Ekstrem dårlig service og spild af det offentliges ressourcer. De Þnsker blot at tjene penge på konsultationer der ikke er nÞdvendige
Urigtige oplysninger vedr. konsultationer. Jeg blev bedt om at kÞre mit sygesikringskort igennem dvs. registrere ny konsultation for hvert enkelt anliggende/spÞrgsmÃ¥l jeg kom med. Jeg sÃ¥ hende maks. 2... ãã£ãšèŠã
Hurtig corona test - er absolut ikke hurtig! PÃ¥ grund af et absolut haste behov, mÃ¥tte vores barnebarn have en corona test (den rigtige) med kort svartid, her lang tid efter svaret skulle vÊre modtag... ãã£ãšèŠã
Jeg har gÃ¥et hos dem i 5 Ã¥r.. Det har vÊret én dÃ¥rlig oplevelse efter den anden. En gang spurgte lÊgen mig endda "Hvad skal vi gÞre ved det?". Jeg bryder mig hverken om attituden eller om faktum at en... ãã£ãšèŠã
DÃ¥rlig service
Ham Kristian Muller lÊge i lÊgehusetâŠ
Ham Kristian Muller lÊge i lÊgehuset Vesterbrogade. Han er en elendig lÊge. Han har fra dag et af. Ik vil gi min hustru nogen form behandling. Så hun flere gange er blevet indlagt. Der kommer en sag mod Kristian Muller. Der han har kunne slå min hustru ihjel
Giver ikke tid til barn !
Giver ikke tid til barn !! Man kan bestille tid ,kom efter 3-4 dag eller ring til akut !!!
Bestil recept i god tid
Hvis du vil have en recept, så skal du bestille et kvartal i forvejen. Hver. Eneste. Gang.
Hvis du ikke har valgt lÊge endnu, så lad for Guds skyld vÊr med at vÊlge dem her
Intet andet at siger end....umuligt.
Hvis det var muligt .... minus 10 stjerner. En oplevelse dårliger end den anden. Super uhÞflig, nedladende, arrogant og faglig fuldstÊndig i mÞrket...Vil kun skifte helle familien til en anden lÊge hurtigst muligt.
Jeg har gået hos dem i 5 år.
Jeg har gået hos dem i 5 år.. Det har vÊret én dårlig oplevelse efter den anden. En gang spurgte lÊgen mig endda "Hvad skal vi gÞre ved det?". Jeg bryder mig hverken om attituden eller om faktum at en veludannet lÊge ikke kan komme op med en lÞsning eller henvisning. En anden gang sendte lÊgen mig hjem fordi hun ikke vidste hvad hun skulle gÞre. Ingen behandling, ingen videre info, ingen hjÊlp.
Kold upersonligt og stressede lÊge der får mig til at skifte
Mit fÞrste besÞg bookede jeg dobbel som nytilflytter - blev yderlig henvist til lÊge 3 dage senere og ventede at lÊgen var forberedt bedre,så gik vred og ikke klogere på mine psymtomer . Overvejer at skifte lÊge
DÃ¥rligste oplevelser
DesvÊrre må jeg indrÞmme, at efter at have skiftet klinikken til en anden blev livet lettere. I de fleste tilfÊlde måtte jeg overbevise lÊgerne om, at de skal vÊre opmÊrksomme, fordi de ofte ignorerede de symptomer, jeg havde. Deres bedste råd var at undgå stress og tilbringe mere tid udendÞrs. Men efter at Marlene Blume Augustinussen bad mig om at skifte land, hvis jeg ikke var tilfreds med deres arbejde, skiftede jeg straks klinikken. Jeg arbejder hårdt hver dag, og det er forkert at bruge så meget tid og krÊfter på at få lÊger til at gÞre deres job.
BlodprÞve
Hej hold da kÊft et lÊgehus hva jeg er fyldt med orm og parasitter og de vil ikke engang undersÞge mig som loven foreskriver at de skal ikke engang sygehusene vil mvh Dan Bisgaard HÞjriis.. ps kan ikke engang få mit receptpligtige medicin hos Ole Lund
Hold kÊft dårlig service
Hold kÊft dårlig service. Ringer 3 dage i trÊk for at få en tid mellem 8.15-09 INGEN tager telefonen. Så trykker man akut hjÊlp på 3 dagen for at få hjÊlp for at en eller anden **** begynder at diskutere hvor mange der har ringet dagen fÞr i stedet for at spÞrge om man har brug for hjÊlp. Hold kÊft i er til grin mand. Har skiftet lÊge PROMPTE.
Er der nogen der ved hvem man skalâŠ
Er der nogen der ved hvem man skal ringe til ? Fordi dette lÊgehus skal lukkes og det kan kun går for langsomt.
ForfÊrdeligt lÊgehus
ForfÊrdelig lÊgehus. LÊgen tager ikke en seriÞs. Man kommer ind til forskellige lÊger som fortÊller en forskellige ting. Man kan aldrig komme igenem på telefonen, også er de utrolig uvenlige. Derudover har de haft lovet mig en henvisning til en hudlÊge, som jeg ikke har fået efter de har lovet mig det i 3 uger nu. Det er meget slÞvt. Og utrolig utryg ved at have lÊge her.
Skal ALDRIG mere til lÊgen ham der !
Tog til lÊgen fordi jeg skulle haveâŠ
Tog til lÊgen fordi jeg skulle have undersÞgt hvorfor det klÞr over hele min krop sÃ¥ meget og min lÊgen siger sÃ¥, at jeg har bÞrne-sÃ¥r og jeg skulle tage det her creme for at stoppe det, men efter en 1 1/5 mÃ¥ned, forsÊtter det stadig og, sÃ¥ ender en af min bekende med det og hun tager sÃ¥ til hendes lÊge og hun for vide, at hun havde fÃ¥et fnat og fik noget medicin for det sÃ¥ stoppede hendes klÞrning og mit var stadig ikke stoppet, sÃ¥ tÊnkte jeg vil gÃ¥ ned og selv vil kÞbe noget imod fnat og efter 2 mÃ¥neder var det stoppet med at klÞ. AltsÃ¥ synes slet ikke det var godt nok, har bruget 4 mÃ¥neder for at fÃ¥ fnat vÊk, fordi jeg havde bare rÞrt alt i min lejelighed og ende med at jeg skulle pakke alle min ting ind i plastik og kunne heller ikke fÃ¥ besÞg eller besÞg min familie eller rÞr nogen, fordi fnatâen havde bredt sÃ¥ meget. Har brugt sÃ¥ meget energi pÃ¥ det, fordi de ikke har undersÞgt rigtig og har aldrig vÊret udsat for forkert undersÞgelser hos min lÊge og var lige flyttet til byen og de lÃ¥ tÊt pÃ¥ mig, men jeg har skiftet og slet ikke anbefale det sted til nogen og sÃ¥ er de ogsÃ¥ altid mindst 15min forsinket.
Dårlig dårlig dårligt lÊgehus
Dårlig dårlig dårligt lÊgehus.
Find en anden lÊge/ lÊger.
Fik fortaget lÊgeerklÊring på 7 sider til arbejdskadestyrelsen, det var en ung lÊge under udannelse der skulle fortage den ! Det var kaos, den pågÊldende person måtte hele tiden spÞrge en anden lÊge om råd ?
Jeg måtte bestille tid 3 gange for de havde kun 5-7 min pr. Gang til og udfylde den.
Det resultere i de glemmer og sende den, jeg får en rykker fra AES. Må tage kontakt til lÊgen igen, de sender den så.
Får endnu et svar fra AES, de har udfyldt den forkert og sat flueben i forkerte felter så den erklÊring er ugyldig ! Må lave en ny lÊgeerklÊring igen igen hos lÊgen.
Har så efterflg. Lidt af en del hårtab, får fortaget nogle prÞver, de siger den er sendt, men lur mig om ikke den er blevet vÊk eller de har glemt og sende den ? PrÞven er vÊk og de kan nu ikke finde prÞven.
Jeg har sÃ¥ ventede i 3 uger pÃ¥ et svar for ingen ting âŠ
Jeg har ikke ord for hvor elendigt det lÊgehus er ..
kun jeg give det minus stjerner havde de fået det.
Frygtelige lÊgehus!!!
Her er et lÊgehus hvor du bliver mÞdt af en super dårlig service lige fra start! sur receptionist, og frygtelig lÊge som har lÊgehuset. Shabana er lÊgen jeg har vÊret inde hos og er simpelthen inkompetent og frygtelig. Jeg skiftede meget kort efter at få en dårlig behandling. Kan IKKE anbefale dette såkaldte lÊgehus.
LÊge huset 2100 tid samme dag.
LÊge huset 2100 tid samme dag.
LÊgen Frederik er ualmindeligt uforskammet og selvhÞjtidelig.
Hvis man kommer forsendt, er der ingen empati eller interesse, men derimod Þnskes der undskyldninger til hÞjre eller venstre og ydmyghed fra patientensside - dette gÊlder både sekretÊren og lÊgen.
Det vÊrste lÊgehus nogensinde.
Det vÊrste lÊgehus nogensinde.. Inkompetente mennesker i receptionen.. Man får kun tid hos uddannelseslÊgerne, og lange ventetider. De er ubehagelige, og ved ingenting, og er totalt ubehjÊlpelige..