レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har nu i et Ã¥r taget REFORCE og Magnesium, og jeg er slet ikke i tvivl om at det har en gavnlig effekt pÃ¥ min efterhÃ¥nden "lidt oppe i Ã¥rene" krop. Jeg fortsÊtter naturligvis med dette, og efter... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er overordnet glad men jeg kan ikke give dem topkarakter for jeg skrev til dem om et produkt jeg gerne ville kÞbe, fik aldrig et svar, men da de fik produktet tilbage gik der ikke sÊrlig lang ti... もっず芋る

䌁業が回答したした

REJOIN - kosttilskud til led, brusk og bevÊgelighed virker virkelig 😊 og jeg har derfor tÊnkt mig ogsÃ¥ at bestille REACTIVE - kosttilskud til led og knogler. GlÊder mig til at afprÞve dette. I det... もっず芋る

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店
  2. 健康・矎容補品店
  3. 健康食品店
  4. 怍物薬店
  5. 自然食品店

圓該䌁業による蚘述

Sandvig Pharma er en dansk virksomhed, der udvikler naturlige kosttilskud baseret på medicinske planter, vitaminer og mineraler. Vi forener naturens aktive ingredienser med dokumenteret faglig viden og moderne forskning for at skabe effektive kosttilskud, der stÞtter kroppens egne processer. Vores produkter er udviklet i Danmark med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og rene ingredienser - uden unÞdvendige fyldstoffer. Alle ingredienser udvÊlges nÞje og testes for renhed og kvalitet. Sandvig Pharma er grundlagt af sygeplejerske Jeannette Denker med Þnsket om at gÞre naturlig sundhed enkel, trovÊrdig og tilgÊngelig. Vores kosttilskud kan kÞbes enkeltvis eller via abonnement, hvor mange af vores kunder vÊlger at få deres kosttilskud leveret fast - en nem og konsistent måde at holde en sund rutine i hverdagen.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

84件のレビュヌ

Super god rådgivning - nu også med REJOIN

Jeg har nu i et år taget REFORCE og Magnesium, og jeg er slet ikke i tvivl om at det har en gavnlig effekt på min efterhånden "lidt oppe i årene" krop. Jeg fortsÊtter naturligvis med dette, og efter en konstruktiv chat på deres hjemmeside, med en både flink og kompetent sÊlger, har jeg nu valgt at kaste mig over REJOIN også.
Jeg har netop modtaget pakken og glÊder mig til at finde ud af om ikke det også skulle gÞre noget godt for den gamle krop.
Tak for super god rådgivning.

2026幎3月9日
自発的なレビュヌ

Hej JR

Tusind TAK for din anmeldelse - vi er super glade for at hÞre, at du har stor gavn af REFORCE og MAGNESIUM. Vi håber, du bliver lige så glad for REJOIN, som er målrettet led, brusk og bevÊgelighed.

De bedste tilskud

De bedste tilskud, jeg har prÞvet. Jeg mÊrker effekten nÊrmest med det samme.

2026幎3月4日

Hej Sophie

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er utroligt glade for at hÞre, at du er begejstret for vores tilskud... og endnu mere, at du har hurtig og god effekt af produkterne 💚

Lone, Sandvig Pharma

Godt og super effektivt produkt

Godt og super effektivt produkt. Jeg mÊrkede hurtigt en god effekt. Hjemmesiden er super informativ, og gjorde det nemt at vÊlge. Jeg har oprettet et abonnement, som fungerer perfekt med levering direkte i min postkasse hver måned.

2026幎2月2日

Hej Ellen

TAK for de 5 flotte stjerner - og dejligt at hÞre, du har stor gavn af produktet 💚

Super god service

Super god service , da PostNord fejlede .
TAK .
Produkterne er HELT I TOP 👏

2025幎9月24日

Hej Liss

TAK for de 5 flotte ⭐⭐⭐⭐⭐

... og hvor er vi super glade for at hÞre, at du er vild med vores produkter 💚

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice!
Var nemt at bestille og pakken ankom hurtigt i god stand, glÊder mig til at prÞve produkterne!

2025幎9月3日

Sandvig Pharma からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🫶
Vi håber, du bliver rigtig glad for produkterne.

100% tilfreds

Har abonnement og det kÞre pÃ¥ “skinner” og sÃ¥ har jeg god gavn af pillerne.
Jeg har RLS og synes det hjÊlper mig.

2025幎9月9日

Hej Jette

TUSIND TAK for din positive tilbagemelding pÃ¥ kosttilskuddet REFLOW (til forbedret blodomlÞb og lette ben) 💚 REFLOW er udviklet med henblik pÃ¥ lindring af uro i benene som fx RLS. Herudover har vi ogsÃ¥ rigtig gode erfaringer med, at REFLOW afhjÊlper vÊskeophobning i fÞdder/ankler/ben hos kunder, som har dÞjet med dette i rigtig mange Ã¥r.

Og så er vi naturligvis også super glade for at hÞre, at vores fleksible abonnementsordning (med fri fragt og fast levering til dÞren hver måned) fungerer optimalt.

Naturlig hilsen
Lone, Sandvig Pharma

Tjek deres kosttilskud vitaminer til damer af Êldre dato ud

SpÊndende nye produkter til Êldre damer som mig og de virker - sÞd kundeservice og hurtig levering

2025幎7月28日

Hej Mette

Tusind TAK fordi du deler din oplevelse med os 💚

Vi er super glade for at hÞre, at du har stor gavn af vores kosttilskud og har fÃ¥et god hjÊlp og vejledning af vores kundeservice 😀

Lone, Sandvig Pharma

Jeg kÞbte vitaminer og Rebalance- til

Jeg kÞbte vitaminer og Rebalance- til blodsukkeret
Jeg er super tilfreds.
Jeg oplevede, at rebalance virkede indenfor 2/3 dage
Og så var servicen mere end i top, da jeg skrev med et spÞrgsmål

2025幎7月16日

Hej Mette, tusind TAK for din anmeldelse 💚

Hvor er det dejligt at hÞre, at du har fået styr på dit blodsukker med REBALANCE... og vi er altid glade for at kunne hjÊlpe med at afklare eventuelle spÞrgsmål.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。