KÊmpe anbefalinger herfra. Jeg havde bestilt concoon svÞb 2 styk til min datter. Pludselig tikker der en sms ind om at de kan se jeg havde bestilt 2 ens, sÃ¥ de ville lige tjekke op at det ikke var en... ãã£ãšèŠã
Smart lejesystem, hvor der er tÊnkt pÃ¥ alt fra start til slut i lejen af et kar til brug ved en hjemmefÞdsel, inkl. levering og returnering af hele molevitten. Karret er flot, nemt at sÊtte op og hygi... ãã£ãšèŠã
For anden gang har jeg nu bestilt varer via Homeborn, hvilket fungerer helt upÃ¥klageligt. Varerne ankom fÃ¥ dage efter bestilling var lagt. Denne gang modtog jeg et bogmÊrke som overraskelse.. en fin l... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Homeborn er en dansk webshop, der specialiserer sig i produkter til graviditet, fÞdsel og barsel. Vores mål er at tilbyde kvalitetsprodukter, der gÞr det lettere for gravide og nybagte forÊldre at skabe trygge og komfortable rammer i en tid fyldt med forandringer. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter, der dÊkker alt fra fÞdekar og tilbehÞr til ammeprodukter, hygiejneartikler og plejeprodukter til både mor og baby. Vores sortiment er nÞje udvalgt med fokus på funktionalitet, sikkerhed og komfort. Vi samarbejder med anerkendte producenter og leverandÞrer for at sikre, at vores kunder får pålidelige produkter, som lever op til deres forventninger. Homeborn.dk blev grundlagt af Christine Clausen, mor til to og passioneret ivÊrksÊtter, som Þnskede at skabe en webshop, hvor kommende og nybagte forÊldre kan finde de rette produkter uden at skulle gå på kompromis med kvalitet og pålidelighed. Alle produkter er testet og udvalgt med stor omhu, så de understÞtter både praktiske og velvÊrebehov i denne sÊrlige periode af livet. Vi sÊtter en Êre i at levere god kundeservice og en enkel og overskuelig kÞbsoplevelse. Med hurtig levering, fair priser og Êrlig rådgivning Þnsker vi at vÊre en pålidelig partner for forÊldre gennem graviditeten og den fÞrste tid med baby. BesÞg homeborn.dk for at se vores udvalg og finde de bedste produkter til din rejse ind i moderskabet.
Sindingvej 11, 8600, Silkeborg, ãã³ããŒã¯
- homeborn.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
KÊmpe anbefalinger herfra
KÊmpe anbefalinger herfra. Jeg havde bestilt concoon svÞb 2 styk til min datter. Pludselig tikker der en sms ind om at de kan se jeg havde bestilt 2 ens, så de ville lige tjekke op at det ikke var en tastefejl. Det var det ikke, men det viser at de er utrolig opmÊrksomme. Derudover er der også charmen ved at bestille fra en mindre virksomhed, med en håndskrevet besked. KÊmpe anbefalinger herfra.
Super fin rangle i god kvalitet ogâŠ
Super fin rangle i god kvalitet og hurtig levering
Super god kundeservice
Super god kundeservice, herunder hurtigt svar på forespÞrgsel. Hurtig levering.

God service ð
Selvom vi ikke nÃ¥ede at bruge fÞdekarret grundet en hurtig fÞdsel, sÃ¥ kan der kun gives fem stjerner for hurtig service og rigtig fin manual til opsÊtning af alle tingene ððŒð€©

Vores varmeste anbefaling
Vores varmeste anbefaling. Selvom det lejede fÞdekar ikke kom i brug, så var alt bare så fint. God kvalitet og virkelig god service. Levering som lovet og ejer af firmaet virker bare så sÞd og hjertevarm. TÞv ikke med at bestille herfra!
Jeg oplevede desvÊrre problemer men det blev rettet
Jeg oplevede desvÊrre nogle problemer med returprocessen via Shipmondo, hvor jeg i fÞrste omgang ikke fik mulighed for at sende varen retur uden selv at betale fragt, selvom jeg allerede havde betalt på hjemmesiden. Det betÞd, at pakken endte i en pakkeshop og kom retur igen. Derudover gik der over 6 uger, fÞr jeg fik mit depositum tilbage og jeg modtog ingen svar på de mails, jeg sendte i perioden, hvilket var frustrerende.
Home Born har dog efterfÞlgende rettet op på fejlen, og jeg har nu modtaget pengene. Jeg sÊtter pris på, at sagen blev lÞst og en god kundeservice
Smukt og unikt
Det er et smukt univers som Christine har skabt. Fandt det da jeg sÞgte efter unikke gaver til kommende forÊldre. Det lever Homeborn til fulde op til.
Meget hurtig levering og en rigtig godâŠ
Meget hurtig levering og en rigtig god vare.
Jeg bestilte en hverdag og fik min vare dagen efter.
Hurtig levering
Fik min uld underlag til barnevognen meget hurtigt. GlÊder mig til at bruge denð
Varen levede op til forventningerne ðogâŠ
Varen levede op til forventningerne ðog hurtigt levering
Hurtig levering til kiosken,hvor jegâŠ
Hurtig levering til kiosken,hvor jeg skulle hente pakken.
Fuldt ud tilfreds med mit saga fÞdekar
Fuldt ud tilfreds med mit saga fÞdekar. Hurtig levering

very good!!
very good!!! thank you so much. good quality service. I have not opened the product coz it was a present. :D

Homeborn ããã®åç
Hurtig ekspedition og fine produkter
Hurtig ekspedition og fine produkter - jeg er isÊr glad for min graviditetsbola - den er super fin, lyden er meget diskret og tiden vil vise, om den også har gjort noget godt for baby :)