Uffe er et fantastisk menneske, yderst omsorgsfuld og professionel, følte mig fra starten af tryg og genfandt min ro og kunne sove igen, efter første møde. Kan på det varmeste anbefale Uffe som din g... もっと見る
企業が回答しました
Fra uoverskuelig gæld til gældfri Jeg tjente engang rigtig gode penge som fisker, men da indkomsten faldt, fortsatte min livsstil desværre i samme høje gear. Det endte med dyr og uoverskuelig g... もっと見る
企業が回答しました
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Bente, som hjalp mig gennem hele min sag. Hun var utrolig venlig, professionel og tog sig tid til at lytte og besvare alle mine spørgsmål. Jeg følte mig godt info... もっと見る
企業が回答しました
Bente gjorde det igen…. det kan jeg læse i de tidligere anmeldelser Rolig, afbalanceret, faglig, kompetent…. Jeg kunne bliv’ ved…. Efter vi har fået endelig kendelse om gældssanering fra skifte... もっと見る
企業が回答しました
Har du nogle økonomiske udfordringer, du har svært ved at se løsningen på, er vi klar til at hjælpe dig, uanset om du har egen virksomhed eller er lønmodtager. Vi tager gerne al kontakt med dine kreditorer/långivere og forhandler med dem. Vi har kontor såvel på Sjælland som i Jylland. Kontakt os og lad og helt uforpligtende drøfte hvorledes vi kan hjælpe.
Severinsminde, Severinsmindevej 6,, 4420, Regstrup, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
kan varmt anbefale aktivfinans og uffes hjælp
de er altid til og få fat i og kan hjælpe

AktivFinans からの回答
Virkelig en fantastisk oplevelse at have Bente på min sag om gældssanering. Hun ved hvad hun laver og er virkelig dygtig. Hun er hjælpsom, behagelig og har altid tid... Og så tager hun slet ikke en sag med mindre hun ved man kan vinde sagen.. Af hjertet TAK Bente for alt du har gjort... Det har betydet en kæmpe forskel for mig. ;o)Maluna

AktivFinans からの回答
Jeg fik relevante og realistiske råd, og god vejledning af Jørgen. Mange ting gik op for mig, og jeg kan skimte en plan. Tak for hjælpen Jørgen. Det var en kæmpe lettelse. Jeg vil til enhver tid anbefale dig og firmaet.
Flemming Jesper og hele teamet er fantastiske. De er empatiske professionelle. Og finder løsninger man ikke selv har tænkt overhovedet er en mulighed. Jeg er vild med forretnings modellen, h ir man betaler et fast aconto beløb hver måned. Det har gjort jeg har været i stand til at få hjælp. Jeg har ikke mulighed for at betale et stort engangs beløb, men på denne måde har alle mulighed for at få professionel gælds rådgivning. Til alle der står i økonomiske vanskeligheder vil jeg på det varmeste anbefale at tage kontakt til aktiv finans.

AktivFinans からの回答
Den objektive oplevelse at mødes med Aktiv Finans var, at vi fik aktuel, relevant og bred rådgivning med henblik på vores privatøkonomi, og om hvordan vi kunne forholde sig til de praktiske spørgsmål når man flytter sammen og gifter sig.
Den subjektive oplevelse var, at vi blev mødt hjemme hos os selv, af et dybt engageret, behageligt og professionelt menneske som med præcision og empati fik talt med os også om de sværere emner (fx testamente osv.).
Samlet set har rådgivningen været en berigende fornøjelse for os på mange måder, og det har gjort, at vi ikke alene har betydelig bedre styr på vores udgifter og økonomi, vi er også forberedt på fremtiden - og de udfordringer der sandsynligvis kommer jo ældre man bliver.

AktivFinans からの回答
Vi var kommet i økonomiske vanskeligheder, og fandt frem til Aktiv Finans. Allerede fra første opkald, har vi følt os mødt, og indenfor et døgn var vi i kontakt med Jesper. Jesper har givet os en fantastisk rådgivning, og gav os en følelse og tro på, at vi ville få styr på vores økonomiske situation. Og endnu bedre, så var forløbet uden den klassiske ‘dårlige samvittighed’, fordi Jesper netop så fremad og positivt på det. Vi er med god rådgivning, støtte, og hjælp, havnet et godt sted med vores økonomi, og kan nu se fremad med gode aftaler og planer.
Vi kan varmt anbefale Aktiv Finans, og vil til hver en tid selv benytte dem igen, hvis uheldet skulle være ude.

AktivFinans からの回答
Henrik har gjort en kæmpe forskel med sine råd om økonomi og gæld. Er meget taknemmelig. Tak 😊

AktivFinans からの回答
Jeg har fået stor hjælp fra AktivFinans (Bente Kruhøffer). Hun/de fortjener de største roser herfra, selvom det ikke lykkedes med gældsanering, som jeg håbede på. Der er blevet forhandlet nogle gode aftaler på plads omkring tilbagebetaling af gæld, aftaler som jeg ikke selv kunne komme i hus med (det var prøvet af). Det har givet mig ro, tro og overskud til at se lyst på fremtiden. TAK !!

AktivFinans からの回答
Der skal lyde et kæmpe tak til Aktiv finanas og især til Uffe som blev min personlig rådgiver. Havde noget træls gæld som han fik styr på for mig og har sparet mig en kæmpe beløb i renter. Han fik lavet et par rigtig solide aftaler. Tusind tak!

Hej AktivFinans
Tak for god og professionel rådgivning i forbindelse med min gældssag. Selvom sagen ikke er afsluttet, har det været meget beroligende at blive indført i hvordan tingene i virkeligheden er sat sammen.
Bjørn

AktivFinans からの回答
Vi er mega glad for ha jer til at hjælpe os med vores gæld og kom ud af det, vi er meeeeeeeeeeeeeget er glad for ha en suuuuuuuuuuuuuuper god uffemand :)

AktivFinans からの回答
Det varben god oplevelse at tale med Aktivfinans, de fortæller en ærligt om det kan betale sig at få deres hjælp, hvis de ikke mener det kan svare sig, kommer de med gode råd til hvordan man kan komme videre ved egen hjælp

AktivFinans からの回答
Jeg har haft en rejse med ansøgning til gældssanering i tæt samarbejde med Bente Kruhøffer. en meget dygtig og imødekommende person som lægger alle kræfter i når en opgave skal i mål , jeg fik min gældssanering og er meget stolt over at det var muligt.
jeg kan i den grad anbefale Bente Kruhøffer

AktivFinans からの回答
Et punktum er sat og den sorte sky der har fuldt mig i 13 år er endelig væk…
Derfor vil jeg gerne sige en stor tak til Bente fra Aktivfinans, uden dig ville jeg ikke kunne have overskuet at søge gældsernering.
Så et nyt kapitel i mit liv, starter i dag. Jeg glæder mig til at se hvad der skrives i det, men det bliver helt sikkert godt.
Mange forventningsfulde hilsner
Anders
Havde indgået aftale om en kreditoroversigt på gammel gæld, som det eneste der skulle sættes fokus på. Aktiv Finans vælger til trods for dette at lave en generel oversigt som så heller ikke passede. Aktiv Finans er ikke opmærksom på, at SKAT kører med 2 systemer, så pas på! Aktiv Finans fastholdt påstand om, at deres kreditoroversigt var korrekt, hvilket så ikke var sandt. Min gæld steg med ca 90.000 kr, ved SKAT da jeg selv undersøgte forholdene. Jeg gjorde Flemming Thorslund opmærksom på dette og krævede mine 2 indbetalte a`conto retur, da jeg mente at deres rådgivning ikke var optimal. Flemming Thorslund svarer således:
Hej Pia, jeg skal for en god ordens skyld kvittere for modtagelsen af din mail. Jeg har behov for at undersøge forløbet nærmere og vil vende tilbage indenfor et par dage. Du hører fra mig. Med venlig hilsen Flemming Thorslund. - trods 2 erindrings-skrivelser af d. 9/3 og den sidste d. 20/3, har jeg endnu intet hørt. Virkelig dårlig stil - hold jer langt væk fra Aktiv Finans!
Jeg vil gerne anbefale AktivFinans, hvis du er så uheldig, at du er kommet i økonomisk uføre. Det kan man roligt sige, at jeg har været med mange forskellige kreditorer, der for flere af dems vedkommende, var svære at have med at gøre, men nu er jeg ude på den anden side, og kan starte på en frisk takket være en kompetent hjælp fra Flemming hos AktivFinans. Mange tak Flemming! VH Claus

AktivFinans からの回答
Jeg har efterspurgt gældssanering, men kendte ikke kravene til at få det, men så fik jeg et opkald fra Bente inde fra Aktivfinans, og jeg må sige selvom hun ikke kunne hjælpe mig, så gav hun mig det bedste råd hun kunne, fordi jeg ikke opfyldte kravene, men hendes service og hendes rare personlighed, den gør at jeg kommer igen til Aktivfinans når jeg opfylder kravene. Kan kun anbefale at få en opringning hvis man er i tvivl eller har brug for hjælp! De bedste hilsner herfra!
Bh Marco.

AktivFinans からの回答
Aktiv Finans .gør et særdeles godt stykke arbejde. Flemming og jesper thorslund, har hjulpet os med div. Men er dog langt fra i mål. Den oplevelse vi har haft til dato.har været super godt. Kan kun anbefales .
Ulrich .og lotte

AktivFinans からの回答
Det første gode ved Aktiv Finans er at de ikke er for fine til at komme ud og besøge en kunde og det sætter jeg stor pris på. Jeg har lige haft besøg af Henrik og det var ualmindeligt hyggeligt, men også 100% seriøst, vi fik talt om det, der skulle tales om. Kigget på svære ting og Henrik beroligede mig og gav mig sit kort og jeg må ringe når og hvis jeg pludselig trænger til at få svar på spørgsmål. Helt stille og behageligt sidder man i sin egen stue og det er ikke et ræs med papirer og tal og ting man ikke længere kan huske. Vi tog det helt roligt, hvis jeg ikke kom i tanker om hvor gammel min bil er, så slog Henrik det bare op og alt hvad man heller ikke husker, fandt vi ud af sammen. Et godt besøg, hvor jeg fik ro på og jeg har nu en person, jeg kan kontakte hvis, jeg pludselig har spørgsmål til min situation. Jeg føler mig ikke nedvurderet eller dømt for min økonomi og det gør at jeg tør være ærlig om emnet. Tak til Henrik for god rådgivning og for at give mig ro på.
Kate Lange

AktivFinans からの回答
Har kun oplevet kompetent rådgivning og en stor hjælpsomhed. Ingen spørgsmål er dumme og der er altid hurtigt svar tilbage

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。