レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super hurtig levering og et fantastisk produkt. Jeg har kÞbt Spirulina/Chlorella piller hos dem og at algerne dyrkes indendÞrs og lokalt er for mig altafgÞrende. Fri for forurening 👍😃

Hurtig levering af Clorella/Spiruilina produkt og sÃ¥ endda i Deres ferielukning mellem jul og nytÃ¥r 👍🌞 Det er bare sÃ¥ flot, er meget taknemmelig. Forsvarligt pakket.. Skal ihvertfald handle hos Al... もっず芋る

Jeg har lÊnge ledt efter isÊr spirulina. Derfor blev jeg meget begejstret, da jeg fandt Aliga Aqtive, fordi det er dansk hele vejen igennem - det elsker jeg at sÞtte, derudover var der ogsÃ¥ gode til... もっず芋る

Bestilte i gÃ¥r klokken 11.49 og fik bekrÊftelse med det samme. Klokken 11.59 fik jeg ny mail med besked om at ordren var ekspederet. Klokken 17.02 fik jeg besked fra GLS at pakken var pÃ¥ vej og hert... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康食品店
  2. 怍物薬店
  3. 埮生物孊者
  4. ビタミン・サプリメント専門店

圓該䌁業による蚘述

Aliga Aqtive er dansk produceret kosttilskud fra alger, og vores produkter er er naturlige, nÊringsrige og plantebaserede. Når du indtager Aliga Aqtives produkter, spiser du et danskproduceret kosttilskud af hÞj kvalitet med et naturligt indhold af proteiner, vitaminer, mineraler, Omega-3, kostfibre og klorofyl. Aliga Aqtive stammer fra de aktive nÊringsstoffer, som naturligt findes i alger og tang, og som er med til at bidrage til dagligt velvÊre og et liv i balance. Vores Chlorella- og Chlorella & BlÊretang-pulver er nemt at tilfÞje til dine daglige rutiner, da det kan tilfÞjes i al drikkelse, smoothies og mad. Vores Chlorella-, BlÊretang-, Vegansk Omega-3- og vores Astaxanthin-kapsler kan med fordel tages sammen med dine andre vitaminer, eller når du er på farten. PrÞv vores dansk produceret kosttilskud fra alger i dag.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

29件のレビュヌ

Meget begejstret og tilfreds.

Jeg har lÊnge ledt efter isÊr spirulina. Derfor blev jeg meget begejstret, da jeg fandt Aliga Aqtive, fordi det er dansk hele vejen igennem - det elsker jeg at sÞtte, derudover var der også gode tilbud.
Jeg er meget glad for mine produkter og bruger dem dagligt i min smoothie. Der har hurtigt og problemfri levering.
Jeg kommer helt sikkert til at kÞbe her igen og anbefale til folk, jeg kender.

2024幎9月6日

Jeg spiser ikke sorte piller

Hurtig levering, og pakken var i perfekt stand modtaget fra GLS. Du kan ikke se indholdet og kvaliteten, når pillerne ikke har en normal gennemsigtig coating.
Der kan sagtens lade sig gÞre at lave gennemsigtige softgels med carrageenan til vegetarer og veganere, og de sorte piller er stadigvÊk uappetitlige at spise.
Ginobiotech laver gennemsigtige softgels af carrageenan.
En lÞsning på de sorte piller: Du kan skÊre hul i forskallingen, presse indholdet ud og smide forskallingen vÊk.

2024幎2月16日
自発的なレビュヌ
Aliga Aqtive ロゎ

Aliga Aqtive からの回答

KÊre Per

Du har nu redigeret din anmeldelse tre gange, så dette bliver det sidste svar herpå fra vores side.

Vi er glade for, at du modtog pakken hurtigt og i perfekt stand.

Vi synes ikke det er et problem, men snarere en fordel, at vores produkt leveres i en forskalling, der ikke er gennemsigtig og vi er i Þvrigt helt transparente om, at det er sådan det er.

På vores hjemmeside, hvor du har bestilt fra, er der således fire billeder af produktet, herunder et billede af kapslernes udseende, hvoraf det tydeligt fremgår, at kapslerne ikke er gennemsigtige.

Vi er naturligvis kede af, at du har ledt efter gennemsigtige kapsler, men ikke har vÊret opmÊrksom på, at vores er forskallet selvom det tydeligt fremgår af vores webshop.

Med hensyn til forskallingen kan jeg oplyse dig om, at den består af stivelse fra kartofler, Êrter og majs (hydroxypropylstivelse), som er den bedste forskallingstype til veganske produkter, da den er ekstremt hårdfÞr og god til at beskytte indholdet mod sollys, uÞnskede bakterier og andre ting, der over tid kan forringe produktet. Derudover er forskallingen nemt nedbrydelig i tarmsystemet.

At vi anvender stivelse fra grÞnsager til forskalling skyldes, at vi hos Aliga Aqtive Þnsker at vores kostilskud kan spises af alle grupper, herunder veganere.

De fleste gennemsigtige kapsler som du efterlyser er lavet af gelatine fra grisehud, som i sagens natur ikke falder i tråd med vores Þnske om at producere kosttilskud for alle, herunder veganere, og så er det rigtigt, at nogle få producenter også laver gennemsigtige, veganske kapsler af carregeenan, primÊrt i Asian ligesom det firma du nÊvner fra Kina. Det er dog vores erfaring, carregeenan er mere velegnet som fortykningsmiddel og ikke som forskalling, da det ikke er så resistent og hårdfÞr som hydroxypropylstivelse. Desuden beskytter det ikke produktet mod sollys.

Derudover forsÞger vi så vidt muligt at kÞbe alle vores ingredienser i Danmark og EU, da vi har stÞrre tillid til fÞdevarekontrollen her.

Derfor bruger de fleste producenter af veganske kosttilskud, herunder eksempelvis Pharma Nord, som producerer et af de mest kendte kosttilskud i Danmark (Q10), samme forskalling som os i deres veganske produkter.

Vi synes i Þvrigt ikke det er vigtigt, at kapslen er gennemsigtig, da indholdet sagtens kan se pÊnt ud og alligevel vÊre fordÊrvet.

Vi anbefaler ikke at åbne kapslen forud for indtagelse, da kapslen er designet til at blive oplÞst i mavesÊkken med henblik på optimal absorbtion af Astaxanthinen.

Christian Gommesen-Byrjalsen
Aliga Aqtive

Service i top

Hurtig levering af Clorella/Spiruilina produkt og så endda i Deres ferielukning mellem jul og nytår 👍🌞 Det er bare så flot, er meget taknemmelig.
Forsvarligt pakket..
Skal ihvertfald handle hos Aliga Aqtive igen. Kan varmt anbefales 🀗👍.

2023幎12月28日

Aliga Aqtive produkter er en serie af kosttilskud, der er baseret på alger.

Aliga Aqtive produkter er en serie af kosttilskud, der er baseret på alger. Alger er en naturlig kilde til en bred vifte af nÊringsstoffer, inklusive proteiner, vitaminer og mineraler, som er vigtige for at opretholde en sund krop.

Aliga Aqtive produkter er specielt udviklet til at give kroppen en ekstra dosis af disse nÊringsstoffer. Produkterne inkluderer blandt andet algeolie, som er rig på omega-3 fedtsyrer, algetabletter, der indeholder en blanding af alger, og algetinktur, som kan tilsÊttes drikkevarer.

Fordelene ved at tage Aliga Aqtive produkter kan omfatte forbedret hjertesundhed, stÊrkere immunforsvar og Þget energi og vitalitet. Disse produkter er også kendt for deres evne til at hjÊlpe med at reducere inflammation og beskytte kroppen mod oxidative skader.

Alt i alt er Aliga Aqtive produkter en spÊndende og naturlig måde at forbedre dit helbred og din livskvalitet på. Hvis du Þnsker at tilfÞje flere nÊringsstoffer til din kost på en let og bekvem måde, kan disse produkter vÊre vÊrd at overveje.

2023幎4月2日
自発的なレビュヌ