レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fin, lille Zoo. BÞrne - og familievenlig. Dyrene ser ud til at have det fint. Lav karakter, fordi deres personale ikke evnede at fÃ¥ alle besÞgende med rundt til fodringstur. Der var ca. 15 perso... もっず芋る

For 165,- i entre, hvilket er i den lave ende for et zoobesÞg, fik jeg en dejlig oplevelse. Ved at kÞbe foderpose(r) til 20,- stykket, sÃ¥ bliver man populÊr hos ca 5 slags dyr. Ryst posen og de kom... もっず芋る

Der skal Ã¥bnes op, beplantningen er alt for tÊt og mange steder er det rigtig svÊrt at se dyrerne. Det virker lidt som om man har givet lidt op pÃ¥ at beskÊre planter og trÊer. Det er mÞrkt og trist at... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Lille perle

Hold da op. Sikke en dejlig overraskelse. Jeg havde Êrligt ikke de store forventninger om en Minizoo, men det blev gjort til skamme. Et vanvittigt hyggeligt sted, med flere dyr end forventet. Meget fine anlÊg, god opdeling, dejlig legeplads. Som dyrenÞrd var det en kÊmpe glÊde at se så mange arter, som ikke holdes andre steder i DK. Fik en frisklavet sandwich, som smagte dejligt. Butikken fik også gjort et fint indhug i feriepengene, med sÊrligt udvalgte bamser der matchede de sjÊldne dyr. Selv skiltene var gode og informative. BÞrn på 4 og 6 var med, vi brugte nÊsten 4 timer der. NÊste gang vi kommer på de kanter, vil vi helt sikkert komme igen.

2026幎7月15日
自発的なレビュヌ

Mange dyrarter der ikke kan ses andre steder i Danmark.

For 165,- i entre, hvilket er i den lave ende for et zoobesÞg, fik jeg en dejlig oplevelse. Ved at kÞbe foderpose(r) til 20,- stykket, så bliver man populÊr hos ca 5 slags dyr. Ryst posen og de kommer farende - isÊr de geder ude foran indgangen.
Kl 11.45 på skolefridage er der rundvisning, hvor en velinformeret medarbejder kÞrer rundt med snacks til nogle aber og andre mindre dyr samt havens stÞrste attraktion de 2 flotte jaguarer.
Dyrene gider godt vÊre fremme selv om det regnede noget, da jeg var der.
Personalet er hjÊlpsomme og jeg som bor ca 200 km vÊk aflÊgger gerne stedet 3-4 besÞg om året.

2026幎7月7日
自発的なレビュヌ

Dyrene er i bitte små bure
 to store

Dyrene er i bitte smÃ¥ bure
 to store jaguar i et lille areal med lidt lÞbeplads, aber der knap nok kan svinge, fugle der ikke kan flyve mere end nogle meter. Alle dyr har alt for lidt plads, det er hjerteskÊrende at se pÃ¥. Gederne har intet grÊs areal udenfor og bor meget smÃ¥t. To bitte smÃ¥ kid lÃ¥ i solen uden skygge, helt trÊtte og slappe, nÊrmest ikke til at komme i kontakt med. Kommer aldrig der igen og kan ikke anbefale det til nogen, da jeg ikke vil stÞtte den form for mistrivsel af dyr.
Do better.

2026幎6月2日
自発的なレビュヌ

Den bedste lille zoo i midtjylland

Den bedste lille zoo i midtjylland. Håber den bliver stÞrre en dag. Den har en kvalitet af skiltning og foder poser og borderbÊnkesÊt. Genrelt god service og kvalitet af alt. der er endda super skiltning på deres toiletter, og maden kommer i store portioner så man har lyst til at kÞbe mere.

2025幎5月28日

Meget familievenligt

Meget familievenligt.
Dejlig lille zoo. Hyggeligt sted med sjove og spÊndende dyr for vores dreng på 8.
Var forbi i uge 42 og vi brugte mere tid end forventet, og var med dyrepasser rundt til fodring og historier.
Der måtte gerne vÊre lidt sund mad i caféen men alt i alt kun positive ting herfra.

2023幎10月18日

Der skal åbnes op

Der skal åbnes op, beplantningen er alt for tÊt og mange steder er det rigtig svÊrt at se dyrerne. Det virker lidt som om man har givet lidt op på at beskÊre planter og trÊer. Det er mÞrkt og trist at gå rundt i zoo. Lege områderne er rigtig fine.

2023幎9月13日

Mangelfuldt

Fin, lille Zoo. BÞrne - og familievenlig. Dyrene ser ud til at have det fint.

Lav karakter, fordi deres personale ikke evnede at få alle besÞgende med rundt til fodringstur. Der var ca. 15 personer, som ikke kom med rundt pga. mangelfuld udmelding fra personale.

Ikke et sted jeg kommer tilbage til!

2022幎7月1日

Rigtig god oplevelse :-)

Med 2 piger 8 & 12, var dette blot et sted vi skulle finde et sted til madpakke spisning, men endte op med en rigtig god dag, dette er en mindre zoo, men man kommer virkelig tÊt på dyrene, og var et hit for dem.
5 stjerner er givet af pigerne, mindre hyggelig zoo, god plads til madpakke spisning, tÊt på dyrene og ikke overrendt sted :-)

2020幎8月3日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ