Alkoholtester af hÞj kvalitet. MÃ¥lingerne er repeterbare med meget smÃ¥ afvigelser. De 15 minutter der er angivet som tid fra sidste alkohol indtag til at en stabil mÃ¥ling kan foretages er ikke nok... ãã£ãšèŠã
Efter jeg har modtaget testeren erfarer jeg, at den kun virker 1 Ã¥r. Herefter skal den kalibreres for at virke igen. Der stÃ¥r ikke om man selv kan kalibrere, eller den skal sendes et sted hen. Havde j... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig levering. Produktet virker glimrende. Alt i alt en god oplevelse.
Jeg kan prÊcis på 2 decimaler, se hvor meget min promille er, så jeg ved hvornår jeg må kÞre bil eller ikke. Ikke fordi det er noget problem i det daglige, men situationen kan jo opstå.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ALKOtest adskiller sig fra andre udbydere ved udelukkende at sÊlge alkometre. Vi har derfor et unikt fokus på at sikre, at vores kunder kun tilbydes de bedste alkometre, både hvad angår kvalitet og prÊcision. Hvis du vil vÊre sikker på at kÞre uden alkohol i blodet, så er det en god idé at benytte et alkometer. Der er dog mange typer på markedet og forskellige priser og fabrikater. Så hvordan ved man, om et alkometer har den rette kvalitet? En hovedregel er, at et godt alkometer skal vÊre udstyret med en brÊndselscelle. Det fungerer ved - via en kemisk reaktion - at alkometret omdanner alkohol fra udåndingsluften til elektrisk strÞm. Styrken på den elektriske strÞm bestemmer alkoholpromillen, som kan aflÊses i displayet. Alle vores alkometre har brÊndselsceller.
KÞromvej 30, 2942, Skodsborg, ãã³ããŒã¯
- info@alkotest.dk
- alkotest.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Hurtig levering
Hurtig levering. Produktet virker glimrende. Alt i alt en god oplevelse.
Grunden til at de ikke fÃ¥r 5 stjernerâŠ
Grunden til at de ikke får 5 stjerner er at man ikke får et bevis for at den er kalibreret når man har sendt den ind, man for fornemmelsen af at de bare kunne returnere den uden at gÞre noget, det ville vÊre professionelt , hvis man fik et test resultat papir på at den måler med det specifikke nummer var kalibreret.
Hurtig levering
God service samt hurtig levering.
God snak
Jeg har kontaktet firmaet op til flere gange ð og fÃ¥et en dejlig snak hver gang - det kalder jeg Super duber. Og det gir jeg Glad videre kh Ole ð€
DÃ¥rligt produkt
Fik tilsendt en taster, som viste resultater i Þst og vest, selvom vejledningen blev overholdt.
Varen blev dog refunderet uden bÞvl.
GlÊder mig til at prÞve den til jul ogâŠ
GlÊder mig til at prÞve den til jul og nytår
kun+++++ herfra
Hurtig og venlig ekspedition og rimeligâŠ
Hurtig og venlig ekspedition og rimelig pris.
hurtig levering
Hurtig levering og varen levede op tilâŠ
Hurtig levering og varen levede op til forventningerne
I lever fuldt op til mineâŠ
I lever fuldt op til mine forventninger.
I er hurtige til jeres job.
Hurtig og super god serviceð
Hurtig og super god, service. . Som altid. ðð. I samarbejde med Post Nord. 5 stjerner herfra ð