdt på til at starte min investerings rejse og han får derfor mine varmeste anbefalinger.

2020幎2月4日
自発的なレビュヌ

Bliver ved med at spamme selvom man har

Bliver ved med at spamme selvom man har skrevet til dem. Det er ingen unsubscribe knap

2019幎11月13日

KÊre Guldjack....
På alt vi sender ud er der en unsubscribe knap neders. Vi benytter mailchimp hvor du selv kan styre dine abonnementer. Du er velkommen til at kontakte os hvis du ikke kan lÞse problemet.

En MEGET stor oplevelse

En MEGET stor oplevelse, at vÊre
med til/mÞde et SÅ engageret menneske... sÃ¥ indlevende, lyttende, tÃ¥lmodigt og givende menneske.
Tak for et godt kursus.

2019幎10月27日

tak for de finde ord

Super godt kursus

Super godt og meget inspirerende kursus om teknisk analyse.
Jeg har fået nogle vÊrktÞjer som jeg helt bestemt kan/vil bruge når jeg handler aktier.

Suber godt kursus

Suber godt kursus. Uffe levere informationen let og forståeligt med eksempler fra den aktuelle grafer som deltagerne selv vÊlger hvilket gÞr kurset mere relevant og let at implementere.

自発的なレビュヌ

Dette var et godt og lÊrerigt kursus

Dette var et godt og lÊrerigt kursus, hvor at man lÊrte mange forskellige tekniske analyser, samt fordele og ulemper ved dem. Folk havde mulighed for at stille mange relevante spÞrgsmål til aktie markedet, udover det der var planlagt.