レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

UseriÞst oplevelse af tilbud. Vi er pÃ¥ ukig efter et tilbud til at fÃ¥ lavet vores facade, Amagerbyg svarer fÞrst efter 1 uge. Hvor de spÞrger hvad vores budget er, svarer hurtigt omkring 200.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har haft Amager byg som totalentreprenÞr pÃ¥ vores lejlighedsrenovering og kan varmt anbefale at bruge dem bÃ¥de til stÞrre og mindre opgaver. De har som fÃ¥ andre hÃ¥ndvÊrker vi har arbejdet med vÊret... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi er lige blevet fÊrdige med at fÃ¥ lagt nyt gulv og gulvvarme i hele stuen samt isolering af vores entré. Vi har vÊret super glade for at bruge Amager byg til opgaven da de bÃ¥de har givet os god vejl... もっず芋る

䌁業が回答したした

Amagerbyg hjalp os med en totalrenovering af vores nye lejlighed. Udover at overholde tidsplan og budget stod Rasmus og hans team altid til rÃ¥dighed nÃ¥r vi havde brug for rÃ¥dgivning. Vi hÃ¥ber, at Rasm... もっず芋る

䌁業情報

1. 請負業者
  2. 倧工
  3. 建蚭䞀般請負業者
  4. 䜏宅建蚭業者

圓該䌁業による蚘述

Amager Byg er en totalentreprenÞr med base på Amager, der arbejder med renoveringer og tilbygninger, hvor eksisterende boliger bliver tilpasset nye behov. Vi tager udgangspunkt i den bolig der er - og i dem, der skal bo i den. Hvordan fungerer hverdagen i rummene? Hvor giver det mening at Êndre, og hvor skal der bygges videre på det eksisterende? Arbejdet starter altid med en grundig gennemgang af behov og muligheder. Herfra planlÊgges lÞsningerne, så de hÊnger sammen - både teknisk og i praksis - fÞr udfÞrelsen går i gang. Vi lÊgger vÊgt på ordentlighed i hele processen. Det gÊlder både i dialogen, i planlÊgningen og i det arbejde, der bliver afleveret. Vi ved, at det koster dyrt at bygge for billigt. Derfor afspejler vores tilbud, hvad en holdbar lÞsning reelt koster - uden uigennemskuelige formuleringer eller uforudsete overraskelser. For os handler det om, at boligen bliver mere velfungerende for dem, der skal bo i den. Det er sådan, vi arbejder med at gÞre idéer og boligdrÞmmer til noget, der kan fungere i praksis.

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

25件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

UseriÞst oplevelse af tilbud.

UseriÞst oplevelse af tilbud.

Vi er på ukig efter et tilbud til at få lavet vores facade, Amagerbyg svarer fÞrst efter 1 uge. Hvor de spÞrger hvad vores budget er, svarer hurtigt omkring 200.000kr, som jeg har fået tilbud af andre murer mm.

De svarer ikke i 2 uger, skriver selv til dem, om de Þnsker at give tilbud eller ej. Hvor han kommer retur med at vi nok skal forvente 300.000kr og at de ikke vil give tilbud, hvis vi ikke mener det er realistisk.

Så min opfattelse er to ting, de tager overpris (100.000kr altså + 50% ift. alle andre) og virker useriÞse i henvendelser omkring tilbud.

TÊnker ikke jeg skal bruge dem til andre projekter.

2026幎2月6日

KÊre Patrick,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er oprigtigt kede af at forlÞbet har givet dig et indtryk af manglende struktur og opfÞlgning. Det er ikke den standard, vi Þnsker at levere, og her har vi ikke vÊret skarpe nok. Det tager vi selvfÞlgelig ansvar for.

Når det er sagt, rummer anmeldelsen også enkelte faktuelle unÞjagtigheder og nogle forsimplede konklusioner, som vi gerne vil nuancere.

Vi modtog din henvendelse fredag aften, kort fÞr midnat, og svarede tirsdag morgen, hvilket i praksis svarer til mindre end én arbejdsdag. Som en del af vores indledende dialog bad vi, som vi altid gÞr, om en overordnet budgetramme, inden vi gik videre med en egentlig vurdering og tilbudsberegning. En gennemarbejdet facadevurdering krÊver forberedelse og prioritering, og derfor afklarer vi tidligt om forventninger og Þkonomi ligger inden for et realistisk spÊnd.

Det belÞb, der blev nÊvnt i dialogen, var et indledende overslag baseret på de oplysninger vi havde på davÊrende tidspunkt, ikke et tilbud. Et konkret tilbud afhÊnger typisk af forhold som facadens stand, nÞdvendige reparationer, valg af pudstype og overfladebehandling, adgangsforhold samt stillads eller lift, hvilket fÞrst kan afklares ved besigtigelse.

Når man sammenligner tilbud, er det samtidig vigtigt, at de reelt er sammenlignelige. Prisforskelle skyldes ofte forskelle i, hvad der er medtaget i prisen, samt hvordan opgaven er afgrÊnset og beskrevet. I vores tilgang indregner vi de forberedende og afsluttende arbejder, der typisk er nÞdvendige for at kunne udfÞre opgaven korrekt og stå på mål for det samlede resultat.

Vores overslag indeholder derfor for eksempel:
- Optagning af belÊgning i forhaven
- Af- og genmontering af diverse nedlÞb
-AfdÊkning af vinduer og dÞre
- Opgravning langs soklen så der kan pudses 15 cm ned under terrÊn
- Afrensning af facaden
- Udbedringer af evt. sÊtningsskader og beskadiget underlag
- Montering af hjÞrneskinner omkring vinduer og dÞre
- Oppudsning af facaden med netpudssystem
- Oppudsning af sokkel
- Oppudsning af trappe
- Oppudsning af skorsten
- Genetablering af have for flisebelÊgning
- Stilladsleje inkl. op- og nedtagning
- Leje af mandskabsvogn
- Alle materialeomkostninger
- Oprydning og bortskaffelse efter endt arbejde

Valg af pudssystem og overfladebehandling har betydning for både udtryk, holdbarhed og pris, og kan variere afhÊngigt af den lÞsning, der vÊlges. Derfor fastlÊgges disse forhold normalt fÞrst endeligt i forbindelse med besigtigelse og dialog om den Þnskede lÞsning.

Vi har ikke indsigt i, hvad andre tilbud har indeholdt, og direkte prissammenligninger kan derfor vÊre vanskelige. Ved fÞrste Þjekast kan vores niveau opleves som hÞjere, men vores tilgang er, at det arbejde, vi påtager os, skal vÊre korrekt beskrevet, realistisk prissat og uden uforudsete ekstraregninger undervejs. Det betyder også, at vi ikke positionerer os som de billigste men vi står på mål for det samlede resultat.

Det Êndrer dog ikke på, at din oplevelse af manglende opfÞlgning er reel, og den feedback bruger vi aktivt til at styrke vores arbejdsgange fremadrettet.

Tak for tilbagemeldingen.

Theis Poulsen
Tilbudschef
Amager Byg

En rigtig god oplevelse

Vi byggede med Amager Byg, og fik lavet en stÞrre indvendig renovering af bl.a. kÞkken og badevÊrelser samt sammenlÊgning af to vÊrelser. Rasmus var en meget ordentlig byggeleder, og vi fÞlte os trygge hele vejen igennem processen. Deadlines blev overholdt, og de små ting undervejs der opstod, blev lÞst igennem en god dialog. Det var helt klart en samlet byggeoplevelse til 5 stjerner, men jeg oplevede lidt udfordringer med at få tilsendt den afsluttende faktura efter byggesagen var helt afsluttet - og det behÞver selvfÞlgelig ikke vÊre mit problem, men jeg skulle lige rykke et par gange for at få tilsendt den sidste faktura. Og derfor "kun" de fire stjerner. Men alt i alt en så god oplevelse, at jeg anbefaler dem til andre.

2025幎11月28日

Tryghed og ordentlighed

Inden jeg skulle vÊlge hÃ¥ndvÊrkere til at renovere mit badevÊrelse, havde jeg besluttet, hvad der var det allervigtigste: SelvfÞlgelig godt hÃ¥ndvÊrk – og ikke mindst tryghed hele vejen igennem processen. Og det fik jeg. Jeg oplevede dygtige fagfolk – og at de var ekstremt gode til at forventningsafstemme, overholde aftaler – og finde de gode lÞsninger i dialog med mig. Jeg giver de varmeste anbefalinger til Rasmus og hans team:-)

2025幎9月5日

KÊre Eva,
Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at hÞre, at du har oplevet både dygtigt håndvÊrk og en tryg proces.
Vi sÊtter stor pris på den tillid, du har vist os, og på det gode samarbejde undervejs.

Tak fordi vi fik lov til at vÊre en del af jeres projekt.

Kanon oplevelse med Amager Byg

Vi er lige blevet fÊrdige med at få lagt nyt gulv og gulvvarme i hele stuen samt isolering af vores entré. Vi har vÊret super glade for at bruge Amager byg til opgaven da de både har givet os god vejledning samt sikret god kvalitet. HåndvÊrkerne er super sÞde og dygtige til det de laver og vi nåede i mål med projektet inden for planlagt tid. Der var god dialog hele vejen igennem og vi er endt med et resultat vi ikke kan sÊtte en finger på.

2025幎10月31日

KÊre Ditte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er rigtig dejligt at hÞre, at både processen, dialogen og det fÊrdige resultat har levet op til det, I håbede på. Vi sÊtter stor pris op det gode samarbejde undervejs og på den tillid, I har vist os gennem hele forlÞbet.

Tak fordi vi fik lov til at hjÊlpe med jeres hjem

Varm anbefaling af Amager byg

Vi har haft Amager byg som totalentreprenÞr på vores lejlighedsrenovering og kan varmt anbefale at bruge dem både til stÞrre og mindre opgaver. De har som få andre håndvÊrker vi har arbejdet med vÊret realistiske fra start og overholdt de fleste deadlines og vÊret gode til at tage os med gennem hele processen. Resultatet er vi også super tilfredse med. Alt i alt en rigtig god oplevelse og hvis vi skal renovere igen i fremtiden vil vi helt sikkert overveje at bruge Amager byg endnu en gang.

2024幎10月31日

KÊre Michelle,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele jeres oplevelse. Det glÊder os virkelig at hÞre, at både forlÞbet og resultatet har fungeret godt for jer.
Tak fordi vi fik lov til at vÊre en del af jeres projekt.

Tak for hjÊlpen

Amager Byg stod for en totalrenovering af vores hus. Vi fik hurtigt kontakt til Jacob der kom ud og efterfÞlgende gav et tilbud. Det var en behagelig oplevelse og de kunne starte allerede få uger efter. Theis var vores byggeleder og han var virkelig dygtig. Han var nem at få fat i, detaljeorienteret og var god til at fÞlge op. Der skete nogle fejl undervejs men de blev rettet op og Theis var fÞrst tilfreds da det hele så smukt ud. Vi har vÊret glade for ikke at stå med hele ombygningen selv og siger tak for hjÊlpen.

2024幎12月20日

KÊre Malene,

Mange tak for de fine ord! Vi er glade for at hÞre, at I har haft en god oplevelse. I har det hyggeligste hjem og vi har vÊret glade for at hjÊlpe jer med renoveringen!

BadevÊrelser

Vi er lige kommet i mål med 2 nye badevÊrelser, samt vÊrelsrenovering. Processen har vÊret virkelig god.
Alt har fungeret. SÞde og kompetente håndvÊrkere over hele linjen

2025幎5月16日

KÊre Gitte,

Tusind tak for den fine omtale! Vi har vÊret så glade for at hjÊlpe jer med jeres smukke nye badevÊrelser. Det har vÊret en fornÞjelse at arbejde sammen med jer.

Super tryg oplevelse

Jeg stod over for at realisere min drÞm om at renovere min gamle lejlighed - et kÊmpe stort projekt. Jeg valgte Amager Byg fordi jeg Þnskede mig en professionel og kompetent tilgang til den krÊvende opgave, og samtidig Þnskede tryghed og en holdbar tidsplan som kunne gÞre processen sÃ¥ “smertefri” som muligt. At vÊlge Amager Byg har vÊret den bedste beslutning!

Allerede ved afdÊkningen af lejligheden oplevede jeg Amager Bygs’s professionelle og kompetente tilgang, og gennem hele projektet har kommunikation vÊret i top. De nedbrÞd en eksisterende vÊg, sÃ¥ lysindfaldet blev bedre, samt nedtog gammel tapet og “brune” lofter. Genopbygningen bestod af maler- og tÞmrerarbejde samt el-installation, som alt sammmen fungerede perfekt. Endnu engang var kommunikation og information undervejs tryghedsskabende, og hele processen igennem har Rasmus og hans team i Amager Byg udvist stor imÞdekommenhed, engagement og forstÃ¥else - og med et super flot hÃ¥ndvÊrk er min mangeÃ¥rige renoveringsdrÞm gÃ¥et i opfyldelse!

Tusind tak til det empatiske og kompetente team i Amager Byg - I har min varmeste anbefaling

2025幎4月14日

KÊre Hanne,

Mange tak for din anmeldelse og de flotte ord! Vi er rigtig glade for, at du har fÞlt dig tryg og godt informeret, og at både processen og resultatet har levet op til det, du drÞmte om.

Tak fordi vi fik lov til at vÊre med.

Rigtig dårlig oplevelse

Jeg skriver for at udtrykke vores utilfredshed med den service, vi har modtaget fra Amager Byg i forbindelse med vores projekt om en stÞrre tilbygning samt totalrenovering af vores eksisterende hus.

Vi valgte at få et tilbud fra Amager Byg efter tidligere at have haft kendskab til dem i forbindelse med et andet projekt, som dog ikke blev påbegyndt. Vi blev gennem Amager Byg henvist til en arkitekt, som skulle hjÊlpe os med at visualisere vores Þnsker. Efter en grundig proces med arkitekten, fremlagde vi vores idéer, og hun sendte materialet til Amager Byg for at få en overslagspris, der kunne hjÊlpe os med at vurdere, om vi kunne gå videre med projektet.

Amager Byg kom tilbage med et fornuftigt overslag, og vi aftalte senere at mÞdes for at diskutere yderligere deltagelse samt for at modtage et konkret tilbud. DesvÊrre blev vores oplevelse under dette mÞde skuffende.

Vi blev mÞdt af en reprÊsentant ved navn Jakob, som tilsyneladende ikke var motiveret for at engagere sig i vores projekt. Vi havde forventet at blive mÞdt med entusiasme og en lyst til at hÞre om vores Þnsker. I stedet virkede han negativ og ligeglad, ville nÊrmest ikke vises rundt i huset og nÊvnte at han blot kunne tage billeder, hvis det blev nÞdvendigt. Vi finder det uforståeligt, at Jakob vÊlger at spilde vores tid og sin egen på et mÞde om et projekt, som han mener er urealistisk, isÊr når han havde haft mulighed for at gennemgå alle tegningerne fra arkitekten forud for mÞdet og de i Þvrigt selv havde leveret fÞrste overslag.

Efter et mÞde, der varede knap 20 minutter, lovede Jakob at udarbejde et endeligt tilbud. Til vores overraskelse og frustration modtog vi ikke dette tilbud, selv efter flere forespÞrgsler fra vores side. Vi måtte til sidst opgive vores samarbejde med Amager Byg.

Vi er skuffede over den uprofessionelle tilgang, som vi har oplevet, og vi undrer os over, at Amager Byg ikke kan yde den service, man med rimelighed kan forvente. Dette har vÊret en Êrgerlig oplevelse, og vi håber, at andre kunder ikke vil opleve det samme.

2024幎10月8日

KÊre Stephanie,

Tak for jeres feedback.
Vi er Êrgerlige over at hÞre, at jeres oplevelse med os ikke har levet op til det, vi strÊber efter. Vi Þnsker, at alle vores kunder fÞler sig godt informeret og trygge gennem hele processen og vi er kede af, at det ikke blev tilfÊldet her.

Vi blev fÞrst gennem jeres anmeldelse gjort bekendt med, at der stadig var uafklarede forhold i forlÞbet, herunder at I ikke har modtaget det forventede tilbud, og at mÞdet med Jacob blev oplevet som uengageret og afvisende. De konkrete beskrivelser, I nÊvner, har vi ikke tidligere haft kendskab til, og når der går mere end et halvt år, fÞr vi bliver informeret, mister vi desvÊrre muligheden for at handle i tide og få rettet op undervejs.

Vi har naturligvis drÞftet forlÞbet internt efterfÞlgende, og vi har fuld forståelse for, at det samlet set har givet en utilfredsstillende oplevelse. Vi arbejder lÞbende på at styrke vores kommunikation og opfÞlgning, så vi fremover bliver endnu skarpere til at fange signaler tidligt, også i sager, hvor samarbejdet ikke udvikler sig som forventet.

Vi sÊtter pris pÃ¥, at I deler jeres oplevelse – det giver os vÊrdifuld indsigt og hjÊlper os med at forbedre vores mÃ¥de at arbejde pÃ¥.

Bedste oplevelse og slutprodukt

Fik anbefalet Amager Byg af min veninde da jeg skulle have ombygget mit kÞbenhavnertoilet, og de har levet op til alle mine forventninger fra start til slut!
Jeg lagde vÊgt på i startfasen at kommunikation var vigtigt for mig, og her skuffede de heller ikke, både i salgsfasen og byggefasen, var der lÞbende status på projektet både fra sÊlgeren, entreprenÞren og håndvÊrkerne, de sendte bla. lÞbende billeder og de henvendte sig hvis de var det mindste i tvivl om nogle beslutninger. Slutresultatet er der heller ikke noget at sÊtte en finger på, elsker mit nye lille badevÊrelse, for selv om jeg ikke har fået flere kvadratmeter, så er det blevet så meget mere funktionelt og fÞles stÞrre, og stadig med fokus på kvalitet.

2025幎2月3日

KÊre Julie,

Tak for de fine ord og for tilliden.
Du har det hyggeligste lille badevÊrelse på NÞrrebro, og vi er virkelig glade for, at du både fÞler dig godt behandlet og har fået et resultat, der fungerer i hverdagen.

Vi sÊtter stor pris på, at du lÊgger mÊrke til både kommunikationen og detaljerne. Det er prÊcis dét, vi arbejder for.

Totalrenovering af lejlighed

Vi brugte Amager Byg til at totalrenovere vores lejlighed. Vi har vÊret meget tilfredse med hele forlÞbet. De var nemme at kommunikere med, og de fulgte op undervejs, så vi hele tiden var med på hvad der skete.
Alt er veludfÞrt og vi er bare mega glade!
Vi fÞlte virkelig at vi blev lyttet til og vores Þnsker undervejs blev respekteret. De var også gode til at komme med forslag der gjorde lÞsningerne endnu bedre.
Kvaliteten og forlÞbet var bare helt i top!
Vi ville helt klart bruge dem igen.

2025幎2月2日

KÊre Inger,

Vi bliver virkelig glade, når vi lÊser sådan en anmeldelse. Tak for at tage jer tid til at skrive den.
Det betyder meget for os at hÞre, at I har fÞlt jer lyttet til og trygge hele vejen igennem. Og at vores forslag til lÞsninger faktisk gjorde en forskel.
Vi håber, at I falder godt til i de nye rammer og Þnsker jer alt det bedste. Tak fordi vi måtte vÊre med.

Fantastisk oplevelse med AmagerByg!

Fantastisk oplevelse med AmagerByg!

Vi har haft en virkelig god oplevelse med AmagerByg. Kvaliteten af deres arbejde er i top, og de gÃ¥r ikke pÃ¥ kompromis med detaljerne. Derudover er kommunikationen helt i sÊrklasse – vi fÞlte os trygge og velinformerede gennem hele processen.

En ting, vi sÊrligt har sat pris på, er deres store forståelse og respekt for, at de trÊder ind i et familieliv. De tager virkelig hensyn og gÞr alt for at minimere generne ved byggeprocessen. Samtidig har de stor respekt for de materialer og produkter, vi har valgt, og de gÞr en dyd ud af at passe godt på dem.

Rasmus og hans team er professionelle, imÞdekommende og utroligt dygtige. Vi kan varmt anbefale at tage en snak med dem, hvis du står over for et byggeprojekt.

Tak for et super godt samarbejde!

2025幎1月1日

KÊre Iben,

Tusind tak for anmeldelsen, og tak for det gode samarbejde!
Det betyder meget for os at hÞre, at I oplevede både faglighed og respekt for jeres hverdag. Det er noget vi prioriterer hÞjt.
Det var en fornÞjelse at hjÊlpe jer med kÊlderbadevÊrelset.

Totalrenovering

Vi brugte Amager Byg i forbindelse med totalrenovering af vores lejlighed, og alt spillede bare fra start til slut. Vi oplevede Amager Byg og holdet bag som meget professionelt, og vi blev holdt i hånden hele vejen igennem processen. Klart en anbefaling herfra!

2025幎3月1日

KÊre Thomas,

Tak for ordene og tilliden.
Det er en virkelig smuk lejlighed I har, og vi er glade for at hÞre, at det også har vÊret en god oplevelse fra jeres side.
Tak fordi vi måtte stå for jeres renovering.

Amagerbyg hjalp os med en

Amagerbyg hjalp os med en totalrenovering af vores nye lejlighed. Udover at overholde tidsplan og budget stod Rasmus og hans team altid til rådighed når vi havde brug for rådgivning. Vi håber, at Rasmus og resten af det professionelle team kan hjÊlpe os igen med fremtidige projekter.

2024幎5月1日

KÊre Camilla,

Tak for jeres fine ord, og for at lade os stå for jeres renovering. Det var en fornÞjelse at stå for renoveringen og arbejde med jeres fine valg, som de hÞje paneler.
Vi sÊtter stor pris på at hÞre om jeres oplevelse.
Tak fordi vi måtte vÊre med.

Gennemrenovering af 100 gl. villa

Et ret stort renoveringsprojekt, hvor alt blev lavet i et 100 år gammelt hus. Nye gulve, paneler, vvs, el mv. Projektet var stort.

Amager byg var hovedentreprenÞr og kÞkkenfirma leverede kÞkken, bad og skabslÞsninger.

Samarbejde gik fornuftigt. Meget få uoverensstemmelser og projektets stÞrrelse/kompleksitet taget i betragtning, så blev uforudsete ting håndteret rimeligt.

2024幎6月30日

KÊre Ulrik,

Tak for jeres anmeldelse og for samarbejdet.
At gennemrenovere en 100 år gammel villa er et stort og komplekst projekt, og det glÊder os, at I også oplevede forlÞbet som fornuftigt og håndterbart, trods de uundgåelige bump undervejs.
Vi sÊtter pris på jeres ord og på, at vi fik lov til at stå i spidsen for opgaven.

Tilbygning

Vi fik lavet en tilbygning til vores hus i VedbÊk og der har ikke vÊre noget at sÊtte en finger på under hele processen.
Fra det fÞrste mÞde blev vi mÞdt af kompetente, hÞflige og tillidsskabende folk og under hele byggeprocessen blev vi holdt i hånden på den bedst mulige måde. Amager Byg gav os lÞbende opdateringer og var utroligt gode til at informere os om fremdriften og eventuelle Êndringer eller udfordringer, der opstod. Det gav os tryghed og gjorde, at vi hele tiden fÞlte os godt informeret og inddraget.

Resultatet af tilbygningen er prÊcis som vi håbede og håndvÊrket er af hÞjeste kvalitet. Amager Byg leverede prÊcis det, de lovede og byggede prÊcis hvad arkitekten tegnede.

2024幎1月20日

KÊre Thomas,

Tusind tak for jeres grundige og varme anmeldelse.
Det glÊder os at hÞre, at I har fÞlt jer trygge og godt informeret under hele byggeprocessen.
Jeres tilbygning var en opgave, vi gik til med stor respekt for både tegningerne og jeres Þnsker, så det betyder meget at hÞre, at resultatet lever op til forventningerne.
Det er et projekt, vi er stolte af at have haft i hÊnderne.

SÊrdeles kompetent entreprenÞr

Lidt dyrere end gennemsnittet, men kvaliteten, anbefalingerne undervejs og lÊkkerheden af det fÊrdige resultat er i top! Vi er totalt glade for vores nye badevÊrelse.

2024幎1月20日

KÊre Betina,

Tak for jeres anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at både rådgivning og resultat har levet op til jeres forventninger.

Totalrenovering af lejlighed

Amager Byg har vÊret totalentreprenÞr på renoveringen af vores lejlighed på Frederiksberg.
Amager Byg har arbejdet hurtigt og effektivt. Også når det gÊlder lÞsningen af de problemer, der altid opstår undervejs. Vi har vÊret meget tilfredse med forlÞbet og med det fÊrdige resultat.

2023幎12月15日

KÊre Lars,

Tak for jeres anmeldelse. Vi er glade for, at I har oplevet både effektivitet og en god proces, også når tingene skulle lÞses undervejs.

Totalrenovering af speciallÊgeklinik.

Totalrenovering af speciallÊgeklinik.
Vi stillede mange krav i forhold til tilgÊngelighed for alle patienter, patientsikkerhed, arbejdsmiljÞ for medarbejdere, den gode fÞlelse man kan have, når man går ind i et rum, hvor der er tÊnkt på detaljerne.
Vi er yderst tilfredse med det leverede og kan kun se tilbage på planlÊgningsforlÞbet og selve entreprisen med glÊde.
Amager Byg har hele tiden sat os i centrum og vÊret lydhÞre for forslag, men også udvist professionalisme, når vi blev lidt for "smarte" i vore lÞsningsforslag.
Kan kun anbefales til noget så specielt som en speciallÊgepraksis.

2023幎10月16日

Amager Byg ApS からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse!
Det var en spÊndende og anderledes opgave, at få lov til at renovere en speciallÊgeklinik med skÊrpede krav til både funktionalitet og stemning.
Vi er glade for, at I havde en god oplevelse af hele processen.
Vi sÊtter stor pris på samarbejdet.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。