レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Hvor skal man næsten starte? Desværre en ret skuffende oplevelse hos BENI. Det hele virkede lidt sløvt og uden den store smag. Dressingerne mangler simpelthen smag og personlighed, og brødet va... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Prøvede det 2 gange denne weekend. Køen gik fornuftigt, 40 min en dag og 60 min den anden dag. Men der var også super mange mennesker. God smashburger Gode pomfritter God dip (prøvede både... もっと見る

2.9

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 51

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

En generelt skuffende oplevelse!

En generelt skuffende oplevelse!

Da vi kommer ind, er der kun to standere til at bestille på, hvilket gjorde, at man hurtigt stod meget presset i døren.

Flere af tingene var udsolgt, selvom vi kom torsdag ved frokosttid. Vi endte med at bestille en kyllingeburgermenu med dip og slushice, hvilket samlet løb op i små 200 kr.

Da vi ville sætte os i restauranten, var der meget beskidt. både på borde og gulve. Vi måtte derfor bede personalet om at tørre et bord af til os.

Maden kom forholdsvis hurtigt, selvom systemet havde været nede, og vores ordrer var gået tabt, så vi måtte gå op og høre hvad der var sket. Sammen med de wagyukugler, som vi fik med uden at have bestilt dem, er det faktisk grunden til, at jeg giver én stjerne. Wagyukuglerne var nok det eneste af det, jeg smagte, som jeg faktisk kunne have lyst til at komme tilbage efter.

Kyllingeburgeren var kold og meget soggy. Derudover var kyllingestykket meget lille og fyldte slet ikke burgeren ud. Pommes frites var også kolde, og portionen var meget lille, når man tager prisen i betragtning.

Dippen smagte okay, men jeg havde aldrig gættet på, at det var en hvidløgsdip, hvis ikke det havde stået på bøtten.

Slushicen var heller ikke decideret dårlig, men smagte heller ikke af noget særligt. Jeg havde bestilt rabarber og synes mest bare den smagte af sukker.

Alle fik maden i takeawayposer, hvilket gjorde det besværligt at spise i restauranten, da der ikke var noget, man kunne lægge maden på. Jeg synes, det kunne være en god idé med bakker, så maden ikke skal ligge direkte på bordet. særligt når bordene i forvejen var beskidte.

Toilettet var også ulækkert. Det var tydeligt at se fedtfingre rundt om håndtaget, og der manglede desuden håndsæbe.

Generelt var klientellet meget ungt, men priserne henvender sig efter min mening til et lidt ældre publikum, da det var meget dyrt.

Alt i alt var det en skuffende oplevelse med kedelig og kold mad i en restaurant, der var alt andet end indbydende og til en pris, der efter min mening er alt for høj i forhold til niveauet.

2026年9月17日
5つ星のうち1の評価

så fik jeg også prøvet bennis og gal…

så fik jeg også prøvet bennis og gal hvor var det skuffende god service var der . Men maden var kedelig 99 kr for en røvsyg smash burger med tører bøffer . de 2 dips jeg købte var smagsløse signatur og den trøffel parmesan og dej kugler med ost . Eneste der var godt var slushice

2026年9月17日

god mad

god mad. ikke sidste gang jeg kommer forbi! Fedt at se en mand der giver den gas og vil fremad og levere en god service.

2026年9月16日
5つ星のうち5の評価

Super fin service trods mange…

Super fin service trods mange mennesker! Jeg fik maden på 10-12 min . Et lille minus der er kun et wc! Men det er små ting . Kylling burgerne og pommefritter og deres dip er super gode og godt arbejde Casper !

2026年9月16日
5つ星のうち5の評価

Virkelig lækre burgere Maden var frisk

Virkelig lækre burgere Maden var frisk, varm og smagte virkelig godt. Burgeren var saftig, og der var godt med smag i både kød og toppings. Pomfritterne var også sprøde og lækre. Personalet var venligt, og servicen var hurtig. Alt i alt en rigtig god oplevelse – jeg kommer helt sikkert igen! Kan klart anbefales.

5つ星のうち1の評価

Jeg fandt et hår i min cheese

Jeg fandt et hår i mine cheese sticks(Jeg håber mest på det var et af Caspers skæg hår og ikke andet). Maden var forfærdelig tør og ekstremt kedeligt. Dårlig service, der gik næsten 20 minutter før jeg fik min mad. KAN PÅ INGEN MÅDE ANBEFALES!!!!!

Rå kylling

Jeg bestilte deres pomfritter og brunet smør hvidløgs dip og deres chicken tenders - den første chicken tender jeg tog en bid af var halv rå inden i og var kold super skuffende især efter man har brugt en 1 time på at stå i kø også yderlige 30 min på maden. Den anden tender var god🫡 deres pomfritter og dip var også gode hvilket er derfor den får 2 stjerner

2026年9月10日

Rå kylling

Det skal du prøve…. Hvis altså du er til kyllingesushi. En til var at kyllingen var rå indeni, en anden ting er at maden ikke smagte godt. Din lokale grillbar er desværre formentlig bedre…. Ikke drømme bare mareridt!

5つ星のうち2の評価

Hvor skal man næsten starte

Hvor skal man næsten starte? Desværre en ret skuffende oplevelse hos BENI.

Det hele virkede lidt sløvt og uden den store smag. Dressingerne mangler simpelthen smag og personlighed, og brødet var slasket og virkede ikke særligt indbydende.

Det eneste, der egentlig fungerede fint, var deres chicken tenders. Til gengæld var deres cheese sticks virkelig vulgære – både i konsistens og smag.

Alt i alt en oplevelse, hvor jeg havde forventet væsentligt mere. Der er bestemt plads til forbedring, især når det kommer til smag, tekstur og kvalitet.

2026年9月10日
5つ星のうち1の評価

Maden er alt alt alt for overpriced det…

Maden er alt alt alt for overpriced det kan skuda ikke være rigtigt at jeg skal give 109 kr for en eller anden dårlig burger som ikke engang smager af noget helt seriøst de har jo bare taget en bolle og proppet noget kylling i og lad mig slet ikke komme ind på de coockies der og de forskellige dyppelser der var med og også forfærdeligt mozzarella sticks eller hvad det nu er det eneste positive er den honey glaze der alt i alt forfærdeligt oplevelse ville ikke anbefale nogen som helst beni’s burger

2026年9月13日
5つ星のうち1の評価

Fik både rå tenders og rå kylling i…

Fik både rå tenders og rå kylling i burgeren, bøffen og pommes var ALT for saltet. Cheesesticks var næsten helt tomme. Der var ekstremt lidt ost i også var der var dej alt andet. Der var ikke så meget at gøre fordi vi tog det med hjem. Slet ikke pengene og ventetiden værd :( og endte med at få dårlig mave. Det er desværre ikke hypen værd overhovedet.

2026年9月12日

レビューの対象になっている企業の方へ