Det kom en trasig ask för inser dem betalade direkt pengarna ,sen dem har bra snabb leveranstid. Bara deras fÀrgade linser har inte bra styrka man måste anvÀnda glasögon på linser det Àr så synd .
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snabb leverans av bÃ¥gar till mycket bra pris. Samma bÃ¥ge till en tredjedel av priset hos stora optikerkedjan. Nu var det med lite extra nedsatt pris men Àven normalpriset var ca 40% lÀgre. BestÀllde p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Brukar vara snabb leverans Men inte denna gÃ¥ng, dÃ¥ jag tyvÀrr valde UPS. UPS chaufför, levererade inte mina linser Utan tog nÀrmast 1 vecka att fÃ¥ loss dom frÃ¥n UPS ALENSA hjÀlpte mig dÃ¥ att fÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SNABBT! Korrekt! BestÀllde mÃ¥ndagskvÀll med snabbaste leverans. BekrÀftelse av ordern tisdagen. Besked om leveransen skeppad tisdagen. Val av avhÀmtningsplats istÀllet för hemleverans. Onsdagen lever... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Engelbrektsgatan 9-11 , 114 32, Stockholm, ã¹ãŠã§ãŒãã³
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

alensa.se ããã®åç
Det var smidigt att bestÀlla och leveransen skedde relativt snabbt. Produkten levde upp till mina förvÀntningar och jag Àr nöjd med mitt köp.

alensa.se ããã®åç
Jag råkade köpa fel båge och kontaktade kundsupporten dagen efter för att avbryta min order. Det löste ni omedelbart och jag fick tillbaka mina pengar nÀstan direkt. Tack för hjÀlpen!

alensa.se ããã®åç
Smidig leverans och bra priser. Rekommenderar starkt.

alensa.se ããã®åç
Det Àr framförallt att Budbee tog hand om leveransen. Jag fick påminnelse efter några dagar om att hÀmta det. Jag har legat sjuk med feber i en vecka och inte kunnat gå ut. Jag borde inte gått i dag heller men tvingade mig! Då hittade jag inte aviseringen i min mobil. Jo till slut så hittade jag den efter lite krångel. Men min fråga Àr varför jag inte kan få den lilla, lilla lådan i min brevlåda???
Jag har fått det av andra leverantörer.
DÀrför kommer jag byta till en annan nÀsta gång!!!

alensa.se ããã®åç
Ãr en Ã¥terkommande kund pga att jag hittat linser som passar mig vÀldigt bra.. Har aldrig fÃ¥tt nÃ¥gon rabatt som alla andra företag erbjuder iaf ibland.. Det Àr dÃ¥ligt!

alensa.se ããã®åç
Betalningen misslyckades, vilket resulterade i att jag fick tre likadana bestÀllningar;(

alensa.se ããã®åç
Excellent service from Alensa.se! They are a fantastic choice for contact lenses. I was very impressed with the huge range of brands and powers they had available, which made it easy to find the exact lenses I needed. The prices are great for all budgets, and the delivery was quick.
My only small suggestion would be to lower the free shipping threshold, as ordering just one pack can make it difficult to qualify.
I highly recommend them for their wide selection and fast service.

alensa.se ããã®åç
Hitta alltid bÀsta pris på mina linser och snabbt leverans

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã