レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

J’ai eu une trÚs bonne expérience avec Alphacredit. Le processus a été simple, rapide et bien expliqué, ce qui m’a mis en confiance. Le service client s’est montré professionnel et réactif à mes quest... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Pour l’achat d’une nouvelle moto nous avons fait une demande en concession qui travaille avec AlphaCredit et j’ai eu une excellente expérience avec des réponses presque instantané.merci

5぀星のうち5の評䟡

Super expérience je pense que le jour où je doit emprunter pour l'achat immobilier ou voiture je passe par vous directement .

䌁業情報

1. オヌト ファむナンス・ロヌン䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Découvrez AlphaCredit - Ontdek AlphaCredit: www.alphacredit.be Créée en 1991, AlphaCredit - filiale à 100% de BNP Paribas Fortis - est le leader du crédit à la consommation en Belgique et au Grand-Duché de Luxembourg. Nous commercialisons tout type de prêts à tempérament (prêts personnels, prêts voiture, prêts moto, prêts cuisine,
), ainsi que des cartes de paiement avec une réserve d’argent permanente (revolving). Nous proposons nos services aussi bien aux particuliers qu’aux professionnels. Soucieux d’offrir un service de qualité, adapté aux besoins de tous nos clients et partenaires, nos produits sont commercialisés via 2 marques : -AlphaCredit, spécialiste crédit pour les secteurs de l’automobile, de la banque et du courtage. -Cetelem, dédiée aux particuliers et au secteur de la distribution, domaine dans lequel elle est reconnue depuis plus de 60 ans en Europe. www.cetelem.be AlphaCredit is opgericht in 1991. Als 100% dochteronderneming van BNP Paribas Fortis, zijn wij leider op de markt voor consumentenkredieten in België en het Groothertogdom Luxemburg. Wij commercialiseren alle types leningen op afbetaling (persoonlijke leningen, autoleningen, motorleningen, keukenleningen...) en betaalkaarten met een permanente geldreserve (revolving). Onze diensten zijn zowel bestemd voor particulieren als voor professionals. Omdat wij kwaliteitsservice willen bieden, afgestemd op de behoeften van al onze klanten en partners, commercialiseren wij onze producten onder 2 merknamen: -AlphaCredit, kredietspecialist voor de autosector, de banksector en de makelaardij. -Cetelem, dienstverlener aan particulieren en aan de distributiesector, een gebied waarop wij in Europa al meer dan 60 jaar ervaring hebben. www.cetelem.be

連絡先

Confiance

Confiance , professionnalisme.

2026幎3月26日

Service de qualité

Je vous recommande leur service. L'équipe est à l'écoute de vos besoins.

2026幎4月3日

Beste,

Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback over onze diensten.

Met vriendelijke groeten.

5぀星のうち4の評䟡

Als de aflossingsdatum door een

Als de aflossingsdatum door een onverwacht probleem een paar dagen wordt uitgesteld, zou dat dan een probleem zijn? De kredietrentes zijn erg hoog en met de commissie erbij wordt het totaalbedrag dat betaald moet worden aanzienlijk. Daarom vraag ik u om in dit opzicht meer begrip te tonen.

2026幎4月15日

Bedankt voor uw bericht.

Het voorgestelde tarief is afhankelijk van het gekozen type lening, maar dat niet alleen. Daarom kan het soms hoger lijken.
Onze klantendientst blijft te uwer beschikking als u vragen heeft over uw dossier. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onze website https://www.alphacredit.be/nl/contact door het kanaal te kiezen dat het beste bij u past.

Wij blijven uiteraard te uwer beschikking.

Het AlphaCredit Team

Let op, geld lenen kost ook geld.

Bon contact

Bon contact

2025幎9月26日

5぀星のうち5の評䟡

Rapidité du traitement de mon dossier

Ce n'est pas la premiÚre fois que je finance mon projet avec vous et c'était toujours trÚs professionnel et rapide.

2026幎3月21日

5぀星のうち2の評䟡

Lening moto

Bij de moto zaak snel de goedkeuring gekregen voor de lening.
Maar achteraf het overzicht hebben van je lening kreeg ik niet ze verwezen me telkens door naar de app waar ik niet op kan inloggen. Daarop stuur ik een mail naar hun waar ik eerst nog reactie op kreeg maar na die ene mail niks van gehoor meer kreeg frustrerent.

2026幎4月13日

Beste,

Het spijt ons oprecht te lezen dat u niet tevreden bent over onze diensten. Uiteraard willen wij u graag helpen. Wij hechten zeer veel belang aan de tevredenheid van onze klanten en de opvolging van al hun aanvragen. Verbetering staat dan ook centraal bij ons en dus lijkt het ons een goed idee om dit samen te bespreken.

Uiteraard willen wij u graag helpen en daarom lijkt het ons nuttig om dit samen te bespreken. Kunt u contact met ons opnemen via een van de volgende kanalen, zodat uw persoonsgegevens vertrouwelijk blijven? Ga naar onze website https://www.alphacredit.be/nl/contact/ en kies het kanaal dat u het aangenaamst vindt.

U kunt ook steeds een klacht bij ons indienen.

Bij voorbaat dank.

Service excellent

Service excellent, je le recommande.

2026幎4月9日

5぀星のうち5の評䟡

J'accorde une grande importance à leur travaille et gentillesse

J'accorde une grande importance à leur disponibilité lorsque j'en ai besoin, à la fourniture des informations nécessaires et, surtout, à leur honnêteté et à leur sincérité.

2026幎3月14日

TrÚs professionnel.

TrÚs professionnel.

2026幎4月3日

5぀星のうち4の評䟡

Pour l’achat d’une nouvelle moto nous

2025幎8月8日

Respect

TrÚs utile et clair. Je recommande à tous et toutes les credit voiture alpha credit de la bnp.

2026幎4月8日

5぀星のうち5の評䟡

J’ai eu une trÚs bonne expérience avec

J’ai eu une trÚs bonne expérience avec Alphacredit. Le processus a été simple, rapide et bien expliqué, ce qui m’a mis en confiance. Le service client s’est montré professionnel et réactif à mes questions.

2025幎6月8日

5぀星のうち5の評䟡

Bonjour je tiens à remercier group

Bonjour je tiens à remercier group alpha Crédit pour leurs honnêteté et surtout le respect envers les clients je vous remercie infiniment et je tiens aussi à recommander a toutes personnes qui ont besoin de leurs services franchement allez si vous n'allez pas le regretter je vous remercie cordialement

2026幎4月8日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス