Alarmsysteemexpert.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Wat laat begonnen aan de installatie, dat is door mijn agenda mijn fout. Jammer want binnen 2 maand heb je ondersteuning. Neemt niet weg dat de oplossing die ik na zoeken en zoeken maar niet kon vinde... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Helaas werking van de camera’s niet naar wens. Enigste wat de technische dienst je wijs probeert te maken om ervan af te geraken is, zeggen dat er netwerk problemen zijn… Alle andere machine’s die ook... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mijn Ajax hub was kapot gegaan door een software update. De helpdesk van alarmsysteemexpert was bij ieder contact hulpvaardig en vriendelijk. Toen bleek dat deze niet te repareren was hebben ze zelfs... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hier een compleet camerasysteem besteld en zelf aangelegd. Klantenservice is erg goed. Kunnen je goed adviseren en na installatie nog wat vragen over meer geavanceerde onderwerpen word serieus opge... もっと見る

企業情報

1. 盗難警報器店
  2. カメラ屋

当該企業による記述

AlarmsysteemExpert is een professioneel bedrijf dat ruim 20 jaar ervaring heeft met beveiligingssystemen en kwalitatieve hoogstaande producten levert. Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem, maar weet u niet wat u precies nodig heeft? U kunt vrijblijvend contact op nemen voor advies of langskomen in onze prachtige showroom in Gorinchem. Naast kwalitatieve producten bieden wij ook professionele installatie en houden we heldere prijsafspraken aan. Zo werken wij met eigen monteurs die jaren ervaring hebben, zodat uw beveiligingssysteem vlekkeloos geïnstalleerd kan worden. Zo maken wij beveiliging toegankelijk voor iedereen!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 2

レビューを書く

Top bedrijf

Top bedrijf! Heb ze voor mijn koop heel vaak gemaild met allerlei vragen maar nooit was dat een probleem altijd even geduldig en vriendelijk behandeld.

Denken ook echt mee met je situatie en adviseren de juiste apparaten!

Echt een aanrader! Bedankt mannen

2024年1月25日

Korte lijnen!!

Korte lijnen!!! goede en duidelijke communicatie en gewoon altijd een scherp tarief!!!
gewoon niet verder zoeken, maar hier kopen!!!!!

2024年1月17日

Prima

Kwaliteitsproducten en zeer behulpzame klantenservice. Ik had een probleem met het gebruik van de camera, maar kreeg meteen behulpzame ondersteuning van de klantenservice. Ik zal deze winkel zeker weer bezoeken en aanbevelen aan anderen!

2024年1月17日
5つ星のうち5の評価

Goed bedrijf om alarminstallatie en…

Goed bedrijf om alarminstallatie en bewakingscamera te kopen. Bij aankoop krijg je duidelijke handleiding/instructiefilm voor de installatie van je producten. Medewerkers staan je netjes te woord aan telefoon voor informatie en uitleg. Alles wordt netjes thuisbezorgd. Top bedrijf

2024年1月2日

Aanrader!!

Erg fijn bedrijf. Nemen alle tijd, zijn scherp geprijsd en hebben een prima aftersale. Mocht je onverhoopt toch tegen een probleem aanlopen, helpen ze je daar mee.

Mooie showroom, vriendelijk en kundig personeel.

2023年12月3日

Top bedrijf

Uitstekende service van alarmsysteemexpert.nl
De medewerkers hebben echt verstand van zaken en lossen problemen ook op, zijn behulpzaam en duidelijk in hun uitleg.
Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan.

2023年11月8日

Goede service!

Duidelijke website, goede begeleiding bij de aankoop, snelle contacten, goede installatie service en ook tijdje na aankoop nog goede service bij vragen!

2023年11月1日
5つ星のうち5の評価

Zeer goede support, mooi assortiment

Hier een compleet camerasysteem besteld en zelf aangelegd. Klantenservice is erg goed. Kunnen je goed adviseren en na installatie nog wat vragen over meer geavanceerde onderwerpen word serieus opgepakt.
Ik koop de volgende keer hier zeker weer.
Verder mooi aanbod en nieuwste technieken beschikbaar in het aanbod.
Prijzen zijn ook goed!

2023年11月8日

Super zaak

Super zaak! Afgelopen week een hikvision systeem erbij aangeschaft wederom weer super geholpen door Michel! Telkens weer top advies en super service.

2023年9月29日

Super klantenservice

De rookmelders die ik had besteld kon ik niet verbinden met de WiFi. De klantenservice heeft mij super goed geholpen en toen het niet lukte een goede oplossing geboden

2023年8月28日

Trustpilot エクスペリエンス