Jeg kan klart anbefale Mobergs KÞreskole. Undervisningen er professionel og let at forstÃ¥, og man fÞler sig tryg hele vejen igennem forlÞbet. KÞrelÊrerne er tÃ¥lmodige og gode til at forklare, sÃ¥ man h... ãã£ãšèŠã
Jeg har haft en helt vildt god oplevelse hos Mobergs KÞreskole. Undervisningen har vÊret professionel og tryg fra start til slut, og det har gjort hele processen med at tage kÞrekort mega god! Ha... ãã£ãšèŠã
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med denne kÞreskole. Min kÞrelÊrer, René, var meget professionel, tÃ¥lmodig, altid i godt humÞr og meget venligt ððð BÃ¥de teoriundervisningen og kÞretim... ãã£ãšèŠã
Jeg anbefaler Moberg kÞreskole. De er rigtig flinke og gode til at tilpasse individuelle behov sÃ¥ man f.eks. ikke fÃ¥r fravÊr. Jeg tog kÞrekort ved Brian og selvom jeg var rigtig nervÞs dagene op t... ãã£ãšèŠã
HÃ¥ndvÊrkervej 1, 6310, Broager, ãã³ããŒã¯
- Claus@mobergs.dk
- mobergs.dk
Jeg kan klart anbefale Mobergs kÞreskole
Jeg kan klart anbefale Mobergs KÞreskole. Undervisningen er professionel og let at forstå, og man fÞler sig tryg hele vejen igennem forlÞbet. KÞrelÊrerne er tålmodige og gode til at forklare, så man hurtigt udvikler sig. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Jeg har haft en helt vildt godâŠ
Havde Pia som kÞre- og teoriunderviser, hun har gjort det helt igennem fantastisk.
Hun er tålmodig, rolig og god til at forklare tingene på en måde der er nem at forstå. Derudover er der en god balance mellem teori og praksis, så man fÞler sig godt forberedt til både teoriprÞven og kÞreprÞven.
Jeg kan helt klart anbefale Mobergs til andre, der gerne vil have en seriÞs og behagelig oplevelse, når de tager kÞrekort!!
nÊsten intet fravÊr
mega sÞde kÞrelÊrer, og har fået nÊsten intet fravÊr i skolen
Jeg har haft en rigtig god oplevelseâŠ
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med denne kÞreskole.
BÃ¥de teoriundervisningen og kÞretimerne var altid sjove og hyggelige ððð
Jeg er en lidt nervÞs elev og har tendens til at tÊnke meget, men min kÞrelÊrer René var rigtig god til at berolige mig og hjÊlpe mig videre.
Jeg kan varmt anbefale Mobergs kÞreskole âïžâïžâïž
Flere rygepauser.
Jeg havde virkelig en god oplevelse vedâŠ
Jeg havde virkelig en god oplevelse ved Mobergs kÞreskole, jeg havde Pia til teori og hun var god til og forklare og sikre at alle forstod det vi havde om.
Pia var også min kÞrelÊre her var hun også virelig god til og forklare men også til og berolige.
Kan 100% anbefale Mobergs kÞreskole.
Jeg anbefaler Moberg kÞreskole
Jeg anbefaler Moberg kÞreskole. De er rigtig flinke og gode til at tilpasse individuelle behov så man f.eks. ikke får fravÊr.
Jeg tog kÞrekort ved Brian og selvom jeg var rigtig nervÞs dagene op til kÞreprÞven var han rigtig god til at berolige mig op til kÞreprÞven
STOR anbefaling herfraðª
Fantastisk oplevelse hos Moberg â kÊmpe anbefaling!
Jeg er netop blevet fÊrdig med at tage kÞrekort hos Moberg, hvor René var min kÞrelÊrer, og Ditte stod for teoriundervisningen og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Hele forlÞbet har vÊret fantastisk fra start til slut. René er utrolig dygtig, rolig og professionel, og han skaber en virkelig god tryghed bag rattet. Jeg har fÞlt mig godt guidet hele vejen, og kÞretimerne har vÊret både lÊrerige og behagelige.
Ditte gjorde teoriundervisningen overskuelig og spÊndende. Hun var god til at forklare tingene på en måde, der gav mening, og sÞrgede for, at man fÞlte sig godt forberedt til teoriprÞven.
Derudover hjalp de med alt det formelle, så jeg ikke skulle bekymre mig om papirarbejde og praktiske detaljer. De var desuden også meget fleksible, hvilket gjorde det muligt for mig at passe mit arbejde samtidig med både teori og kÞretimer.
Alt i alt en virkelig god oplevelse â jeg kan klart anbefale Moberg, René og Ditte til alle, der skal tage kÞrekort!
Meget god skole.
En meget god kÞreskole med kÞrelÊrer som er meget chill, så ingen stress.
Virkelig en god kÞreskole
Virkelig en god kÞreskole! Jeg havde Ditte som både teori- og kÞrelÊre, og det har vÊret helt fantastisk. Ditte har hjulpet mig hele vejen igennem mit kÞrekortforlÞb.
Som teorilÊre er Ditte let at forstå, og gÞr det hele lidt sjovere. Som kÞrelÊre er hun både dygtig til at lÊre fra sig, haft tålmodighed, hun har altid troet på en og vores kÞretimer har aldrig vÊret kedelige, tvÊrtimod har de altid vÊret rigtig sjove og hyggelige.
KÊmpe anbefaling herfra!
BEDSTE KÃRELÃRER PIA P ð«¶ðŒ
Jeg har vÊret SÃ
glad og heldig for at have Pia til både teori og som kÞrelÊrer! Hun har virkelig vÊret kanon til begge ting og hun har vÊret rigtig god til at berolige en når der var noget!
Helt klart en anbefaling her fra ððŒ
Bedste kÞrelÊrer Ditte
Ditte er virkelig god til at forklare de fejl, man laver, på en rolig og forståelig måde. Hun er altid hyggelig at snakke med, når man er ude at kÞre, og hun skaber en tryg stemning i bilen.
Jeg fÞlte mig godt guidet gennem hele forlÞbet og kan klart anbefale hende som kÞrelÊrerððœ
Mega god kÞreskole!
Mega god kÞreskole!
Jeg havde pia til teori, og hun var rigtig god til at forklare tingene så det gav mening.
René var min kÞrelÊre, og han gjorde altid kÞretimerne sjove. Han er meget tålmodig og god til at lÊrer en tingene, også selvom man syne det er svÊrt.
Jeg vil helt klart anbefale mobergs kÞreskole
Virkelig gode kÞrelÊre kan 100%âŠ
Virkelig gode kÞrelÊre kan 100% anbefales
Min gode oplevelse
Jeg havde den samme kÞrelÊrer, som jeg havde teorilÊrer. Og det var den bedste oplevelse. Jeg havde det sjovt, hyggeligt og lÊrende. Vil anbefale det til ALLE mine venner, selv dem med kÞrekort.
Jeg har haft en meget god oplevelse ogâŠ
Jeg har haft en meget god oplevelse og jeg har vÊret glad for min KÞrelÊrer René. Alt i alt er jeg meget tilfreds.
Mega sÞde kÞrelÊrer
Mega sÞde kÞrelÊrer, som hjÊlper en i gennem processen. Kan helt klart anbefalesð
Virkelig en skÞn kÞreskole.
Virkelig en skÞn kÞreskole.
Jeg havde Ditte til bÃ¥de teori og som kÞrelÊrer hun har virkelig vÊret en kÊmpe stÞtte igennem hele forlÞbet og er en kÊmpe humÞr spreder det er ogsÃ¥ et godt teori lokale og deres teori app er ogsÃ¥ en kÊmpe hjÊlp og mega nem at forstÃ¥ð¥°.
Jeg havde en rigtig god oplevelse ogâŠ
Jeg havde en rigtig god oplevelse og den bedste kÞrelÊrer som havde styr på det hele, både teoretisk og praktis. KÊmpe anbefaling
Moberg kÞreskole er virkelig god
Moberg kÞreskole er virkelig god, jeg har haft et fantastisk forlÞb både med kÞretimerne og terorien. Pia var meget god til at hjÊlpe og lÊre fra sig/hun var også god til at sÊtte sig ind i ens dag om den var dårlig eller godt, Kan kun anbefale moberg kÞreskole.