ALVINÉ レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Planner langt under forventningen og ikke pengene værd. Super ærgerligt! Havde købt kalender og andre ting til inde i planneren. Disse virkede perfekte, men pakkede dem selvfølgelig ikke ud da jeg... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg har købt CC arbejdstasken i Espresso - og tilhørende kalender og pung. Jeg har købt mange tasker igennem tiden - også de meget velkendte internationale mærker - og denne er helt klart på højde med... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service og virkelig lækkert produkt. Høj kvalitet og flot design. Stor anbefaling.

5つ星のうち5の評価

Virkelig lækre tasker! Jeg blev forkælet med en arbejdstaske, og en clutch. Arbejdstasken er genial, virkelig lækker kvalitet, og alt kan organiseres med små detaljer, der gør en kæmpe forskel. Clu... もっと見る

企業情報

1. ハンドバッグ店

当該企業による記述

ALVINÉ er en dansk taske design webshop, som har sat alle kræfter ind på at designe tasker til hverdagens mix imellem arbejde og fritid. Taskerne er i ægte læder i høj kvalitet, til priser hvor de fleste kan være med, når i tasken skal holde i mange år. Ud over taskerne, som er omdrejningspunktet hos ALVINÉ, har vi også accessories som hør og bør være tilstede i enhver moderne kvindes arbejdstaske.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 26件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Super lækker taske i en rigtig god…

Super lækker taske i en rigtig god kvalitet.
Bestillingen gik rigtig nemt og tasken kom inden for få dage🤩
Er meget tilfreds.

2023年7月21日

Hej Marie,
Tusinde tak for din fine anmeldelse ♥️
Hvor er det dejligt at høre at du er tilfreds med både taske og din købsoplevelse 🥰

Flot og funktionel taske

Flot og funktionel taske en rigtig god kvalitet.
I stedet for en grim computertaske, bruger jeg tasken. Det ser bare langt bedre ud.
Termokrus er også købt og virkelig lækkert.
Glæder mig til flere designs.

2022年12月24日

Hej Pernille,
Tusinde tak for din fine anmeldelse ♥️
Hvor er det dejligt at høre at du er tilfreds med din taske og cup2go 🥰
Jeg glæder mig til næste gang!

Super lækker taske

Super lækker taske, i virkelig god kvalitet til en rigtig fin pris 👍
God service og hurtig levering.
Varm anbefaling her fra 😀

2023年7月27日

Hej Simone,
Mange tak for din fine anbefaling ♥️

5つ星のうち5の評価

Lækre produkter til en fair pris.

Lækre produkter til en fair pris.
Meget for pengene.
Ikke sidste gang vi bestiller noget derfra.

2023年8月1日

Hej Daniel,
Mange tak for din fine anbefaling ♥️
Hvor er det dejligt at høre at i er tilfredse med både tasken 🥰

5つ星のうち5の評価

Jeg har brugt min taske hver dag siden…

Jeg har brugt min taske hver dag siden jeg modtog den, kvaliteten er i top og designet er gennemtænkt.

2023年8月4日

Hej Henriette,
Mange tak for din fine anmeldelse ♥️
Hvor er det dejligt at høre at du er blevet så glad for din taske 🥰 det varmer mit designerhjerte!

Super service

Super service. Kan kun anbefale at handle hos Alviné Copenhagen!

2023年2月17日

Hej Benjamin,

Tak for din fine anmeldelse! Det sætter vi stor pris på!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。