Akupunktur Mads レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

䌁業情報

1. 鍌灞院

圓該䌁業による蚘述

Hos Akupunktur Mads i KÞge tilbyder jeg behandlinger med fokus pÃ¥ ro, balance og effektiv lindring af bÃ¥de fysiske og mentale gener. Jeg er uddannet akupunktÞr og har mange Ã¥rs erfaring med at hjÊlpe mennesker med smerter, stress, hormonelle ubalancer, fordÞjelsesproblemer og meget mere. Mit mÃ¥l er ikke bare at lindre symptomer, men at finde og behandle Ã¥rsagen bag. Jeg mÞder hver klient med nÊrvÊr, respekt og en behandlingsform, der er skrÊddersyet til netop deres behov. Du er velkommen, uanset om du er ny til akupunktur eller har erfaring – her er plads til hele dig.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Too good personalised treatment

Too good personalised treatment.
Mads gets into every single detail about your health and gives you the best treatment.

I went for one new problem, and he actually cured many of my old problems as well.
I have never seen such a thorough Accupuncture Therapist ever.

I can recommend him for anyone looking for a holistic accupuncture therapist.

2025幎8月7日

Akupunktur Mads からの回答

Thank you so much for your kind words and for sharing your experience!
It means a lot to hear that not only your new concern, but also some of your old issues have improved. My goal is always to treat the whole person, not just the symptoms, so I’m happy that you felt truly cared for.
I appreciate your recommendation and look forward to supporting your health in the future.

Warm regards,

Super behandling

Jeg har haft fornÞjelsen af at gÃ¥ til behandling hos Mads, og jeg er dybt imponeret. Allerede fra fÞrste samtale blev jeg mÞdt med nÊrvÊr og Êgte interesse i mine udfordringer, bÃ¥de fysisk og mentalt. Mads tog sig tid til at forstÃ¥ Ã¥rsagen bag mine symptomer – ikke bare symptombehandling – og det skabte en tryg base for forlÞbet ᅩ.

Mine smerter i nakken og ryggen har vÊret plagsomme lÊnge, men efter blot to sessioner mÊrkede jeg en tydelig bedring – smerterne lettede og bevÊgeligheden kom igen. Mads tilpasser hver behandling prÊcist til den enkelte og det gav en fÞlelse af, at jeg var i de bedste hÊnder ᅩ.

Det er tydeligt, at Mads er dygtig – samtidig med, at han er omsorgsfuld og observerende. Stedet udstrÃ¥ler ro, en glÊde i kombinationen af faglighed og venlighed gÞr besÞget til en helhedsoplevelse. Jeg gik derfra med fornyet livskvalitet – fysisk og mentalt.

Jeg kan helt klart give mine varmeste anbefalinger til Mads.

2025幎7月30日

KÊre Anders,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og dine varme ord! Det glÊder mig utroligt meget at hÞre, at du har haft en så positiv oplevelse, og at behandlingen har gjort en forskel for både dine fysiske smerter og dit generelle velbefindende.
Jeg sÊtter stor pris pÃ¥, at du fremhÊver nÊrvÊret og den individuelle tilgang – det er prÊcis det, jeg strÊber efter i hver eneste session. Din beskrivelse af forlÞbet og fÞlelsen af tryghed og professionalisme betyder meget for mig, og det motiverer mig til at fortsÊtte med at yde mit bedste.
Jeg ser frem til at fÞlge dig pÃ¥ din rejse mod endnu bedre livskvalitet, og du er altid velkommen! 😊
De bedste hilsner,

Amazing

Amazing, First time I experienced how acupuncture give instant relief . I had back pain from last 2 months and 2 session of Accupuncture has completely brought back to me normal routine.
Thanks 🙏

2025幎7月15日

Akupunktur Mads からの回答

Thank you so much for your kind words! I'm really glad to hear that the acupuncture sessions brought you quick and lasting relief. It's always a pleasure to help people get back to their normal routines without pain. Wishing you continued health and well-being 🙏

— Mads

5぀星のうち5の評䟡

Mads will find right treatment for you

I had several acupuncture sessions with Mads and can recommend him as a very good specialist. He helped to relieve pain in the neck and lower back.
Mads is thoughtful and will find right treatment for you.

2025幎7月8日

Akupunktur Mads からの回答

Thank you so much for your kind words! I'm really glad to hear that the treatments helped relieve your neck and lower back pain. It's always my goal to tailor each session to what the body truly needs, so I appreciate you noticing that. You're always welcome if you ever need support again.

Warm regards,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス