Mooie aanbieding voor kamado. Ik wilde het wel eens proberen met een ander merk dan dat van mijn kamado (bastard). Deze gietijzeren halve maan roosters zijn er mooi uit eb voelen stevig aan. Uit vo... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Alles Top.Wij hadden in mei een Basterd VX besteld, door de vele bestellingen/leveringen waren deze niet meer voorradig. Basterd gaf aan pas medio juni/juli weer te kunnen aanleveren. Dit werd netj... ãã£ãšèŠã
Goede service en snelle levering. Na het leverden van mijn compact kamado en het opbouwen merkte ik dat er een scheur in de basis zat hier over gemaild fotoâs laten zien en gelijk een nieuwe gel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Allesvoorkamado is de specialist op het gebied van kamado's, kamado accessoires, houtskool en rookhout. Onze producten zijn eenvoudig online te bestellen en kunnen worden thuisgeleverd of op afspraak worden afgehaald in Breda. Daarnaast bieden we je deskundig advies en vind je de beste tips en tricks op ons blog.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
zeer goede kwaliteit product
zeer goede kwaliteit product, goede prijs en zeer snelle levering, duidelijk site ook
Vlot en professioneel.
Goede snelle levering en makkelijk teâŠ
Goede snelle levering en makkelijk te bestellen
Product was zoals omschreven en snelâŠ
Product was zoals omschreven en snel verzonden.
Super snelle SERVICE en nette prijzen
Snel besteld en al even snel geleverd
Snel en goed
Hele goede en snelle service. Werd netjes gebeld na de bestelling te hebben geplaatst over wanneer ik het geleverd wilde hebben.
Heel netjes verlopen allemaal. Alles zat er ook bij dus helemaal prima.
Hele mooie aanbieding gekocht
Hele mooie aanbieding gekocht, keurig afgeleverd en fijne correspondentie.
De aller beste bbq shop van NederlandâŠ
De aller beste bbq shop van Nederland met super service!!!
Betrouwbare website met een ruim assortiment
Makkelijke bestelwebsite, ruim assortiment, betrouwbaar, super service, snelle reactie via mail van de klantenservice en snelle levering waarvan je goed op de hoogte gehouden wordt. Product is goed erpakt zodat het geen beschadigingen op kan lopen! Wij zijn super tevreden!
Snelle levering en de divide andâŠ
Snelle levering en de divide and conquer systeem voelt solide aan en paste perfect op mijn bonfire kamado
Ik ben helaas niet tevreden over mijnâŠ
Ik ben helaas niet tevreden over mijn ervaring met Allesvoorkamado.nl.
Het product dat ik besteld heb, werd niet binnen de verwachte termijn geleverd. Op zich kan een vertraging gebeuren, maar wat mij vooral teleurstelt is de beperkte nazorg en communicatie hierover. Wanneer je een bestelling plaatst, verwacht je dat je op de hoogte wordt gehouden van eventuele problemen of vertragingen.
Ik had het product dringend nodig voor meerdere geplande BBQ-feesten, waardoor de laattijdige levering extra vervelend is. Een proactieve communicatie en betere opvolging van de klant zou hier veel verschil hebben gemaakt.
Hopelijk kan Allesvoorkamado.nl de klantenservice en opvolging van bestellingen in de toekomst verbeteren. En me tevens op de hoogte houden voor mijn levering dat ik nu nog verwacht!
8 mei bestelling gedaan voor verjaardagâŠ
8 mei bestelling gedaan voor verjaardag van 20 mei... levering komt 12 mei binnen en 1 artikel beschadigd... direct contact opgenomen en 13 mei pas eind van de middag reactie.. zelfde avond weer gereageerd en nu nog steeds geen reactie en oplossing... absoluut niet netjes en ook absoluut niet blij mee aangezien ik duidelijkheid nodig heb ivm verjaardag! De 2 sterren zijn voor de onbeschadigde producten... 1 ster eraf door beschadigd artikel.... 2 sterren eraf voor trage reactie en nog steeds geen oplossing terwijl de klacht nu al 2 dagen bekend is!
Top service
Zeer tevreden over de service van Allesvoorkamado! Er werd proactief meegedacht bij mijn bestelling en ik werd snel gecontacteerd toen er iets niet helemaal klopte. Ondanks enkele kleine problemen met de levering, werd alles snel en correct opgelost. Ik kreeg zelfs een gratis hoes en het prijsverschil werd netjes terugbetaald. De communicatie was duidelijk en vriendelijk. Echt topservice!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã