Mooie aanbieding voor kamado. Ik wilde het wel eens proberen met een ander merk dan dat van mijn kamado (bastard). Deze gietijzeren halve maan roosters zijn er mooi uit eb voelen stevig aan. Uit vo... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Zeer tevreden over de service van Allesvoorkamado! Er werd proactief meegedacht bij mijn bestelling en ik werd snel gecontacteerd toen er iets niet helemaal klopte. Ondanks enkele kleine problemen met... ãã£ãšèŠã
Goede service en snelle levering. Na het leverden van mijn compact kamado en het opbouwen merkte ik dat er een scheur in de basis zat hier over gemaild fotoâs laten zien en gelijk een nieuwe gel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Allesvoorkamado is de specialist op het gebied van kamado's, kamado accessoires, houtskool en rookhout. Onze producten zijn eenvoudig online te bestellen en kunnen worden thuisgeleverd of op afspraak worden afgehaald in Breda. Daarnaast bieden we je deskundig advies en vind je de beste tips en tricks op ons blog.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vriendelijkheid en flexibiliteit van de verkoper
Vriendelijkheid en flexibiliteit van de mensen en.... het was op voorraad. Andere zeggen dat soms maar is het niet zo.
Ze hebben verstand van van je kamado enâŠ
Ze hebben verstand van van je kamado en helpen je graag .
Echt een aanrader voor als je iets nodig bent voor je kamado
Service!!
Top zaak! 2 dutch ovens besteld en ondanks dat post nl heeft gefaald, is het allemaal goedgekomen dankzij de medewerkers van deze winkel. Mannen bedankt! Oja, ik ben ook nog zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en ook in combinatie met de prijs een absolute aanrader!
De band is eigenlijk te breed voor deâŠ
De band is eigenlijk te breed voor de green egg⊠de verpakking, een zak met het product, lijkt een Chinees artikel te zijnâŠ
Niet tevreden met de aankoop

Allesvoorkamado.nl ããã®åç
Top geleverd en geregeld
Alles Top.Wij hadden in mei een Basterd VX besteld, door de vele bestellingen/leveringen waren deze niet meer voorradig. Basterd gaf aan pas medio juni/juli weer te kunnen aanleveren. Dit werd netjes gecommuniceerd door Allesvoordekomado.nl.
Ze stelden voor om het bedrag te crediteren maar ik wilden toch wachten op de levering vanuit Basterd.
Vrijdag is mijn Basterd geleverd en omdat ik er langer als gepland op heb moeten wachten hebben ze er een aantal mooie accessoires bij gedaan.
Top van hun !!!!
Ze hadden waar ik naar zocht makkelijkâŠ
Ze hadden waar ik naar zocht makkelijk te vinden op de site
Was ook redelijk snel bezorgt dus kortom top
Zeer goede service had verkeerd aanâŠ
Zeer goede service had verkeerd aan gegeven mijn pakketje was op te halen in Brabant maar een mail er achter aan en ze hebben het mij toe gestuurd wat een service bedankt
Super service
Super service. Seintje via de chat gekregen wanneer een product weer op voorraad was zodat ik niet mis greep.
Top bedrijf
Top bedrijf. Notificaties op een product waar ik al lang op aan het wachten was ivm niet op voorraad zijnde. Direct bij notificatie besteld en volgende dag in huis.
Degelijke verpakking en goede kwaliteit.
Alleen maar positieve ervaringen mee!
Mooi product
Snelle levering.
Producten degelijk verpakt.
Een vraag over het gietijzer werd snel beantwoord.
Kwalitatief goed en snel geleverd
Infinity gasket besteld en via deâŠ
Infinity gasket besteld en via de duidelijke uitleg op de site fluitje van een cent om te vervangen.
Super bbq
Super pakket, maar het blijft een loeizwaar ding. Mooiste zou toch zijn als er wieltjes bij het pakket zitten, of de optie om ze erbij te nemen. Verder is de bbq prachtig, werkt geweldig en is het een hele mooie aanbieding.
Top service
Top service! En een top bedrijf. Echt een aanrader om hier Uw bbq spullen te bestellen. ððŒððŒ
Keurig!
Keurig!
Goed produkt, klopt met beschrijving, netjes verpakt en snel geleverd!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã