VÃRSTE OPLEVELSE NOGENSINDE!!! Spild af penge!!!
VÃRSTE OPLEVELSE NOGENSINDE!!!
KRITERIEPUNKTER:
1) Elendig teoriundervisning. Underviseren Dan have 0 evne til at besvarer uddybende spm. og har besvaret direkte forkert på nogle af mine spm. Nettet har vÊret min livslinje. Man kan lige så godt droppe at deltage i undervisningen.
2) ForfÊrdelig kÞrerlektioner. KÞrelÊreren hedder John og han er kun optaget af eleverne som pengemaskiner.
Istedet for at hjÊlpe mig med min kÞreangst forvÊrrede han den. Han stressede mig voldsomt og gav mig ikke nogle chance for selv at styre bilen, uden at dirigere mig til den mindste detalje. Selv efter jeg havde gennemfÞrt mere end halvdelen af forlÞbet med ham.
Selv under parkeringsmanÞvrene var det stressende. Og istedet for at jeg bruge mit begrÊnset energi på at skabe den nÞdvendige indre ro under kÞrselen blev den brugt på at håndtere John.
Jeg gav ham al den nÞdvendige plads til at lÊrer fra sig, men han er SÃ
UPÃDAGISK. Og han har tydelig travlt med alt andet i hans liv, end at hjÊlpe hans elever med at blive gode bilister og bestÃ¥ prÞverne.
3) DET VÃRSTE AF DET HELE VAR DOG at han uden at informere mig aflyste bookingen pÃ¥ teoriprÞven, da jeg altsÃ¥ skiftede til en anden skole fÞr prÞven. Han havde rig mulighed for at give mig besked, sÊrligt at jeg havde det op at vende med ham. Han holdte det skjult for mig indtil det sidste Þjeblik, og da jeg konfronterede det med ham var han LIGEGLAD.

Alsgades ããã®åç