Meget nem og hurtig service ved Kalibrering af Alkometer. Alt forgÃ¥r nemt og hurtigt. Vi har for et par Ã¥r tilbage kÞbt et Alkometer, ved testdig. For at det skal virke 100 % skal det kalibreringse... ãã£ãšèŠã
God kundeservice fra jer. Knap sÃ¥ god fra postnord som valgte bevidst ikke at ringe pÃ¥ min dÞr. men kÞre igen med beskeden "der var ingen hjemme" Ville faktisk gerne have nogle penge igen fra postnord... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
utilfreds med leveringen da jeg har betalt for levering til dÞren men skulle selv hente den ð€Mvh storm
Mange tak, Mikkel, for en meget hurtig og professionel kundeservice. Det er jeg glad for at se at Testdig er det firma som gÞr en imponerende indsats for at gÞre deres kunder tilfredse og lÞse der... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Testdig.dk ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Testdig.dk ApS er en dansk, familieejet virksomhed, der gÞr det enkelt og trygt at kÞbe medico- og IVD-test samt hospitals- og lÊgeartikler. Vi er registreret hos LÊgemiddelstyrelsen og i EUDAMED som importÞr og distributÞr af medicinsk udstyr. De fleste produkter importerer og distribuerer vi selv i Danmark for at reducere mellemled, sikre skarpe priser og bevare fuld kvalitetskontrol. Vi tilbyder også vores egen produktserie, testdig, udviklet i tÊt samarbejde med erfarne leverandÞrer.
Kvalitet fÞrst. Alle varer gennemtestes pÃ¥ vores servicevÊrksteder med avanceret udstyr. Vi arbejder efter faste procedurer for prÊcision, sporbarhed og brugervenlighed, og vi lancerer kun produkter, vi kan stÃ¥ 100% inde for. Vores sortiment er bevidst fokuseret, sÃ¥ vi kan rÃ¥dgive Êrligt og kvalificeret â ogsÃ¥ nÃ¥r det ikke er i vores Þkonomiske interesse at sÊlge.
Godkendt servicepartner â Lifeloc & Sentech. Vi udfÞrer service, kalibrering og vedligehold med originale reservedele, producentgodkendte metoder og fuld dokumentation, sÃ¥ dit udstyr bliver ved med at levere korrekte, stabile mÃ¥linger.
Vores sortiment omfatter bl.a.:
- Blodtryksmålere
- Pulsoximetre
- Narkotest
- Alkotjek
Uanset om du er privatkunde eller professionel bruger, fÃ¥r du hurtig support, pÃ¥lidelig levering og klare produktbeskrivelser pÃ¥ dansk. Vores vÊrdier er simple og konsekvente: kvalitet, Êrlighed, brugervenlighed og hÞj kundetilfredshed. Vores mission er at gÞre det nemmere at teste sig selv, nÃ¥r det er forsvarligt â med lÞsninger, vi selv stÃ¥r inde for, og en service, der fÞlger med hele vejen.
Testdig.dk ApS Support
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- Hurtig levering
- Bestil inden kl. 15 på alle hverdage og vi sender samme dag.
Gammel strandvej 18A, 2990, NivÃ¥, ãã³ããŒã¯
- info@testdig.dk
- www.testdig.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 80ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Hurtig udfÞrelse af opgaven
Produktkvaliteten er fremragende
Produktkvaliteten er fremragende, forsendelsen er hurtig og meget diskret.
God hurtig respons
utilfreds med leveringen da jeg harâŠ
Sikker og hurtig behandling af min ordre
KÞb af narko tests. Virker hver gang. Hurtig levering.
Godt oplevelse
Nemt og hurtigt
Meget nem og hurtig service ved Kalibrering af Alkometer. Alt forgår nemt og hurtigt.
Vi har for et par år tilbage kÞbt et Alkometer, ved testdig. For at det skal virke 100 % skal det kalibreringseres af hvert år.
nemt og effektivt
som sÊdvanlig hurtig og prÊcis samhandel
Produkt svare til forventningerne
Produkt svare til forventningerne. Hurtig levering.
enkelt att handla och snabb leverans
Hurtig levering som lovet
Hurtig levering som lovet. Nem hjemmeside at bestille fra. Produktet fungerer perfekt. Ikke sidste gang jeg har handlet der!

Testdig.dk ããã®åç