Allt om Juridik レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Har ett problem med telefoni försÀljare som lovade mig hjÀlp ur ett annat idiot abonnemang. Tog kontakt med detta företagen, och pratade med försÀljaren som berÀttade, ”detta Àr inga problem, vi jobba... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag har haft otur igenom hela mitt liv, Àven av advokater som lovar guld och gröna skogar. Vilket visar sig i slutet. Denna gÃ¥ngen jag blev blÃ¥st av en kund dÃ¥ sökte jag pÃ¥ nÀtet efter en bra advokat... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr jÀttenöjd med hjÀlpen jag fÃ¥tt av Allt om juridik. Professionella, snabb hantering och tydlig kommunikation. Trevligt bemötande och har verkligen förstÃ¥tt vad jag behöver och gett mig rÃ¥d och v... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bra kommunikation, snabb hantering av Àrenden. Bra uppföljning och Ã¥terkoppling! Bra sammanfattning och bakgrund till Àrendena och förstÃ¥eligt. Har blivit ett naturligt led i vÃ¥ra processer som krÀver... もっず芋る

䌁業情報

1. 法務局

圓該䌁業による蚘述

Med vÃ¥rt Företagsavtal kan du och dina anstÀllda lÀmna över det juridiska till vÃ¥ra jurister och koncentrera er pÃ¥ att driva verksamheten. Vi blir din bolagsjurist – utan att för den sakens skull kosta som en. Som din externa bolagsjurist ser vi till att ge dig professionell juridisk rÃ¥dgivning för ditt företags behov och utmaningar.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Juridisk hjÀlp

Mycket nöjd, fick snabbt hjÀlp av mycket duktig jurist.

Mvh
Vivianne Dahlberg
Capitum AB

2021幎8月25日

Hej Vivianne,

HÀrligt att höra! Tack för ditt omdöme.

Personalen hos Allt om Juridik har

Personalen hos Allt om Juridik har varit vÀldigt hjÀlpsamma och sett till att driva processen framåt så att jag kom i mål med de juridiska spörsmål som jag haft både i mitt bolags verksamhet samt privat.

Rekommenderas!

2021幎8月25日

Hej Mikael,

Stort tack för detta! Vi uppskattar att vi får hjÀlpa dig.

Bra jobbat!

Mycket bra engagemang och snabba och korrekta svar.
Trevligt bemötande också i en för mig personligt svår fråga.

2021幎7月5日

Hej Jan,

Tack för din varma feedback!

5぀星のうち4の評䟡

Svarade snabbt och följde upp

Svarade snabbt och tipsade om ett sÀtt att lösa delar av problemet. Följde upp att svaret hade tagits emot och om det fanns följdfrågor.

2021幎6月24日

Hej Gun,

Tack för ditt omdöme! Det vÀrmer oss.

5぀星のうち5の評䟡

Utomordentligt bra och snabbt svar på

Utomordentligt bra och snabbt svar på min frågor som hjÀlper i vardagens knepiga frågor . Det Àr bra att få feedback på sådant som kan vara enkelt.

2021幎6月18日

Hej Lage,

Stort tack för ditt omdöme! Vi Àr glada att kunna hjÀlpa dig.

Snabbt, tydligt och klargörande

Jag fick snabbt svar på mina frågor och svaret var tydlig och klargörande!

2021幎6月18日

Hej Hemlycka,

Tack för ditt omdöme och tack för att du vÀljer att rådfråga oss.

Toppen!

Allt om juridik Àr en bra bolagsjurist som kan hjÀlpa till med avtalsfrågor m.m.

2021幎6月13日

Hej Per,

Tack för detta! Vi Àr glada att kunna hjÀlpa dig.

5぀星のうち3の評䟡

TrÃ¥kigt, oseriös hantering av kurspaketserbjudandemed att de i inledningen av

Tråkigt med att de i inledningen av pandemin lurade oss att köpa kurser under 12 månader.

Nu Àr saken utredd och jag vill ge positiv bedömning över hur snabbt de agerade.
Tack!

2021幎6月13日

Hej Susanne,

Tack för ditt omdöme. Ni Àr alltid vÀlkomna tillbaka till oss!

Rekommenderas

Alltid snabba i sin respons på våra Àrenden och håller hög kvalitet och kompetens.

2021幎6月10日

Hej Rebecca,

Tack för din varma feedback!

Ha en fin dag.

Vi Àr supernöjda!

Allt om Juridik ger oss alltid snabb och bra service! Vi Àr vÀldigt nöjda med tjÀnsten och har enbart positiva erfarenheter!

2021幎6月8日

Hej Alexander,

Tack snÀlla för ditt omdöme och varma rekommendation.

Ha en fin dag.

Snabbt och bra svar

2021幎5月27日

Hej Kalle,

HÀrligt att vi kunde hjÀlpa dig!

Snabb professionell service.

Snabb service, professionell och anpassade efter olika behov. Mycket nöjd.

2021幎5月17日

Hej Yukio,

Tack för detta! Det vÀrmer oss att du Àr nöjd.

Proffsigt agerande

Proffsigt agerande, men framför allt snabb återkoppling hela tiden. Det Àr endast jag som dragit på Àrendet. Det Àr dÀrutöver vÀldigt enkelt sÀtt att jobba med kvartalsmöten och tillgång till ett antal timmars konsulthjÀlp. Det fungerar över förvÀntan bra.

2021幎5月11日

Hej Familjen Lindholm,

Tack för din feedback och vad kul att ni Àr nöjda! Vi har full förståelse för att man ibland behöver lite mer tid på sig.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。