Waardeloze babyfoon. 3 kilometer bereik m’n reet - 100 meter is echt de max en waardeloos voor op camping, hotel etcetera
レビュアーのコメントを見てみましょう
11Jaar geleden 2 babyfoons gekocht voor kleinkinderen. Inmiddels 7 kleinkinderen, maar dus alleen gebruikt als oma en lang niet op dagelijkse basis. Van beide is het zijknopje (aan en uit) van de oude... もっと見る
3 jaar geleden een Alecto Dvm 143 gekocht. Deze is gedurende deze periode 2 x gerepareerd en we hebben zelfs een nieuwe gekregen! Helaas is deze alweer defect en wel elke keer hetzelfde probleem! Niet... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Als je het beste wilt voor je kindje, kom je bij Alecto babycare uit. Compleet assortiment in babycare ontzorgt jonge ouders, geven vertrouwen en bieden veiligheid. Alecto heeft een assortiment van meer dan 70 producten voor je, waarmee je jouw kindje met de beste zorg omringt. Het meest bekend zijn onze prijswinnende en marktleidende babyfoons.
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Eenvoudig maar Volledig
Eenvoudig maar alles wat je nodig hebt. Herlaadbare batterijen meegeleverd.
Service!
Super service
Super service! Een babyfoon met een defect binnen garantie, opgestuurd en binnen een week vervangen voor een vervangend nieuw exemplaar.
Monkey Slaaptrainer
We hadden een slaaptrainer besteld bij Alecto. Helaas was de doos behoorlijk beschadigd door het vervoer. Na contact met Alecto is dit super opgelost. Zij hebben meteen een nieuwe toegstuurd. Top service!
Alecto DBX-88 babyfoon, top service!
Ik heb een Alecto DBX-88 babyfoon. We zijn erg tevreden met de babyfoon. Helaas ging de riemclip kapot. Deze wilde ik los bestellen en kreeg deze zonder kosten thuisgestuurd. Top service van Alecto!
Goede service!
Goede service! Fijne slaaptrainer gekocht die het na een maand helaas al begaf. Alecto heeft perfect geholpen en direct een nieuwe slaaptrainer opgestuurd. Deze werkt goed en blijft hopelijk ook goed werken!
Lader
Bij aanschaf babyfoon in de winkel, wat de laatste was, bleek de verkeerde lader. Contact met Alecto opgenomen of zij ons konden helpen. Na twee dagen kosteloos een nieuwe lader ontvangen, en ook nog een zwarte net als de babyfoon. Super service!
De slaaptrainer laadde niet meer goed…
De slaaptrainer laadde niet meer goed op en is meteen vervangen. Snel geleverd en goede communicatie. Erg tevreden!
Snel en goed service
Ik heb een oudere model babyfoon voor een langere tijd, waarvan laatst de riemclip kapot van was gegaan. Ik heb ze benaderd om de riemclip te bestellen, uiteindelijk hebben ze die onder garantie meteen naar me opgestuurd!
De service was vriendelijk en ze reageren snel, aanrader dus!
Goeie prijs/kwaliteit
Nog maar even in gebruik maar zeker al tevreden van onze aankoop. Groot helder scherm en duidelijke instructies!
Snelle en goede service
Na 5 jaar heeft de accu van onze babyphone het begeven. Hoort erbij.
Via de site contact gezocht en zeer snel antwoord gekregen met de juiste accu. Accu besteld en volgende dag in huis. Voor een prima prijs.
Super goede service
Goede communicatie!
Babyfoon toont na 5 maanden wat mankementen na iets waterschade. Gekocht via bol.com dus daarvoor geen binding met de leverancier, maar erg verrast door de snelle reply op mail, heldere instructies en snelle reparatie en retour zending. Vooral de duidelijke en zeer volledige communicatie viel op. Erg vriendelijke mensen daar. Zo zou het overal moeten zijn
Alleen maar lof
Alleen maar lof! Onze babyfoon toonde naar een jaartje wat problemen. Hij laden niet goed meer op en viel af en toe uit. Na contact te hebben gehad met de klantenservice konden we hem met een kopie van de bon terug sturen. Na een klein weekje kregen we dachten we onze babyfoon weer terug. Maar hij was niet meer te maken en hebben een nieuwe gekregen. Echt super goede en fijne service!
Super makkelijk en goede kwaliteit
We zijn super tevreden van onze…
We zijn super tevreden van onze babyfoon van onze eerste dochter dus hebben we niet getwijfeld om opnieuw voor Alecto te kiezen! Super goede aankoop voor een normale prijs
De camera van onze babyfoon was stuk in…
De camera van onze babyfoon was stuk in de garantie. De klantenservice is heel erg meedenkend als het aankomt op reparaties. Inmiddels hebben wij weer een goed werkende (nieuwe) camera retour gekregen.
Ik had een weegschaal besteld bij…
Ik had een weegschaal besteld bij Prenatal. Daar zat een briefje bij van alecto dat ik een review kon schrijven en een leuk cadeautje kon uitkiezen. Echter kon ik op de website van Prenatal geen review achterlaten. Even contact opgenomen met Alecto en zij hebben het voor mij geregeld. Super bedankt Romy voor de snelle reacties!!!! 😁😁
Fijn geholpen
Prima geholpen door de klantenservice bij een defect onderdeel. Snelle duidelijke service.
Handzame babyfoon
Na positieve ervaring bij onze schoondochter nu zelf babyfoon van Alecto aangeschaft zodat wij rustig beneden zitten als kleindochter boven ligt. Klein en praktisch deze DBX-125 baby monitor
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。