Aldrig har vi fået så dårlig en…
Aldrig har vi fået så dårlig en behandling hos den nye læge Rasha EL-ALI alt hvad vi spørger om bliver hårdnakket afvist hun er magt liderlig så vi skifter læge
Preben Jakobsen
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Preben Jakobsen
På Roholmsvej i Albertslund er lægen blevet en skrabet model. Telefon til klokken ti, hvor det før var til kl. 12. Kun én lægesekretær.
Plaster på et sår, ellers en lynhurtig konsultation hos en, som ikke kendte noget som helst til min journal.
Den 29. 4. 2022 revnede min hovedpulsåre, og følgerne var dårlig hukommelse, dårlig balance, nervebetændelse og dårlig lungetilstand.
Den ene lunge var fyldt med blod og den anden en ”sjat”. Jeg har haft voldsomme vejrtrækningsproblemer siden. (Jeg har altså ikke KOL, som den unge læge mente.)
Jeg er fyldt med ar på skinnebenene, fordi jeg konstant falder.
Mine ben er hævede og røde, og jeg har mange smerter.
Min korttidshukommelse er meget ringe. Og jeg kan aldrig huske, hvad jeg har lavet dagen før. Og jeg går pludselig i stå under en samtale. En gang under en visesang. Stort sort hul.
Der er hul i stenten, så der løber bod ud hele tiden. Når der ikke kan være mere, dør jeg.
Sidste konsultation blev jeg på vejen derop kørt ned af en bil og fik en skidebalde, fordi jeg (pga uheldet) kom for sent. Fik at vide, at det blot var en muskel, videre….. Havde ondt både i ryggen og lungerne i fire uger.
Får en tid hos damen. 12 dages ventetid. Det går ikke
Dette ville jeg tale med lægen om.
Prøvede at skrive ti lægen, men det kan man heller ikke mere.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。