Jeg var hos Mads til behandling for hÞjdeskrÊk i februar 2026. Jeg skulle pÃ¥ ferie og skulle bo pÃ¥ et hotel, hÞjt oppe af en klippe. Jeg havde min bedste flyrejse i mange Ã¥r. Kunne sidde og kigge ud a... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
I mÃ¥nedsvis vÃ¥gnede jeg 3-5 gange hver nat af hedeture pga. overgangsalder og kunne ikke falde i sÞvn igen. PrÞvede hormoncreme, melatonin og magnesium uden virkning. Udmattet af sÞvnlÞshed, som kun b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har prÞvet hypnose flere gange hos Linea I Vejle og kan kun medgive hende mine varmeste anbefalinger. PÃ¥ en enkelt gang fik jeg fx. nogle begrÊnsende mentale blokeringer oplÞst i en sÃ¥dan grad, at jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hypnose hurtig effektiv behandling af vÊgttab rygestop, flyskrÊk, angst stress, fobi'er migrÊne eksamensangst mm.
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- www.shinhypnose.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg var hos Mads til behandling for hÞjdeskrÊk
Jeg var hos Mads til behandling for hÞjdeskrÊk i februar 2026. Jeg skulle på ferie og skulle bo på et hotel, hÞjt oppe af en klippe. Jeg havde min bedste flyrejse i mange år. Kunne sidde og kigge ud af vinduet trods hÞjden. De sidste 15 år er jeg gået total i panikangst. Jeg kunne endvidere gå ud til kanten af platform på hotellet og nyde udsigten. Normalt ville jeg få totalt gummiben, svedeture og nÊrmest ligge mig ned på fliserne. Fantastisk oplevelse! Jeg siger mange tak til Mads. Du reddede min ferie!
Fantastisk positive resultater
Jeg kontaktede Mads til en behandling for vÊgttab og min mor havde brug for behandling mod manglende nattesÞvn, vi blev behandlet den 21. august 2025, det var en god oplevelse, vi havde aldrig prÞvet hypnose fÞr og var skeptiske.
Min mor oplevede resultater allerede fÞrstkommende nat :-), jeg har nu efter 3,5 måned tabt 5 kg :-)
Virkelig min og min mors stÞrste anbefaling.
Mvh. Heidi Slesvig.
Jeg var 2 gange til hypnose hos Mads
Jeg var 2 gange til hypnose hos Mads, for min flyskrÊk. Mads var hurtig til at fornemme hvor min angst for flyvning lå og hvor han skulle sÊtte ind. Jeg har lige vÊret med fly til Skotland og retur uden at vÊre panisk angst. Jeg kunne hele tiden styre min angst vÊk så den ikke plagede mig. Jeg er oven ud lykkelig for det arbejde Mads har gjort for mig. Det er den bedste beslutning jeg tog, at få hypnose af Mads.
Jeg holdt fÞdselsdag her d 3/5/2025
Jeg holdt fÞdselsdag her d 3/5/2025 , og havde i den forbindelse mads ude til min fest , som underholdning.
Jeg var TOTALT blÊst bagover af hvor dygtig han var. Det var underholdning i verdens klasse ! SjÊldent har jeg Grint så meget !
Jeg kan varmt anbefale mads til alle der vil have en gang underholdning til deres fest . Det er noget man kommer til at snakke om i lang tid! 1000 tak til mads for fantastisk underholdning. Jeg vil anbefale ham til alle!
Mvh Anja Helge
( kan ikke lige få mit navn på anmeldelsen )
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse, Mads er dygtig, hurtig til at fatte, hvad problemstillingen handler om og god til at komme med de rigtige forslag, som min underbevidsthed fatter. Har prÞvet både online og fysisk hypnose, begge dele fungerer. Tak!

Tak tak tak
Jeg er så taknemmelig for den hjÊlp jeg fik hos Mads. Jeg kommer igen hvis jeg skulle få problemer med noget igen.

Shinhypnose/Bettina Ãstrand
Min sÞn på 7 år har vÊret hos Bettina to gange og vi oplever en kÊmpe forskel på de udfordringer vi kom med.
Hun er utrolig god til at skabe kontakt og tillid hos ham. Det er et meget trygt og kÊrligt rum at vÊre i.
Bettinas arbejde har allerede haft en enorm betydning for min sÞn og vores familie. Vi er meget taknemmlige og giver de varmeste anbefalinger videre til både bÞrn og voksne, der overvejer hypnose.
Jeg var ved Mads
Jeg var ved Mads.
Efter 17 Ã¥r som ryger, er jeg endelig ikke ryger. Jeg troede ikke at det ville vÊre sÃ¥ nemt for mig. Mange mange tak, for hjÊlpen til Mads âïž
Alle pengene vÊrd!
Jeg vil gerne dele min oplevelse med Shin Hypnose/Mads Aggerholm, som har haft en utrolig positiv indflydelse på mit liv. I mange år har jeg kÊmpet med langvarigt sÞvnbesvÊr, hvilket har haft en negativ indvirkning på både mit fysiske og mentale velbefindende. Jeg havde prÞvet forskellige metoder uden held, indtil jeg besluttede mig for at prÞve hypnose.
Fra det Þjeblik, jeg trådte ind i Shin Hypnose/Mads Aggerholms praksis, fÞlte jeg en omgående fÞlelse af ro og tryghed. Han tog sig tid til at lytte til mine bekymringer og skrÊddersyede en tilgang, der passede til mine specifikke behov. Under sessionerne kom vi frem til, hvad der skyldtes mit sÞvnbesvÊr, og arbejdede så med, at jeg kunne slippe af med det stress og de bekymringer, der havde forhindret mig i at sove.
Efter blot 1. session (22/7-24) begyndte jeg at bemÊrke en markant forbedring i min sÞvnkvalitet. Herefter begyndte jeg at sove dybere og vågnede mere frisk og udhvilet, hvilket har gjort en enorm forskel i min dagligdag. Det er svÊrt at sÊtte ord på, hvor meget Mads Aggerholms hjÊlp har betydet for mig. Han har ikke kun hjulpet mig med at overvinde mine sÞvnproblemer, men også givet mig en kÊmpe ro i min krop og sind, jeg ikke ved om jeg egentlig har oplevet fÞr. Men fantastisk er det, og alle pengene vÊrd! Det bliver bedre og bedre for hver dag.
Jeg var der i alt 3 gange, og det er fÞrste gang, jeg har prÞvet en behandlingsform så få gange og haft så stor indvirkning.
Jeg kan varmt anbefale Shin Hypnose/Mads Aggerholm til alle, der kÊmper med lignende udfordringer. Hans empati, professionalisme og dedikation til at hjÊlpe andre er virkelig inspirerende. Tak for at have gjort en så stor forskel i mit liv!
Jeg har efterhÃ¥nden vÊret til et parâŠ
Jeg har efterhÃ¥nden vÊret til et par hypnoser hos Mads - med det sagt har de alle vÊret med forskellige problemstillinger dog, grundet den positive effekt. Mads har formÃ¥et bÃ¥de og skubbe til min personlige udvikling, samt et sundere liv. ;) Med det sagt, har jeg bÃ¥de fundet en mÃ¥de og slippe angsten, samt stoppet med og ryge - win! Har virkelig haft positiv effekt med fysisk fremmÞde! Sidste hypnose var online, og der skal jeg alligevel have en omgang mere - men den har virkelig rykket pÃ¥ mine tanker, ved en ganske gammel og tung problemstilling jeg lÊnge har levet med. SÃ¥ TAK til shinhypnose, og specielt til dig Mads! Den varmeste anbefaling fra mig.ð
Fantastisk oplevelse ð€©ð€©
Utrolig behagelig og kompetent hypnotisÞr.
Havde en online session med Mads, og da vi var fÊrdige var mine smerter vÊk ð€©ð€©
FuldstÊndig fantastisk, kan helt klart anbefales ð€©
StÞrste anbefaling
Mads er virkelig kompetent og mega dygtig. Behandlingerne er ikke sÊrlig lange men de er mega effektive. Jeg elsker at Mads går direkte til sagens kerne og hjÊlper en med at få de dumme fÞlelser vÊk
Der må jeg desvÊrre rette dig
Der må jeg desvÊrre rette dig. jeg har vÊret i hypnose 2 gange fÞr, med stor succes. hvis vedkommende ikke var gået på pension, ville jeg have henvendt mig der. På din hjemmeside står der op til 30 minutter, for en session. mange vil nok opfatte det som ca 30 minutter, og ikke 13. havde jeg vidst det havde jeg aldrig henvendt mig. Måske skulle du vÊre lidt mere prÊcis. Andre i branchen kan tilsyneladende godt sÊtte prÊcis tid på deres behandlinger.
Jeg er rask nu
Jeg har dÞjet med alvorlig angst med både hjertebanken, kropslige smerter og hyperventileren. Derudover har jeg vÊret nikotin-misbruger i 7 år.
Mads har hypnotiseret mig. Jeg er nu hverken bange eller afhÊngig. Tak. For det.
Det er de absolut bedste penge jeg nogensinde har givet ud.

De bedste anbefalinger til Mogens Arngot
Efter mange år med hÞjdeskrÊk, valgte jeg at prÞve hypnose terapi hos Mogens Arngot. Var lidt nervÞs og skeptisk ved det. Men det havde jeg ikke behÞvet at vÊre . Det var en meget god og tryg oplevelse. Efter bare en gang hypnose terapi kunne jeg udfordre min hÞjdeskrÊk uden at blive påvirket af den. Så de bedste anbefalinger til Mogens og til hypnose terapi herfra.

Shinhypnose.dk ããã®åç
Varm anbefaling af hypnose hos Mogens
Jeg har gÃ¥et til hypnose hos Mogens i 2 Ã¥r og 8 mÃ¥neder nu, og det har vÊret oplevelsen der har reddet mig fra det mÞrkeste sted jeg nogensinde har befundet mig i. Da jeg mÞdte Mogens fÞrste gang, kÊmpede jeg med svÊr depression, stress og angst. Mit sind sendte konstante signaler til min krop om, at jeg ikke kan trÊkke vejret. Jeg havde flere panikanfald hver dag, og jeg levede med fÞlelsen af ââat vÊre en fisk, der blev kvalt i sandet. I begyndelsen var jeg skeptisk over for hypnose, men jeg prÞvede det alligevel, efter at have prÞvet sÃ¥ mange andre terapier, der ikke virkede, eller som i det mindste ikke gav resultater sÃ¥ hurtigt, som jeg havde brug for, og min hverdag fÞltes katastrofal. Mogens har gjort undervÊrker ved mig med hypnoseterapien, og jeg vil evigt vÊre ham taknemmelig for den kolossale forandring, han bragte i mit liv. Efter cirka 6 sessioner var nÊsten al min fysiske stress og angst forsvundet ud i den blÃ¥ luft, og min hverdag begyndte igen at fÞles mÃ¥lrettet. Jeg kan huske, at jeg engang gik til sessionen og var i en tilstand, hvor jeg ikke kunne vÊre i rum med mange mennesker. Efter sessionen fÞlte jeg mig meget bedre, sÃ¥ jeg besluttede at tage i Tivoli. Det var en utrolig 3 timers tidsramme, hvor jeg sÃ¥ mig selv gÃ¥ fra utrolig angst, til lyst til at udsÊtte mig selv for menneskemÊngden, og faktisk gÞre det i en hel time i Tivoli. Det beviste mig, at Mogens hypnose virker. De fleste gÃ¥r til hypnose i et par sessioner, men jeg besluttede mig for at fortsÊtte, og det har jeg gjort lige siden. Bagefter fokuserede vi pÃ¥ sÃ¥ mange andre emner, og mit indre selv er blevet meget stÊrkere. Til tider ville jeg gÃ¥ til sessionen med en foruddefineret idé om, hvad jeg vil arbejde med, og Mogens ville hjÊlpe mig med at forfine ideen til noget, der forvandler mig til et bedre menneske pÃ¥ lÊngere sigt. Jeg har altid stolet pÃ¥ Mogens som min terapeut, og resultaterne har ikke tÞvet med at vise sig i min hverdag i den mÃ¥de, jeg reagerer pÃ¥ situationer, mennesker, og isÊr i den mÃ¥de, jeg Þnsker at opleve livet nu til dags i forhold til fÞr jeg mÞdte ham. Igen er jeg evigt taknemmelig for at have ham som min terapeut og at have lÊrt sÃ¥ meget af ham og gennem hans hypnose. Som person er han ekstremt god til at kommunikere. Han bÃ¥de strukturerer og leder sessionerne rigtig godt. Han har en varm, sjov, og venlig personlighed, og hans livserfaringen skinner igennem. Hver gang jeg kom fra terapien med Mogens, mÞdte min kÊreste mig og sagde "à h, jeg kan se, du har vÊret til hypnose hos Mogens igen!", da glÊden i mit ansigt er synlig, hver gang jeg kommer ud af sessionen og fÞler mig let, hÃ¥befuld og taknemmelig for livet.

Mads er fantastisk
Mads er fantastisk. Han har hjulpet mig så meget. Anbefaler ham til alle og kommer helt sikkert igen hvis jeg skulle opleve andet, der kan afhjÊlpes med hypnose.

Farvel til sÞvnlÞse hedeture
I månedsvis vågnede jeg 3-5 gange hver nat af hedeture pga. overgangsalder og kunne ikke falde i sÞvn igen. PrÞvede hormoncreme, melatonin og magnesium uden virkning. Udmattet af sÞvnlÞshed, som kun blev vÊrre af angsten for nÊste nats forlÞb, opsÞgte jeg Mads. Han fik mig til at acceptere opvågningerne og give slip på frygten for ikke at kunne falde i sÞvn igen, og siden har jeg sovet uendeligt meget bedre. Ja, jeg vågner måske et par gange stadigvÊk men falder i sÞvn igen uden problemer, og hjernetågen er vÊk. Så prÞv hypnose mod sÞvnlÞshed pga. hedeture, hvis du vil have din nattesÞvn tilbage.

KÊmpe anbefaling af Tina
Jeg har nu vÊret i hypnoseterapi hos Tina Kristensen 3 gange, og jeg vil komme der mange gange endnu. Bare hendes måde at se det menneske, hun sidder overfor og lynhurtigt gribe fat i sagens kerne, er alle pengene vÊrd. Tina siger tingene fuldstÊndig uden filter og med stor medmenneskelighed og indlevelse. Oveni kommer hypnosedelen. Hver gang går jeg derfra uden at mÊrke den store forskel, men i lÞbet af dagen sniger en fantastisk fÞlelse ind på mig. Jeg blev behandlet for stress, og mange af mine symptomer er blevet forbedret markant, og så har jeg fået en fantastisk indre ro, som bl.a. gÞr hverdagsmorgener med små bÞrn til en hel fornÞjelse. KÊmpe tak!

Shinhypnose.dk ããã®åç
VÊk med alle de dårlige tanker - ro i mit hoved!
Jeg har vÊret til hypnose hos Mads - et genialt menneske! Jeg kom med flg problematikker: selvdestruktiv, havde aldrig fÞlelsen af at vÊre god nok og jeg oplevede at vÊre utilstrÊkkelig på alle parametre. Jeg var depressiv og trist.
Den umiddelbare reaktion pÃ¥ behandlingen var absolut ro i mit hoved/tankerne slap nemmere og intet blev hÊngende i lÊngere tid! Efter 10 dages tid begyndte jeg at opleve hvor âligegladâ jeg var blevet. Alt det der fyldte i mit hoved og satte sig i min krop, var jeg fri for. Tankerne kommer stadig ind i mellem, men de sÊtter sig ikke i mig og er nu forbigÃ¥ende! En kÊmpe lettelse!
Jeg har netop vÊret til et boost, ca 5 måneder efter fÞrste session, for at blive endnu lettere!
Tak for god behandling!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹