Har ett problem med telefoni försÀljare som lovade mig hjÀlp ur ett annat idiot abonnemang. Tog kontakt med detta företagen, och pratade med försÀljaren som berÀttade, âdetta Àr inga problem, vi jobba... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag har haft otur igenom hela mitt liv, Àven av advokater som lovar guld och gröna skogar. Vilket visar sig i slutet. Denna gÃ¥ngen jag blev blÃ¥st av en kund dÃ¥ sökte jag pÃ¥ nÀtet efter en bra advokat... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag Àr jÀttenöjd med hjÀlpen jag fÃ¥tt av Allt om juridik. Professionella, snabb hantering och tydlig kommunikation. Trevligt bemötande och har verkligen förstÃ¥tt vad jag behöver och gett mig rÃ¥d och v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bra kommunikation, snabb hantering av Àrenden. Bra uppföljning och Ã¥terkoppling! Bra sammanfattning och bakgrund till Àrendena och förstÃ¥eligt. Har blivit ett naturligt led i vÃ¥ra processer som krÀver... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Med vÃ¥rt Företagsavtal kan du och dina anstÀllda lÀmna över det juridiska till vÃ¥ra jurister och koncentrera er pÃ¥ att driva verksamheten. Vi blir din bolagsjurist â utan att för den sakens skull kosta som en. Som din externa bolagsjurist ser vi till att ge dig professionell juridisk rÃ¥dgivning för ditt företags behov och utmaningar.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vi fick en mycket professionell serviceâŠ
Vi fick en mycket professionell service som löste våra behov på ett effektivt sÀtt.

Allt om Juridik ããã®åç
Snabbt och enkelt att få hjÀlp
Snabbt och enkelt att få hjÀlp. Goda råd och stort kunnande

Allt om Juridik ããã®åç
Jag tycker ni har varit lyhördaâŠ
Jag tycker ni har varit lyhörda förstående och utfört det vi överenskommet på ett professionellt och bra sÀtt

Allt om Juridik ããã®åç
Stephanie har varit toppen med gottâŠ
Stephanie har varit toppen med gott tålamod!

Allt om Juridik ããã®åç
Snabb service trots hög belastningâŠ
Snabb service trots hög belastning innan julhelgerna. Fick svar på våra spörsmål och mer dÀrtill.

Allt om Juridik ããã®åç
Vi har fÃ¥tt snabba och relevanta svarâŠ
Vi har fått snabba och relevanta svar som har gjort att vi kunnat ta våra Àrenden vidare.

Juridiskt stöd över förvÀntan
Vårt stöd från Allt om Juridik har varit över förvÀntan. Mycket vÀrdefullt att ha juridiskt stöd nÀr man behöver det, i ett avtalat paket dÀr man inte behöver tÀnka på att varje timma kostar extra. De komplicerade avtal vi har fått hjÀlp med hade kostat långt mycket mer om vi hade vÀnt oss till någon annan. Vi har således varit en ganska krÀvande kund, Àndå har vi fått stöd fullt ut hela vÀgen.

Allt om Juridik ããã®åç
Ett naturligt led i våra processer!
Bra kommunikation, snabb hantering av Àrenden. Bra uppföljning och återkoppling! Bra sammanfattning och bakgrund till Àrendena och förståeligt. Har blivit ett naturligt led i våra processer som krÀver juridisk kompetens. Har underlÀttat vårt arbete mycket. Mycket kunniga och professionella representanter för företaget! Kan varmt rekommenderas!

Allt om Juridik ããã®åç
Bra feedback om vad vi skulle tÀnka pÃ¥âŠ
Bra feedback om vad vi skulle tÀnka på för att få avtalsformuleringar rÀtt. Professionella att förstå våra tankar och att få ner dem i skrift så att det håller i ett avtal.

Avtalsfrågor
Har fått hjÀlp med två avtal, ett omfattande gÀllande ett samarbete med ett nybilsmÀrke (25 sidor) och ett enklare som vi anvÀnder i samband med förmedlingar av kunders fordon. Fick många relevanta synpunkter och förslag i Àmnet. Proffsigt och tydligt!
//Jonas BD Bil AB

Allt om Juridik ããã®åç
Tack för bra råd och hjÀlp!

Allt om Juridik ããã®åç
Snabb och bra återkoppling och support!

Vega Schortz
Vi Àr vÀldigt nöjda med Vega Schortz och hennes genomgångar och avstÀmningsmöten:)

Allt om Juridik ããã®åç
Vi fÃ¥r god service och bra juridiskâŠ
Vi får god service och bra juridisk rådgivning. Snabba återkopplingar och vi Àr mycket nöjda!

Vi kan varmt rekommendera Allt om Juridik
Allt om Juridik har från dag varit otroligt bra och ett företag jag varmt kan rekommendera alla företagare som vill ha hjÀlp och stöd inom juridik. Alltid snabba i sin respons, personliga och förstående, alltid bra hjÀlp, alltid seriösa och skickliga!

Snabbt och enkelt
Snabbt och enkelt. Utan krångel. Ni kan om ni vill ;-)

Allt om Juridik ããã®åç
Tack alla inblandade med Vega iâŠ
Tack alla inblandade med Vega i spetsen. Fantastiskt bemötande på alla plan.

Entusiastiskt bemötande och storâŠ
Entusiastiskt bemötande och stor villighet att hjÀlpa till och se frågan ur mitt perspektiv.

AnstÀllningsfråga
Snabbt och utförligt svar på rÀtt nivå för mig.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹