Har ett problem med telefoni försÀljare som lovade mig hjÀlp ur ett annat idiot abonnemang. Tog kontakt med detta företagen, och pratade med försÀljaren som berÀttade, âdetta Àr inga problem, vi jobba... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag har haft otur igenom hela mitt liv, Àven av advokater som lovar guld och gröna skogar. Vilket visar sig i slutet. Denna gÃ¥ngen jag blev blÃ¥st av en kund dÃ¥ sökte jag pÃ¥ nÀtet efter en bra advokat... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag Àr jÀttenöjd med hjÀlpen jag fÃ¥tt av Allt om juridik. Professionella, snabb hantering och tydlig kommunikation. Trevligt bemötande och har verkligen förstÃ¥tt vad jag behöver och gett mig rÃ¥d och v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bra kommunikation, snabb hantering av Àrenden. Bra uppföljning och Ã¥terkoppling! Bra sammanfattning och bakgrund till Àrendena och förstÃ¥eligt. Har blivit ett naturligt led i vÃ¥ra processer som krÀver... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Med vÃ¥rt Företagsavtal kan du och dina anstÀllda lÀmna över det juridiska till vÃ¥ra jurister och koncentrera er pÃ¥ att driva verksamheten. Vi blir din bolagsjurist â utan att för den sakens skull kosta som en. Som din externa bolagsjurist ser vi till att ge dig professionell juridisk rÃ¥dgivning för ditt företags behov och utmaningar.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Juridisk hjÀlp
Mycket nöjd, fick snabbt hjÀlp av mycket duktig jurist.
Mvh
Vivianne Dahlberg
Capitum AB

Personalen hos Allt om Juridik harâŠ
Personalen hos Allt om Juridik har varit vÀldigt hjÀlpsamma och sett till att driva processen framåt så att jag kom i mål med de juridiska spörsmål som jag haft både i mitt bolags verksamhet samt privat.
Rekommenderas!

Mycket professionella och kunniga
Mycket professionella och kunniga. Rekommenderas starkt.

Bra jobbat!
Mycket bra engagemang och snabba och korrekta svar.
Trevligt bemötande också i en för mig personligt svår fråga.

Allt om Juridik ããã®åç
Lyhörda och professionella hela vÀgen
Lyhörda och professionella hela vÀgen. Rekommenderas!

Allt om Juridik ããã®åç
Svarade snabbt och följde upp
Svarade snabbt och tipsade om ett sÀtt att lösa delar av problemet. Följde upp att svaret hade tagits emot och om det fanns följdfrågor.

Allt om Juridik ããã®åç
Utomordentligt bra och snabbt svar pÃ¥âŠ
Utomordentligt bra och snabbt svar på min frågor som hjÀlper i vardagens knepiga frågor . Det Àr bra att få feedback på sådant som kan vara enkelt.

Snabbt, tydligt och klargörande
Jag fick snabbt svar på mina frågor och svaret var tydlig och klargörande!

Toppen!
Allt om juridik Àr en bra bolagsjurist som kan hjÀlpa till med avtalsfrågor m.m.

Allt om Juridik ããã®åç
TrÃ¥kigt, oseriös hantering av kurspaketserbjudandemed att de i inledningen avâŠ
Tråkigt med att de i inledningen av pandemin lurade oss att köpa kurser under 12 månader.
Nu Àr saken utredd och jag vill ge positiv bedömning över hur snabbt de agerade.
Tack!

Allt om Juridik ããã®åç
UtmÀrkt och snabbt hanterat med att taâŠ
UtmÀrkt och snabbt hanterat med att ta fram några juridiska dokument.

Rekommenderas
Alltid snabba i sin respons på våra Àrenden och håller hög kvalitet och kompetens.

Vi Àr supernöjda!
Allt om Juridik ger oss alltid snabb och bra service! Vi Àr vÀldigt nöjda med tjÀnsten och har enbart positiva erfarenheter!

Allt om Juridik ããã®åç
HjÀlper oss och framför allt frÃ¥gar hurâŠ
HjÀlper oss och framför allt frågar hur det går

Snabb professionell service.
Snabb service, professionell och anpassade efter olika behov. Mycket nöjd.

JÀtteduktiga snabba jurister
JÀtteduktiga snabba jurister, effektivt och prisvÀrt!

Proffsigt agerande
Proffsigt agerande, men framför allt snabb återkoppling hela tiden. Det Àr endast jag som dragit på Àrendet. Det Àr dÀrutöver vÀldigt enkelt sÀtt att jobba med kvartalsmöten och tillgång till ett antal timmars konsulthjÀlp. Det fungerar över förvÀntan bra.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã