Banner for Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair

3,783
TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Bureaustoel gekocht maar was op zicht voor iemand anders gereserveerd. Netjes een telefoontje gehad en afgewacht op telefoontje of het weer beschikbaar was. Netjes weer terug gebeld en stoel door de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik was op zoek naar een bureaublad van 90 cm diep en kwam bij Albeka uit. Ze hadden precies wat ik zocht, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben er super blij mee! Daarnaast 6 sterren voor... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Lang gezocht naar type stoelen ivm enige beperkingen.albeka had ze nu.ondanks onze onduidelijkheden in communicatie alle medewerking, snelle kijkoptie en het zelf kunnen meenemen geregeld. En ook n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mooie bureaustoel in goede kwaliteit tegen een redelijke prijs, echt heel blij mee. Bovendien was jullie chauffeur bijzonder vriendelijk en servicegericht, prima vertegenwoordiger van jullie bedrij... もっず芋る

䌁業情報

1. オフィス家具店
  2. オフィス機噚レンタル業
  3. オフィス機噚提䟛業者
  4. リフォヌム業者
  5. 䞭叀オフィス家具店

圓該䌁業による蚘述

Wij zijn Albeka. Met meer dan 90 enthousiaste collega's richten wij kantoren en bedrijven in Nederland zo duurzaam mogelijk in. Met een uitgebreid assortiment aan tweedehands en nieuwe kantoormeubelen en meer dan 20 jaar aan expertise zit je bij Albeka altijd goed. Met onze creatieve interieuradviseurs en ons enthousiaste eigen bezorgingsteam bieden wij jou altijd de allerbeste service. Je bent altijd van harte welkom in één van onze 3 showrooms. Door bewust te kiezen voor een duurzame inrichtig van je kantoor, maken we werken niet alleen groen, maar ook leuker.

連絡先

(3,783)

過去12か月のレビュヌ数: 181ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Product als verwacht en soepele

Product als verwacht en soepele levering.

Elektrisch bureau besteld bij Albeka, een tweedehands. Ziet er netjes uit, alles werkt, en de bezorging ging heel soepel door twee vriendelijke heren.

2026幎4月2日

Beste klant,

Bedankt voor de positieve reactie en de 5-sterren review. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met onze service, en vooral ook omdat u een milieubewuste keuze heeft gemaakt! Heel veel plezier van uw aankoop 🌞

Hij was heel bekwam

2026幎4月1日

Beste Garcia,

Bedankt voor uw positieve reactie en de 5-sterren review. Fijn om terug te horen dat onze service naar wens was! We wensen u heel veel plezier van uw aankoop.

5぀星のうち4の評䟡

Ik heb de afspraak tijd kunnen

Ik heb de afspraak tijd kunnen aanpassen i.v.m. een crematie.
Wel hoor ik graag wanneer de stoel nabezorgd wordt

2026幎3月31日

Beste klant,

Bedankt voor de 4-sterren review. We zijn altijd bereid om in deze situaties mee te denken. Mocht u tot op heden niets hebben vernomen dan adviseer ik u om contact op te nemen met de klantenservice. Zij kunnen met u een nieuwe bezorgafspraak inplannen. Sterkte!

Top service

Top service. Correcte bestelling en bij vragen direct antwoord.

Leverancier was ook zeer sympathiek en heeft goed alles afgeleverd

2026幎3月31日

Beste klant,

Bedankt voor de 5-sterren review! We zijn blij te horen dat onze service en dienstverlening u zo goed is bevallen. We wensen u heel veel plezier van uw nieuwe aankoop 🙂

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden over de bestelling via de

Zeer tevreden over de bestelling via de webshop, afspreken van de leveringsdatum en de levering!

2026幎3月23日

Beste Rick,

Bedankt voor de positieve reactie en de 5-sterren review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service en producten. Heel veel plezier gewenst van uw aankoop ☺

Goede kwaliteit kast

Goede kwaliteit kast, nette levering.

2026幎3月23日

Beste Matthieu,

Bedankt voor de 5-sterren review. Fijn te horen dat u tevreden bent met onze producten en service! We wensen u veel plezier van uw aankoop ☺

Mooie gebruikte kantoormeubelen

Mooie gebruikte kantoormeubelen.
Prima snelle en vriendelijke bezorging.

2026幎3月13日

Beste At,

Dank voor de positieve reactie en de 5-sterren review. Fijn te horen dat producten en service u goed is bevallen! We wensen u heel veel plezier van uw aankoop 🙂

5぀星のうち4の評䟡

Er werd goed geluisterd en actie

Er werd goed geluisterd en actie ondernomen voor het probleem.

2026幎2月23日

Beste klant,

Bedankt voor de positieve reactie, en uw 4-sterren review. Fijn te horen dat uw probleem goed is opgepakt en opgelost! Heel veel plezier nog verder van uw aankoop ☺

Opgelost

Opgelost, nieuwe slingers gemonteerd

2026幎3月12日

Beste John,

Dank voor de 5-sterren review! Fijn dat het is opgelost, we wensen u heel veel plezier van uw aankoop.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle en vriendelijke service!

2026幎3月9日

Beste Monique,

Bedankt voor uw positieve reactie en de 5-sterren review. Fijn te horen dat onze service naar tevredenheid is geweest. Heel veel plezier van uw aankoop gewenst!

5぀星のうち5の評䟡

Heel vriendelijk en goed bereikbaar

Heel vriendelijk en goed bereikbaar. De service is echt super fijn. De bezorgers hebben alles gemonteerd en opgeruimd. Dank jullie wel!

2026幎3月9日

Beste klant,

Dank voor de positieve reactie en de 5-sterren review. We zijn blij uw positieve ervaring terug te horen wat onze service betreft! We wensen u heel veel plezier van uw aankoop 🙂

5぀星のうち5の評䟡

Dit zijn echt mooie "tweedehands kasten".

Meerdere keuze aan tweedehands kasten. En ze vertonen echte slechts heel kleine gebruikstekenen. Ben er super blij mee.
Goede prijs/kwaliteit en snelle levering.

2026幎3月6日

Beste Luc,

Bedankt voor de zo positieve reactie en de 5-sterren review. We zijn blij te horen dat u een milieubewuste keuze heeft gemaakt en dat u over de producten ook heel tevreden bent! We wensen u heel veel plezier van uw aankoop ☺

5぀星のうち4の評䟡

mooi product voor de prijs

mooi product voor de prijs. Alleen er zit te veel schroeven bij ook schroeven die te lang zijn.

2026幎3月5日

Beste klant,

Bedankt voor de positieve reactie en de 5-sterren review. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw aangeschafte product. Wat de schroeven aangaat, heeft u toch nog andere nodig dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice! Heel veel plezier van uw aankoop gewenst ☺

fijne monteur

2026幎3月4日

Beste Yoran,

Bedankt voor de 5-steren review. Fijn te horen dat de service naar wens is verlopen. Heel veel plezier gewenst van uw aankoop!

Heel tevreden

Goed op de hoogte gehouden van tijdstip levering.
Op deze manier betaalbare kasten.

2026幎3月3日

Beste Liesbet,

Bedankt voor de positieve feedback en de 5-sterren review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze producten en dienstverlening! Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe kasten ☺

5぀星のうち5の評䟡

Op tijd geleverd en snel gemonteerd

Bestelling keurig op tijd geleverd, alles werd ook snel gemonteerd. En: ik heb me geen zorgen hoeven maken over de vele lege dozen, want alles is netjes meegenomen.

2026幎2月27日

Beste Bert,

Bedankt voor de positieve reactie en de 5-sterren review. Fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen! Heel veel plezier gewenst van uw aankoop ☺

5぀星のうち4の評䟡

Behulpzame chauffeur en ook vakkundig

Behulpzame chauffeur en ook vakkundig bij het in elkaar zetten van de kast

2026幎2月23日

Beste Carola,

Bedankt voor de positieve reactie en de 4-sterren review. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze geleverde service! We wensen u heel veel plezier van uw nieuwe kast ☺

5぀星のうち5の評䟡

Mega tevreden en super bezorgers

Bureau gekocht bij Albeka en wij zijn mega tevreden! Het bureau verkeert in hele goede staat (als nieuw), dus dat is al een aanwinst an sich.

Echter wat mij het meest aansprak was de absolute vriendelijke en warme service van de bezorgers!

Al toen de deur openging had ik meteen een goed gevoel bij deze heren en het is ze gelukt een aardig groot bureau door nauwe hoeken te navigeren naar de kamer waar hij staan moest. Het had een aantal pogingen nodig, maar ze waren uiterst voorzichtig met de muren en gingen met een grote glimlach weer weg.

Op deze manier maak je echt een goede indruk, dus ik kan de positieve reviews op TrustPilot beamen.

2026幎2月18日

Beste klant,

Erg leuk om zo'n uitgebreide en positieve review terug te krijgen. Bedankt ook voor de 5-sterren review! We zijn blij dat we u zo naar tevredenheid van dienst hebben kunnen zijn! Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe bureau 😄

5぀星のうち5の評䟡

Was iets mis gegaan met order maar snel

Was iets mis gegaan met order maar snel gehandeld en geregeld door Pascal dus hele goede service

2026幎2月19日

Beste Mimi,

Bedankt voor de 5-sterren review! We zijn blij te horen dat ondanks dat er iets fout gegaan was met de order, het snel en naar uw tevredenheid is opgelost! We wensen u heel veel plezier van uw nieuwe aankoop 😊

Service en product top

Snelle levering, leuke vriendelijke chauffeur, top product.
Voor herhaling vatbaar 👍🏌

2026幎2月19日

Beste Els,

Bedankt voor de leuke reactie en de 5-sterren review! Fijn om terug te horen dat u zo tevreden over onze producten en service. Heel veel plezier van uw aankoop en wellicht tot een volgende keer ☺

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。