Det kom en trasig ask för inser dem betalade direkt pengarna ,sen dem har bra snabb leveranstid. Bara deras fÀrgade linser har inte bra styrka man måste anvÀnda glasögon på linser det Àr så synd .
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snabb leverans av bÃ¥gar till mycket bra pris. Samma bÃ¥ge till en tredjedel av priset hos stora optikerkedjan. Nu var det med lite extra nedsatt pris men Àven normalpriset var ca 40% lÀgre. BestÀllde p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Brukar vara snabb leverans Men inte denna gÃ¥ng, dÃ¥ jag tyvÀrr valde UPS. UPS chaufför, levererade inte mina linser Utan tog nÀrmast 1 vecka att fÃ¥ loss dom frÃ¥n UPS ALENSA hjÀlpte mig dÃ¥ att fÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SNABBT! Korrekt! BestÀllde mÃ¥ndagskvÀll med snabbaste leverans. BekrÀftelse av ordern tisdagen. Besked om leveransen skeppad tisdagen. Val av avhÀmtningsplats istÀllet för hemleverans. Onsdagen lever... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Engelbrektsgatan 9-11 , 114 32, Stockholm, ã¹ãŠã§ãŒãã³
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

alensa.se ããã®åç
Iâm actually getting annoyed by this company. The previous order was delivered to my neighbourâs, the next one cannot even pick up from the postbox since they put the wrong name on the parcel. Not sure how to proceed, since they have probably put c/o as a name. I donât know how to even take it out with my id, since Iâm not c/o.
I request a full immediate refund!
Will never use your services again.

alensa.se ããã®åç
Mycket snabb leverans och lika nöjd som vanligt med leveransen av linser jag bestÀllt.

alensa.se ããã®åç
Snabb leverans och produkter som i beskrivningen. Blivit ganska dyra nuförtiden men det kanske Àr överlag prisökning på linser hos alla vad vet jag?

alensa.se ããã®åç
Första och sista gången jag bestÀller linser hÀr. Linserna de sÀljer måste vara linser från dåliga batches eller liknande. Då varannan Àr sönder, eller svider rejÀlt i ögonen. KundtjÀnst Àr otrevlig och inte sÀrskilt hjÀlpsam. Undvik!
Svar på er kommentar: Jag har burit dessa linser det senaste året, alltid köpt från lensson, aldrig något strul. Jag fick testa de från min optiker först och dÀrmed fått rekommendation från de att fortsÀtta. Detta Àr inte ens relevant, det handlar om söndriga linser. Tyckte från början att det kÀndes lurt med era små förpackningar som bara har ca 3 linser.

alensa.se ããã®åç
Otroligt bra priser på linserna jag köper av dem samt snabba leveranser kan tillÀggas.

alensa.se ããã®åç
I have ordered several items from Alensa over the past couple of years. I recently purchased a pair of expensive Persol sunglasses from them but decided to send them back. They accepted the return and provided a refund without any trouble. It costs a retailer quite a bit to ship something to the customer then ship it back, get the fulfillment centre to check the return, then prepare it for restock, all at their expense. As with all previous interactions with Alensa, this one was a clear confirmation that they know what good customer care is and genuinely work for a good reputation, all within a marketplace of cowboys. I will not hesitate to continue to choose Alensa over other retailers and highly recommend them to anyone who is hesitant about ordering from them.

alensa.se ããã®åç
Köpte dyra Persol via Alensa. Fick ett fabrikationsfel redan från start och min första reklamation hanterades inte bra.
Uppdatering:
Alensa tog dÀrefter sitt ansvar och hittade en bra lösning. Jag Àr nöjd med resultatet och tycker de visat att de Àr ett seriöst bolag.

alensa.se ããã®åç
Mycket Àrlig och professionell kundservice.Rekommenderar varmt.

alensa.se ããã®åç
Leveransen var snabb! Kontaktlinserna passade tyvÀrr inte alls. De hade varken rÀtt cylinder eller korrekt bakre kurva. Efter anvÀndning kÀndes synen dimmig och jag fick ont i ögonen. Inte nöjd med köpet.

alensa.se ããã®åç
enkel hemsida, lÀtt att bestÀlla. Fick mina varor på utsatt tid.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã