Alexandra's レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk kundeservice. SÞdeste Alexandra hjalp mig med en sag i forbindelse med en handel via Miinto. LÞste min sag og skrev den fineste svarmail tilbage, efter hun ringede mig op. Aldrig opl... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kan på det varmeste anbefale, venlig ekspedition. Modtog pakken dagen efter bestilt. Jeg skulle kontakte butik vedr spÞrgsmål, fik straks opringning derfra. Alt perfekt. Dbh Ingrid

䌁業が回答したした

Skrev en email omkring 1 december omkring en beskadiget vare. Har rykket for svar senere pÃ¥ mÃ¥neden. Nu er det d. 26 december og har intet hÞrt fra dem. VÊr opmÊrksom pÃ¥ dette nÃ¥r du kÞber herf... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Alexandra’s er en inspirerende tÞjbutik og online shop pÃ¥ nettet, hvor du finder nogle af de mest spÊndende og ”oppe i tiden” designs til kvinder i alle aldre, alt fra designertÞj, sko og stÞvler og accessories. Alt er udvalgt ud fra hvad vi selv godt kan lide og ud fra et princip om at der skal vÊre noget for alle i vores udvalg. I vores hyggelige og spÊndende butik finder du et af omrÃ¥dets stÞrste udvalg og de nyeste styles fra bl.a. Mos Mosh, Bruuns Bazaar, Sofie Schnoor, Basic Apparel, Co’Couture, Prepair, Claire Woman, Billi Bi, Blue on Blue, Bukela, Stina A, Friihof+siig og mange andre spÊndende danske brands – og der kommer hele tiden nye til. Butikken ligger direkte ud til butikstorvet i HÞrning, kun 10 – 15 minutter fra bÃ¥de Skanderborg og Aarhus. NÃ¥r du besÞger os har du gratis parkering lige ved dÞren og med mange gode indkÞbsmuligheder pÃ¥ torvet. Vi lÊgger vÊgt pÃ¥ en individuel og personlig betjening, bÃ¥de nÃ¥r du besÞger os i butikken og nÃ¥r du handler hos os pÃ¥ nettet, og husk at hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev bliver du automatisk medlem af vores kundeklub og du opnÃ¥r rabatter pÃ¥ alle kÞb (dog ikke tilbuds- og udsalgsvarer). Hvis du fÞlger os og bliver venner med os pÃ¥ Facebook og Instragram vil du vÊre den fÞrste til at modtage nyheder og gode tilbud og deltage i mange spÊndende konkurrencer.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 42ä»¶

レビュヌを曞く

2024幎2月2日

Hej Charlotte.
Tusind tak for din anmeldelse, den betyder meget for os ❀
De bedste hilsner fra
Alexandra`s/Alexandra

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service. Bestilte sÞndag aften og fik besked med det samme. Og intet problem i at en anden hentede min pakke.

2024幎1月7日

KÊre Birgitte,
Tusind tak, for din anmeldelse. Den betyder rigtig meget for os!
KÊrlig hilsen

Hurtig betjening

Hurtig betjening og varen svarer helt overens med forventningerne

2024幎1月7日

Alexandra's からの回答

Tusind tak, for din anmeldelse. Den betyder rigtig meget for os!

De bedste hilsner fra Alexandra`s

En god oplevelse

KÞbte en bluse jeg ikke har kunne finde andre steder og endda på tilbud. Helt sikkert ikke sidste gang jeg besÞger butikken.

2024幎1月3日

KÊre Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for os🀩.
Vi er glade for at du er tilfreds med servicen og at blusen lever op til forventningerne.
KÊrlig hilsen

De smukkeste bukser

De smukkeste bukser - glÊder mig til at tage dem i brug - god pris - hurtig levering - alt perfekt

2023幎12月30日

KÊre Agnete,
Tak for din anmeldelse - det betyder meget for os-
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse 🥰
KÊrlig hilsen fra Alexandra`s/Alexandra

Skrev en email omkring 1 december

Skrev en email omkring 1 december omkring en beskadiget vare. Har rykket for svar senere på måneden. Nu er det d. 26 december og har intet hÞrt fra dem.

VÊr opmÊrksom på dette når du kÞber herfra

Opdatering:
Efter mit review fik jeg svar på mine 2 emails og har nu modtaget bekrÊftelse på en refundering af min reklamation :-)

2023幎12月26日
自発的なレビュヌ

KÊre Mathilde,

Vi beklager dybt eventuelle problemer du har oplevet med dit kÞb hos os.

Vi kan desvÊrre ikke se at vi har modtaget dine mails, hverken omkring 1. december eller senere.

For at kunne hjÊlpe dig bedre må du rigtigt gerne gen-sende dine mails til info@alexandras.dk, og meget gerne oplyse os om dit ordrenummer, så vender vi tilbage til dig med det samme.

Alexandra/Alexandra’s

Hej Mathilde,

Mange tak for din mail og billederne af lyset.

Vi beklager mange gange igen, men af uransaglige årsager har vi ikke modtaget dine mails hos os, ellers kan du vÊre helt sikker på at vi havde svaret tilbage omgående. Vi vil blive rigtigt glade hvis du vil videresende den besked du sendte til os fÞrste gang, så har vi mulighed for at rette henvendelse til vores mailudbyder for en forklaring på hvorfor den ikke er kommet frem til os.

Vi refunderer selvfÞlgelig belÞbet for dit kÞb og beklager rigtigt mange gange ulejligheden du har haft.

Hos Alexandra's lÊgger vi meget stor vÊgt på at besvare alle henvendelser vi modtager med det samme, både på mail og telefon, og i det hele taget at vores kunder skal have en god oplevelse når de handler hos os. Som du sikkert kan se på Trustpilot er det bl.a. også det vi modtager gode anmeldelser for.

Vi er rigtigt kede af du har fundet det nÞdvendigt at give os en dårlig anmeldelse, som en lille lokal butik og webshop lever vi af glade kunder og deres positive anmeldelser, og skulle vi fejle bliver vi altid glade hvis vores kunder eventuelt ringer til os og fortÊller os om hvad vi kan gÞre endnu bedre.

Jeg håber du med ovenstående svar og forklaring vil overveje om du stadig vil fastholde din anmeldelse af os.

Fortsat rigtig god jul.

Alexandra / Alexandra's

Meget tilfreds

Meget tilfreds, rigtige varer som blev hurtigt leveret, bestilte tirsdag og kunne hente i pakkeshoppen torsdag.

2023幎12月12日

Hej Stine,
Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget 🀩 Vi er glade for at du er tilfreds med servicen og at produkterne lever op til forventningerne.
De bedste hilsner fra Alexandra`s/Alexandra

Dejlig og imÞdekommende betjening

Dejlig og imÞdekommende betjening. Blev mÞdt af smil og et "Hej". En rigtig flot butik, hvor jeg helt sikker vender tilbage.
Jeg kÞbte varer online en aften i denne forbindelse og det var klar til afhentning nÊste dag.
Ingen problemer og god service

2023幎12月12日

KÊre Kristina,

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget 🀩 Vi er glade for at du er tilfreds med servicen og at du har haft en god oplevelse med at handle hos os🧡

Dejlig at handle her

Dejlig at handle her, nemt at finde rundt.

2023幎12月10日

KÊre Anna,
Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget 🀩

Hurtig betjening

Hurtig betjening. Ved ikke hvordan returning virker sa jeg beholdte det jeg havde kÞbt.

2023幎12月5日

KÊre Runa,
Tusind tak for din gode anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds, og vi ser frem til at modtage din nÊste ordre.
GlÊdelig Jul til dig fra Alexandra`s

En sand fornÞjelse

MEGA hurtig handel og levering. En sand fornÞjelse, at handle hos Jer.

2023幎12月1日

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget 🀩

Hurtig og fin levering

Hurtig og fin levering - farve dog ikke som håbet

2023幎11月4日

KÊre Nicoline,
Tusind tak for din anmeldelse - det betyder rigtigt meget for os.
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med at handle hos os, trods produktet ikke lige var det du sÞgte🧡
De bedste hilsner fra
Alexandra`s