レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Uduelige skulle bestille livsvigtige medicin til min kone som hun fÃ¥et hele livet store problemer pÃ¥ net bestille kunne gÃ¥ op til 5 dage . og en Uduelige dame da jeg ringer . for patienter me... もっず芋る

TÃ¥strup.. Ville bestille tid til Þreskylning, fik af vide de ikke havde ramedierne(20ml sprÞjte og lunkent vand)?? Skulle bare ringe til Þre, nÊse hals lÊger og fÃ¥ det gjort der. Det var Ã¥benbart ikke... もっず芋る

Super dÃ¥rlig og uhÞflig opfÞrelse. De glemmer aftaler. Snakker grimt i telefonen. Deres daglige leder Pernille er enormt arrogant og fÞlelsesforstyrret. Ingen empati og virker sociopatisk i dialoger.... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Vordingborg klinik

Vordingborg klinik
Skifter lÊger hele tiden
DesvÊrre får vi en blandet kvalitet her i udkants Danmark men denne klinik og dens medarbejdere er under al kritik..
Arrogance er deres måde at behandle patienter på og har vÊret lÊnge.
Så har skiftet lÊge nu og kommer ikke der igen

2026幎3月24日
自発的なレビュヌ

Det vÊrste lÊge hus jeg til dags dato

Det vÊrste lÊge hus jeg til dags dato har hÞrt og vÊret i kontakt med. Dem pÃ¥ Hjertingvej i Esbjerg. Magen til usympatisk sygeplejerske. Som jeg blev mÞdt af efter at have vÊret indlagt akut og skulle have justeret medicin mv. Der var flere ting i det og dermed blev det tydeligt uoverskuelig for det kvindemenneske jeg talte med. Hun sagde sÃ¥gar “ at min gamle lÊge favnede alt for bredt og det skulle han ikke “ mÃ¥ske derfor vi med nÞlen tog med derud, da han er der to dage endnu indtil han gÃ¥r af. Hun sagde yderligere “du har 15 min og ikke mere” jeg valgte en halv time efter og skifte lÊgehus. Øv vi kommer til at savne vores gamle lÊge som har set vores bÞrn blive voksne. Ham som favnede bredt og var sÃ¥ sÞd og rar. Tid var noget man tog sig og han tÊnkte ikke kr Þre pÃ¥ samme mÃ¥de som der ude. Skynd jer og lÞb vÊk derfra 🫀

2026幎2月17日

Alles LÊgehus i Esbjerg V er elendigt

Alles LÊgehus i Esbjerg er ikke vÊrd at samle på.

Vi har haft en lÊge i 23 år som vi betragter som den bedste lÊge i Esbjerg. Han har nu overdraget sin praksis til Alles LÊgehus, da han desvÊrre også bliver Êldre og ikke fortsÊtter for evigt. Dog er han selv fulgt med ud til Alles LÊgehus for en periode, vist ikke på fuld tid.

Min ÊgtefÊlle havde brug for en lÊgekonsultation og ringede derfor til alles lÊgehus i Esbjerg V. Her talte hun med en sygeplejerske der lige til nÞds ville give hende en konsultation ved den lÊge vi har haft i mange år, hun blev mÞdt af en negativt fremtonende sygeplejerske, som understregede at min ÊgtefÊlle kunne få 15 minutters konsultation ved lÊgen ifm. smertebehandling, og KUN det. Resten skulle hun tage sig af, hun forsÞgte tydeligt at lyde autoritÊr og nÊrmest dominerende. Den adfÊrd kan vi ikke bruge til noget.

Konsekvensen blev, at både min ÊgtefÊlle og jeg skiftede lÊge med det samme. Hvis andre har dårlige oplevelser med Alles LÊgehus, vil jeg opfordre til et lÊgeskift, det koster kun 40 kr.

Den eneste måde at komme dårlige og ubehÞvlede lÊgeklinikker til livs. Det er at skifte lÊge så de får så lidt patienter, at klinikken ikke kan lÞbe rundt.

Så kan de rent ud sagt lÊre at de lever af patienterne, dem skal de faktisk gÞre sig fortjent til at få og beholde.

Hvis vi havde beholdt vores tidligere lÊge og hans personale, havde vi aldrig skiftet lÊge. Hos ham har vi altid fået en god behandling og han var imÞdekommende og lyttende.

2026幎2月17日

Uduelige skulle bestille livsvigtige

Uduelige skulle bestille livsvigtige medicin til min kone som hun fået hele livet store problemer på net bestille kunne gå op til 5 dage . og en Uduelige dame da jeg ringer . for patienter med sygdommen tro de skal meldes til patienter sikkeheds . Måske i skulle tÊnke lidt på det job i har . Er selv ssa

2026幎2月5日
自発的なレビュヌ

Meget dårlig oplevelse og manglende professionalisme

Jeg havde bestilt tid online til en blodprÞve som opfÞlgning på et tidligere forlÞb. Da jeg mÞder op på Alles LÊgehus på Tårnby Torv, er der ingen i receptionen. Jeg må gå rundt på gangene og banke på lukkede dÞre for overhovedet at finde personale.
Da jeg finder en sygeplejerske, får jeg fra start en reprimande for ikke at have mit sygesikringskort med. Det er fair nok. Herefter bliver oplevelsen dog markant vÊrre.
De oplysninger, jeg havde skrevet i forbindelse med tidsbestillingen – om tidligere udfordringer og formÃ¥let med blodprÞven – bliver fuldstÊndig ignoreret. I stedet er det sygeplejersken, der ensidigt dikterer, hvad der skal testes for, og ifÞlge hende skulle blodprÞven Ã¥benbart kun handle om kolesterol. Jeg er 51 Ã¥r og har tidligere helbredsmÊssige forhold, som bÃ¥de fremgÃ¥r af min bestilling og mine journaler, og som enhver lÊge burde kunne se.
Da jeg stiller spÞrgsmålstegn ved dette, bliver tonen meget ubehagelig og direkte aggressiv. Beskeden var, at jeg kunne gå igen uden at få taget blodprÞven og i stedet bestille en ny tid hos lÊgen.
Stemningen var generelt meget ubehagelig, og jeg er faktisk lettet over, at jeg ikke skulle have taget blodprÞve hos den pågÊldende person.
Det er desvÊrre ikke fÞrste gang, min kone og jeg oplever dårlig service hos Alles LÊgehus efter de overtog klinikken fra Felix. Vi har derfor besluttet at skifte lÊge, da serviceniveauet er under al kritik, og man ikke bÞr behandle patienter på denne måde.

2026幎1月30日
自発的なレビュヌ

Kan ikke anbefale alles lÊgehus.

Alles lÊgehus i Tårnby Amager.
Det var en god lÊge praksis under Felix Barkowski.
Da lÊgepraksis gik over til at vÊre en del af alles lÊgehus, blev det til en sjusket praksis med fejl og unÞdvendige prÞver. De aflyser eller Êndre pÃ¥ aftaler, sÃ¥ man ikke formÃ¥r at fÃ¥r svar pÃ¥ livsvigtige prÞver. Henvisninger glemmes nÃ¥r de bliver afvist, hvilke resultere i et lÊngere sygefravÊrs forlÞb. De har absolut ikke styr pÃ¥ aftaler, prÞver eller andet. Den eneste grund til at de fÃ¥r 2 stjerner, skyldes at tonen nÃ¥r man er til konsultation er god, men med lidt opfÞlgning. Der findes da ogsÃ¥ nogle gode lÊger og sygeplejersker, men de mangler virkelig struktur. Dette har resulteret i at jeg har fÃ¥et anden lÊge efter at have haft den sammen fra 2009 til 2025. Ærgeligt.

2025幎12月8日

Alles LÊgehus i Helsinge

Jeg kom til lÊgebesÞg i dag, en ung pige sad pÃ¥ trappen og grÊd af smerter. , samme lÊge som jeg. Hun kom med offentlig transport fra HillerÞd til Helsinge, men kom lidt for sent til hendes tid
hun fik en anden tid..senere pÃ¥ dage. Jeg prÞvede at hjÊlpe hende og talte med folkene i Alles lÊgehus. Ikke til at hugge i. Hun havde fÃ¥et en tid 4 timer senere
ikke lang tid medmindre man har sÃ¥ ondt
Hvad mon de lavede da jeg talte med dem? De drak kaffe og snakkede , kunne de ikke have set pÃ¥ hende nÃ¥r hun havde sÃ¥ ondt. Jeg fik besked pÃ¥ at sÊtte mig ned og vente pÃ¥ min tid
.ja den var 5 min for sent
men det er Ã¥bentbart ok at patienter skal vente.
Overhovedet ikke pÊnt- jeg fortalte dem de ikke var sÊrlig sÞde.
Det hÞrer ikke nogen steder hjemme ! I min verden

2025幎9月24日

I kan gÞre det bedre

1. Ringer ind for at bestille tid og har en oplevelse af, at blive afhÞrt af en AI robot. Måske er det, fordi det er fredag og vi er ved at ramme weekend, så empati og tålmodighedskonto er ved at vÊre i bund. Efter at have ventet små 20 minutter bliver vi enige om, at på grund af lÊgemangel i Danmark, er fÞrste ledige tid d. 8.10. (17 arbejdsdage).

2. "Min lÊge app" kan kun bruges til at se aftalte tider. Man skal på klinikkens hjemmeside for at bestille tid.

2025幎9月19日
自発的なレビュヌ

Hver gang jeg har vÊret derinde

Hver gang jeg har vÊret derinde, har de lyttet kort til hvad jeg har at sige, og så har det vÊret hurtigt ud igen.

Jeg er 22 i dag, og har haft mavesår fÞr i 2017, hvor det tog lÊgerne 3 år om at tage mine klare symptomer seriÞst, og lave en gastronomi undersÞgelse, som jeg dengang ikke havde kendskab til. Og nu har jeg mavegener igen.

Jeg tog til lÊgen pga mavesmerter for lidt over en måned siden. I starten af sep ringer jeg ind igen ber om at få en gastronomi undersÞgelse. Jeg får testet for helicobacter gennem en pusteprÞve, samt får jeg foretaget en blodprÞve, og jeg har en ny tid to dage senere for at hÞre svarene. Men pusteprÞven kom ikke retur indenfor 2 dage. Min blodprÞve viser at mit hÊmoglobin niveau er lavt, samt har jeg jern mangel. LÊgen udskriver så pantroprazol, som jeg gÞr hende opmÊrksom på at jeg allerede tager.

Jeg spÞrger indtil om jeg kunne få den henvisning en gastronomi undersÞgelse, da jeg har mange mavesmerter, jeg spiser ikke og jeg har det faktisk pÊnt skidt. Hun ville have jeg ventede en måned mere, og så få lavet en ny blodprÞve, for så at se om tallene har Êndret sig, og om det er nÞdvendigt med en gastronomi undersÞgelse. Yderligere når jeg nÊvner mine mavesmerter siger hun, men du ser jo godt ud. Dagen efter får jeg det så skidt at jeg tager til lÊgevagten.

2025幎9月12日
自発的なレビュヌ

Skuffende oplevelse og dårlig service.

Min farmor fik en flÃ¥t pÃ¥ halsen, og vi tog til Fjerritslev LÊgehus for hjÊlp, da vi ikke selv havde en tang. Efter ventetid kom en medarbejder, som bare afviste os – de havde angiveligt ikke udstyr til at fjerne en flÃ¥t. Utroligt for et lÊgehus. Der var kun tre pÃ¥ arbejde, to ved telefonen – men ingen tog den, da vi ringede. Meget skuffende oplevelse og dÃ¥rlig service!

2025幎8月1日

Kriminelt hackerangreb

En varm anbefaling der er blevet KOLD.

I 2024 blev AlleslÊgehus angrebet af kriminelle hacker, jeg som fraflyttet patient blev fÞrst gjort opmÊrksom på dette primo 2025 - hvorfor det skulle tage Dem så lang tid at kontakte mig ved jeg ikke?. Tanken om at De prÞver at skjule noget såede endnu en tvivl omkring Dem.
Jeg har haft mange dårlige oplevelser med klinikken i Kolding, bl.a. kan nÊvnes, at jeg skulle betale for almindelig virus vaccine, blot nogle få hundrede kroner pr. gang.
Forskellige lÊger hver konsultation, lÊger der ikke kunne det danskesprog, så det foregik på engelsk.
Jette den faste lÊge kunne ikke konsulteres grundet sygdom 3/4 af 2024 - derfor lÊgeskift inden hacker angreb. (AlleslÊgehus tilbageholder journaler i et årti).
Med udgangspunkt i hackerangrebet blev jeg nysgerrig på min journal og ville ikke ligge klinikken til last med det samme, så jeg ventede til juni 2025 med at kontakte dem, mÞdte op personligt og snakkede med personalet, som lovede at printe en kopi af min journal ud (som dansk lovgivning giver ret til uden betaling.) vi lavede en aftale om at jeg kunne hente den printede journal 2 dage senere. Ankommer til klinikken 2 dage senere og forventer at journalen er printet og lagt i en forsejlet kuvert lige til at afhente som aftalt, snakker med personalet og bliver bedt om at tage plads i ventevÊrelset, her sidder jeg ca. 30 minutter, ved ikke om de havde pause?, da hende jeg lavede aftalen med kom hen i ventevÊrelset spÞrg jeg hende om jeg kan få min journal, jeg blev oplyst at journalen ikke var blevet printet, jeg siger så til hende at jeg troede vi havde en aftale, oplyser hende at jeg har en anden aftale så kunne ikke vente lÊngere. Jeg forlader klinikken uden min journal.
Skriver efterfÞlgende et brev til AlleslÊgehus Kolding og giver dem rimelig tid til at printe, pakke og sende min journal, tidshorisonten er nu overskredet og jeg modtog aldrig en kopi af min journal?.
Hvilket får mig til at tÊnke at AlleslÊgehus skjuler noget, jeg har som patient hos dem modtaget forskellige beskeder om helbredstilstande som jeg ikke er bekendt med?. Har konsulteret sekundÊr, det viser sig at der ingen belÊg er.

2025幎7月11日

Tåstrup Þreskylning

Tåstrup.. Ville bestille tid til Þreskylning, fik af vide de ikke havde ramedierne(20ml sprÞjte og lunkent vand)?? Skulle bare ringe til Þre, nÊse hals lÊger og få det gjort der. Det var åbenbart ikke en mulighed, så er glad for at have en privat sygesikring gennem arbejdet(som grinede af de manglende ramedier) skifter helt sikkert lÊge(hus)

2025幎7月1日

Virkelig dårlig oplevelse Aalborg

Virkelig dårlig oplevelse. Hver gang jeg tog derhen, var der en ny lÊge, som aldrig hjalp mig. De kunne ikke give mig mere end 5 minutter. Totalt spild af min tid. Virkelig skuffet. Jeg gik til lÊgen for min egen skyld, men også for mine bÞrns skyld. Jeg kan slet ikke anbefale det.

2025幎7月1日

ESBJERG

ESBJERG
En meget traumatisk oplevelse for min datter, som skulle udsÊttes for en meget dominerende lÊge med aggressivt tone. Tydeligt understregelse af sin magtposition som ejer af klinikken . Manglende empati og lytteevne. Har aldrig oplevet en lÊge som denne mand

2025幎6月10日
自発的なレビュヌ

Skulle have Þreskylning for fÞrste gang

Skulle have Þreskylning for fÞrste gang i mit liv og blev lidt skuffet over at kun den ene Þre blev taget. Det virkede lidt uproffessionelt, og man tÊnker om de redskaber der bliver brugt er rene/genbrugte. Vandet der blev brugt fra vandhanen var for varmt og den ene gang var det lidt for koldt, blev ikke engang spurgt om det var for koldt, desuden blev skyllevÊrktÞjet helt tÞmt 2 gange, således at man fik et ubehageligt hÞjt, chockerende"luftindspÞjtning" til sidst at jeg måtte nÊvne at det virkede lidt volsomt. Det var så bare mig der ikke viste dette var normalt, fik jeg at vide. En mÊrkelig atmosfÊre hvor man fÞler sig lidt ignoreret i et trÊngt vente vÊrelset med for få pladser. Overvejer at skifte lÊge efter oplevelsen. Der kom desuden en ukendt arbejdsmand i lokalet midt under det hele som skulle lave et eller andet. Hele skylningen varede ca. 4-5 min. Og vente tiden 15 min. Ekstra selvom jeg var der ét kvarter fÞr. Nu ved jeg at jeg selv kan skylle Þrene derhjemme selv, en god ting :-)

2025幎5月21日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。