Akvajewellery レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

AKVAs meget dygtige kvinder hjalp mig med at fÃ¥ min mors ungdoms ring fra ca. 1960 opdateret til en smuk ring jeg kan gÃ¥ med hver dag, og samtidig Êre min mor. De smeltede guld fra flere gamle guldri... もっず芋る

AKVA er pÃ¥ ingen tid blevet mint favorit sted nÃ¥r jeg skal forkÊle konen. Jeg har kÞbt lidt forskellige design de har lavet, og som altid er konen meget tilfreds. Tascha har vÊret utrolig hj... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kontaktede Tacha for at fÃ¥ hjÊlp til en forlovelsesring - det var en mega fed oplevelse at se deres showroom og fÃ¥ lavet ringen selvfÞlgelig. Min nu forlovede syntes det var den flotteste ring hun kun... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

AKVA Jewellery kreerer organiske smykker i genanvendt guld og sÞlv, der skal vÊkke din nysgerrighed, blive en del af dit personlige udtryk og som kan gå i arv i generationer.

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

34件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

AKVAs meget dygtige kvinder hjalp mig

AKVAs meget dygtige kvinder hjalp mig med at få min mors ungdoms ring fra ca. 1960 opdateret til en smuk ring jeg kan gå med hver dag, og samtidig Êre min mor.
De smeltede guld fra flere gamle guldringe jeg havde liggende fra min mor og farmor, og designede en unik ring der spiller som bÞlger, og vi valgte en meget smuk naturlig is blå aquamarine sten som midtpunkt. Fra start til slut kommunikerede Olivia med mig om design, sten, pris, process osv og jeg var i de bedste hÊnder hele vejen igennem. Jeg er så glad for det fÊrdige resultat!

2026幎2月12日

Pleasant customer service experience

Recently got earrings for my girlfriend for Christmas and it was too small because we ordered the wrong ones. Cecilie was really helpful with helping us get the order returned during the Christmas period and also helping us track our new order with the right size and keeping us informed. Great customer service and a pleasant experience 👍🏻

2025幎1月3日
自発的なレビュヌ

Rigtig fine produkter og god personlig service

Rigtig god kÞbsoplevelse. Jeg fik en god personlig vejledning til valg af Þreringe. De blev pakket ind og sendt af sted samme dag, så jeg havde dem dagen efter. :) Super fine og eksklusive Þreringe. Kan varmt anbefales!

2024幎2月28日

Akvajewellery からの回答

KÊre Johan. Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse og deler det med andre. Vi håber, vi ses en anden gang!

Mine varmeste anbefalinger

De sÞde piger fra Akva hjalp os sidste sommer med at skabe vores smukke vielsesringe. Da vi desvÊrre var blevet brÊndt af af en anden guldsmed sprang pigerne til, og på trods af en meget snÊver deadline, fik de det hele til at ske. Det blev samtidig gjort med en varme og tryghed, som kun lÞftede oplevelsen af vores ringe.
Jeg fÞler, at vores ringe er lavet med stor kÊrlighed og passion, og det betyder det ekstra for os, at også dét er et minde omkring vores ringe, som vi får lov at bÊre med os.
Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Akva.

2023幎5月6日

Akvajewellery からの回答

Tusind tak for de sÞde ord, Christina. Vi er sÃ¥ glade for, at du havde en god oplevelse med os trods tidspresset 😅 Tak fordi I valgte os til at lave jeres kÊrlighedsringe.

Smuk

Smukke, tidlÞse og unikke smykker!! Og sÃ¥ rigtig god service oveni 👏👏

2023幎2月16日

Akvajewellery からの回答

Ih 🥰 Tak for de sÞde ord - det er kendetegn, vi bliver meget glade for at hÞre.

Fik hjÊlp til at lave nye smykker ud arveguld

Fik hjÊlp til at lave nye smykker ud af mit arveguld og de var simpelthen nogle stjerner. Fik det flotteste armbånd fineste ring og de er så klar på at hjÊlpe og guide gennem hele processen. Kan kun anbefale!

2022幎9月22日

Akvajewellery からの回答

Vi elsker, at få lov at give gammelt elsket guld nyt liv! Tak fordi du kom til os <3

Bedste guldsmed i byen

Jeg kÞbte en meget smuk guldring til min kones fÞdselsdag.
Tascha var super hjÊlpsom og gav god vejledning.
Da ringen viste sig at vÊre en smule for stor, fik vi perfekt service!
Jeg kan kun sende mine allerbedste anbefalinger!

2022幎5月20日

Akvajewellery からの回答

Perfekt service <3 Tusind tak for de flotte ord. Vi er glade for at ringen kom til at sidde prÊcis som den skulle.

Smukt design og service

Rigtig venlige kvinder bag, der lavet nogle utroligt smukke designs!

2023幎4月19日

Akvajewellery からの回答

Tak for de flotte ord, Bodil. Det betyder meget for os, at du kan lide vores smykker, og også at servicen var i orden 🥰

Jeg kÞbte en forlovelsesring i sommeren

Jeg kÞbte en forlovelsesring i sommeren 2022 og havde en super god oplevelse fra start til slut. Jeg var forbi deres kontor/vÊrksted for at kigge lidt rundt og fandt den perfekte ring. Jeg sÞgte et par justeringer der kunne gÞre den personlig og fik med hjÊlp fra Tascha stille og roligt sporet mig ind på det rigtige. KÊmpe anbefaling herfra - og mon ikke vi ender med at vores vielsesringe også skal vÊre derfra.

2022幎7月1日

Akvajewellery からの回答

I skal vÊre mere end velkommen igen, Jakob! Mange tak for den sÞde omtale, den betyder meget for os.

Smukke vielsesringe og specialdesign

Min mand og jeg har fået lavet vores vielsesringe af de dygtige piger fra AKVA, og vi elsker dem! Jeg havde et Þnske om at få specialdesignet min, og sammen med Tascha og min mand fandt vi frem til et virkelig fint design. Ringene er lige som vi havde drÞmt om!

2023幎3月2日

Akvajewellery からの回答

<3 SÅ dejligt at vÊre med til at kreere jeres drÞmme-vielsesringe. Tusind tak for den fine anmeldelse!

KvalitetshåndvÊrk

KvalitetshåndvÊrk, smukt design, genbrug og sÞde, tålmodige sÊlgere, der guider en frem til den rigtige beslutning. Derudover tilpasning af smykket på stedet!

2023幎3月8日

Akvajewellery からの回答

Wow. Mange tak for alle de pÊne ord! Vi er sÃ¥ glade for at du har haft en god oplevelse hos os 💌

AKVA laver de smukkeste smykker og

AKVA laver de smukkeste smykker og giver den bedste service. Min ring var lidt for lille og de fiksede den med et kÊmpe smil og god service hele vejen igennem på trods af at det tog lidt tid at finde den rigtige stÞrrelse. Det er bestemt ikke sidste gang jeg kÞber smykke ved dem.

2023幎4月18日

Akvajewellery からの回答

Vi glÊder os allerede til at du kommer igen, Nanna! Mange tak for de sÞde ord <3

Mega sÞde til at hjÊlpe en mand i nÞd

Mega sÞde til at hjÊlpe en mand i nÞd som har brug for lidt hjÊlp og guidance til at vÊlge det helt rigtige :)

Super service og virkelig fede smykker.

2022幎12月2日

Akvajewellery からの回答

Vi er altid klar til at hjÊlpe en mand i smykke-nÞd! Tak for de sÞde ord, Nicolai.

Super pÊne smykker med en god

Super pÊne smykker med en god fortÊlling. Det er ikke blot smykker, man kÞber og går med - det er smykker man holder indtil nÊste generation.

2023幎3月17日

Akvajewellery からの回答

Vi Þnsker lige prÊcis at vores smykker kommer til at leve i generationer. Mange tak for den fine anmeldelse, Joachim 💌

Unikt og smukt håndvÊrk med omtanke

Unikt og smukt håndvÊrk. Min kÊreste og jeg valgte at få vores vielseringe lavet hos AKVA. En rigtig god oplevelse med god vejledning og rådgivning hele vejen igennem, både online på telefon og på det hyggelige vÊrksted i KÞbenhavn.
De varmeste anbefalinger her fra.

2023幎2月1日

Akvajewellery からの回答

Tak for de varme anbefalinger til os, vores designs og vores dejlige lille vÊrksted, Solvej ❀

SkÞn velkomst af Olivia og de andre

SkÞn velkomst af Olivia og de andre sÞde AKVA piger, og det hver gang jeg besÞger AKVA showroom, totalt god service , ja jeg har både lidt fra sÞlv kollektionen og fra guld , derudover en speciel lavet ring jo jeg er meget tilfreds med AKVA pigerne ..

2023幎2月23日

Akvajewellery からの回答

Så dejligt, at du både er til vores sÞlv - og guldkollektion, Helle. Tak for dine sÞde ord <3 Du er altid velkommen hos os!

Smukkeste smykke univers

Pigerne bag AKVA virker totalt skÞnne, hvilket afspejler sig i jeres smukke hÃ¥ndvÊrk. Er helt vild med jeres brand og historie. JA - i har en kÊmpe fan, som lowkey gÃ¥r og drÞmmer om at blive ligesÃ¥ seje som jer! 🥹💘

2023幎5月2日

Akvajewellery からの回答

Rigtig sej anmeldelse fra en lowkey fan 😍💗 Tusind tak for de sÞde ord, Sarah!

Fik smeltet min vielsesring om.

Jeg havde en vielsesring jeg var rigtig ked af, fra en anden guldsmed. Efter et mÞde med Tascha afleverede jeg dén og noget andet guld jeg havde liggende og jeg endte med at få den absolut flotteste ring jeg kunne drÞmme om. Jeg er glad for den hvér dag! Jeg havde en million spÞrgsmål, og de var så sÞde at svare på alt inden jeg besluttede mig for hvad jeg Þnskede mig. 10/10 oplevelse! <3

2023幎3月6日

Akvajewellery からの回答

10/10 oplevelse og sÃ¥ kan vi virkelig ikke Þnske os mere 🥲 Vi er sÃ¥ glade for, at vi kunne vÊre med til at designe det helt rigtige smykke til dig. Tak for de flotte ord <3

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。