レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mooie aanbieding voor kamado. Ik wilde het wel eens proberen met een ander merk dan dat van mijn kamado (bastard). Deze gietijzeren halve maan roosters zijn er mooi uit eb voelen stevig aan. Uit vo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Alles Top.Wij hadden in mei een Basterd VX besteld, door de vele bestellingen/leveringen waren deze niet meer voorradig. Basterd gaf aan pas medio juni/juli weer te kunnen aanleveren. Dit werd netj... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Goede service en snelle levering. Na het leverden van mijn compact kamado en het opbouwen merkte ik dat er een scheur in de basis zat hier over gemaild foto’s laten zien en gelijk een nieuwe gel... もっず芋る

䌁業情報

1. バヌベキュヌ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Allesvoorkamado is de specialist op het gebied van kamado's, kamado accessoires, houtskool en rookhout. Onze producten zijn eenvoudig online te bestellen en kunnen worden thuisgeleverd of op afspraak worden afgehaald in Breda. Daarnaast bieden we je deskundig advies en vind je de beste tips en tricks op ons blog.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 42ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Ik ben helaas niet tevreden over mijn

Ik ben helaas niet tevreden over mijn ervaring met Allesvoorkamado.nl.

Het product dat ik besteld heb, werd niet binnen de verwachte termijn geleverd. Op zich kan een vertraging gebeuren, maar wat mij vooral teleurstelt is de beperkte nazorg en communicatie hierover. Wanneer je een bestelling plaatst, verwacht je dat je op de hoogte wordt gehouden van eventuele problemen of vertragingen.

Ik had het product dringend nodig voor meerdere geplande BBQ-feesten, waardoor de laattijdige levering extra vervelend is. Een proactieve communicatie en betere opvolging van de klant zou hier veel verschil hebben gemaakt.

Hopelijk kan Allesvoorkamado.nl de klantenservice en opvolging van bestellingen in de toekomst verbeteren. En me tevens op de hoogte houden voor mijn levering dat ik nu nog verwacht!

2026幎6月1日
5぀星のうち2の評䟡

8 mei bestelling gedaan voor verjaardag

8 mei bestelling gedaan voor verjaardag van 20 mei... levering komt 12 mei binnen en 1 artikel beschadigd... direct contact opgenomen en 13 mei pas eind van de middag reactie.. zelfde avond weer gereageerd en nu nog steeds geen reactie en oplossing... absoluut niet netjes en ook absoluut niet blij mee aangezien ik duidelijkheid nodig heb ivm verjaardag! De 2 sterren zijn voor de onbeschadigde producten... 1 ster eraf door beschadigd artikel.... 2 sterren eraf voor trage reactie en nog steeds geen oplossing terwijl de klacht nu al 2 dagen bekend is!

2026幎5月12日

Top service

Zeer tevreden over de service van Allesvoorkamado! Er werd proactief meegedacht bij mijn bestelling en ik werd snel gecontacteerd toen er iets niet helemaal klopte. Ondanks enkele kleine problemen met de levering, werd alles snel en correct opgelost. Ik kreeg zelfs een gratis hoes en het prijsverschil werd netjes terugbetaald. De communicatie was duidelijk en vriendelijk. Echt topservice!

2026幎5月6日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス