䌁業情報

4. 建蚭䞀般請負業者
  5. キッチン リフォヌム業者
  6. リフォヌム業者

圓該䌁業による蚘述

Entreprise virksomhed med speciale i total- og hovedentrepriser indenfor byggeri til private, erhverv og offentlige institutioner.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

19件のレビュヌ

Jeg kan kun på varmeste anbefale

Jeg kan kun på varmeste anbefale Hovedstadens Entreprise!!

Vi hyrede Silas og hans folk til en total istandsÊttelse af gammel lejlighed, som tidligere har vÊret erhverv og nu skulle gÞres til bolig. Det var en meget omfattende opgave, da nÊsten alle faggrupper skulle ind over arbejdet, da hele lejligheden var skraldet helt ned og alt skulle bygges op på ny. Men de er kommet i mål med et fantastisk resultat, og tidsplanen blev stort set overholdt.

2025幎12月18日

Overlegen kvalitet og god service hele vejen!

Silas fra Hovedstadens Entreprise er en gudsbenådet entreprenÞr. Han har vÊret manden bag en totalrenovering af vores 150 kvm herskabslejlighed, som stod fuldkommen rå - og han og hans gode folk har bygget alt nÊnsomt op, stuk, hÞje paneler, gulve, vÊgge, fransk altan, nyt badevÊrelse, entre, de smukkeste vindueskarme og gerichter, lofter osv osv. Alt er lavet i flotteste og bedste kvalitet og alle tider og aftaler er overholdt til punkt og prikke. Samtidig er han virkelig nem at arbejde med, svarer på alle spÞrgsmål med det samme - kommer med konstruktive og rigtig gode lÞsningsforslag undervejs og har gjort at hele processen reelt har vÊret en fornÞjelse! Kan ikke anbefale Silas nok!

2025幎12月18日

Vi bor i en gammel lejlighed på Indre

Vi bor i en gammel lejlighed pÃ¥ Indre Østerbro pÃ¥ omkring 100 kvm. LÊnge har vi Þnsket at vÊlte nogle af de gamle vÊgge for at skabe et stort, sammenhÊngende kÞkken-alrum og samtidig fÃ¥ plads til to mindre vÊrelser. Fra allerfÞrste mÞde forstod Silas vores idéer og vision. Han var lÞsningsorienteret, Êrlig omkring mulighederne og havde en utrolig sans for at bevare alle de smukke, originale detaljer i lejligheden.

Silas fandt hele tiden lÞsninger, der passede til lejlighedens stil – blandt andet byggede han specialtilpassede lister omkring karmene, og han fik en ny toiletdÞr tilpasset, sÃ¥ den matcher de eksisterende gamle dÞre. Han kom ogsÃ¥ med kyndig vejledning i forhold til vores kÞkken, sÃ¥ det bÃ¥de blev praktisk, pÊnt og i trÃ¥d med lejlighedens udtryk.

Han lagde en klar ugeplan for projektet, og den blev overholdt til punkt og prikke. Renoveringen blev afleveret til tiden, og kvaliteten af arbejdet er gennemfÞrt hele vejen igennem. Gennem hele forlÞbet var Silas ekstremt tilgÊngelig. Hvis der opstod spÞrgsmål, eller vi havde noget, vi gerne ville drÞfte, kom han forbi med kort varsel, tog sig tid til at forklare og sÞrgede for, at vi fÞlte os trygge i hver eneste beslutning.

Alle hÃ¥ndvÊrkerne – lige fra malere og elektrikere til tÞmrere – var imÞdekommende, dygtige og gode til at forstÃ¥ de tanker og Þnsker, vi havde. Selvom vi ingen erfaring har fra branchen, fÞlte vi os trygge og lyttet til gennem hele forlÞbet.

Vi kan varmt anbefale Hovedstadens Entreprise til andre, der Þnsker en renovering udfÞrt med hÞj kvalitet, ordentlighed og respekt for både hjem og beboere.

Hilsen Martin og Anna, Østerbro.

2025幎8月26日
自発的なレビュヌ

Silas er en knalddygtig projektleder

Silas er en knalddygtig projektleder, der har styr på både projektledelsen og har en hÞj faglighed.
Han har lavet en stÞrre renovering af vores stueetage, hvor han både overholdt prisestimat og tidsplan.

Han er struktureret, og god til at afstemme projektet på forhånd, så der ikke kommer kedelige overraskelser.

Silas har mine varmeste anbefalinger!

2025幎10月22日

Flere end 5 stjerner vil passe bedre...

Vi bor i VallensbÊk Strand i et toplanshus, og i januar 2025 fik vi udvidet vores sydvendte altan, så vi samtidig fik en overdÊkket terrasse i stueplan.
Hovedstadens Entreprise stod for hele projektet – og vi kunne ikke have Þnsket os et bedre forlÞb.

Allerede fra starten gjorde Silas fra he-aps.dk et super indtryk. Han lagde en klar ugeplan, forklarede alt undervejs og hjalp os med at udvikle vores idéer. Kommunikationen var let, behagelig og respektfuld – vi fÞlte os virkelig trygge i processen.

Undervejs blev alle aftaler og deadlines overholdt, og arbejdet blev udfÞrt med stor omhu og professionalisme. Flere gange valgte Silas endda bedre materialer for at fÃ¥ det bedste resultat – selvom det kostede ham lidt mere. Det siger alt om hans dedikation og ordentlighed.

Projektet blev afleveret til tiden og i en kvalitet, der overgik vores forventninger. Huset har fået et helt nyt og smukkere udtryk – og vi er så glade for resultatet, at vi inviterede hele holdet på frokost med eksotisk mad som tak😊

Kort sagt: Vi kan varmt anbefale Hovedstadens Entreprise til alle, der vil have en pålidelig, kvalitetsbevidst og ordentlig renovering af deres bolig.

2025幎5月8日

En professionel hovedentreprenÞr

Jeg havde fornÞjelsen at at arbejde sammen med Silas fra hovedstadens entreprise da vi skulle ha lavet en tilbygning til vores hus ,og jeg er yderst tilfreds med resultatet. fra start til slut har de vÊret ekstremt professionelle og effektive
De var hurtige til at besvare spÞrgsmål som jeg havde og holdt mig informeret hvor langt vi var i projektet Silas forstod vores Þkonomiske ramme og fandt gode lÞsninger og holdt sig inde for prisen som var aftalt,
Kvaliteten af arbejdet er vi super tilfredse med og alle de underentreprenÞrer som Silas fra hovedstadens entreprise brugte hos os har vi vÊret super glade for
Alt i alt har jeg haft en virkelig positiv oplevelse ude forsinkelse og jeg vil klart anbefale hovedstadens entreprise til andre som sÞger en god og pålidelig hovedentreprenÞr

2025幎8月25日

Man ville så gerne kunne brokke sig

Man ville så gerne kunne brokke sig bare lidt, over det larmer, det roder og at man savner sit hjem. Men al det kommer med at få renoveret sit hjem.
Bor i Husmgård - skud ud til Bo HerlÞv, Katharina og hendes brÞndbyfan makker jeg ikke husker navnet på (sorry). SjÊldent oplever man så hurtig svar på henvendelser og sjÊldent mÞder man så store smil stort fra alle håndvÊrker - og det er altså mange.
Tak for at passe på vores hjem og tak for at gÞre jer umage

2025幎6月19日
自発的なレビュヌ

Nyt gulv og renovering af gammel KÞbenhavner lejlighed

Jeg fik lagt nyt gulv i lejligheden samt ordnet et hav af mindre reparationer. Det hele gik som smurt med ingen ubehagelige overraskelser. Og resultatet er herligt lÊkkert. NÊrmest som at flytte ind i en ny lejlighed. Jeg var ikke klar over hvor lÊkker en gammel kÞbenhavnerlejlighed kunne blive.

Fra start til slut har man fÞlt sig lyttet til, og ens tanker tager hÞjde for. Det var virkeligt flinke folk og en meget tryg oplevelse.

KÊmpe anbefaling af Silas og hans sjak herfra.

2024幎10月26日

Hej Mark.

Mange tak for den pÊne anmeldelse - og tak fordi vi måtte hjÊlpe dig i mål med en (nÊsten) helt ny lejlighed ;-)

Total-renovering af stueetage med flot resultat og fÊrdigt til tiden.

Silas og Hovedstadens Entreprise har over en 3 måneders periode i efteråret 2024 lavet en total-renovering af vores stueetage, inklusiv lÊgning af gulvvarme, nyt slidebensparket, nye vÊgge og isolering, el, etablering af terrassedÞr, nyt trÊvÊrk indendÞrs, maling mv. Projektet blev gennemfÞrt helt efter den detaljerede tidsplan vi fik fra Silas ved opstart og er blevet fÊrdigt uden forsinkelser. Slutresultatet er blevet meget flot og vi er meget tilfredse.

Fra tilbudsgivning til projektafslutning har det vÊret en god proces, hvor vi har fÞlt os meget trygge ved projektets udfÞrelse. Af sÊrlige kvaliteter vil vi gerne fremhÊve
- God og hurtig kommunikation. Silas kommunikerer proaktivt omkring, hvad der skal ske igennem projektet, og hvad vi som bygherre har skullet gÞre og tage stilling til. Han svarer hurtigt på spÞrgsmål både på mails og telefon.
- LÞsningsorienteret og detaljeorienteret. Silas har et hÞjt fokus på detaljer. Både i forhold til tilbudsgivning, men også i at sikre, at alle projektets leverancer mÞder forventningerne. Han leverer god faglig sparring på hvordan forskellige problemstillinger kan lÞses og tager aktivt ejerskab for at komme i mål.
- HÞj kvalitet. Vi er efterladt med en smuk stueetage, hvor der er taget hånd om alle detaljerne. SÊrligt glade er vi for vores gulv, som er blevet lagt meget flot af Silas og hans team.
- Gode underleverandÞrer. De håndvÊrkere Silas arbejder sammen med på tvÊrs af vvs, el og maler har vÊret meget dygtige, behagelige og hensynsfulde at have i vores hjem, hvor vi boede, mens renoveringen stod på.

Vi kan kun anbefale Hovedstadens Entreprise, og vi kommer også til at fortsÊtte med dem i vores videre renovering.

2024幎12月1日

Hej Morten og Louise.

Mange tak for den grundige og pÊne anmeldelse, det sÊtter jeg stor pris på.

Og det er altid dejligt når en renovering forlÞber nÞjagtig som planlagt og når vi får lov til at arbejde med lÊkre materialer hele vejen igennem som vi gjorde hos jer.

Held og lykke med den lille nye, og vi ses igen når i skal have renoveret 1.salen ;-)

Klar anbefaling af Hovedstadens Entreprise ApS

Hovedstadens Entreprise ApS har stået for en stÞrre ombygning af min lejlighed. Jeg har vÊret meget tilfreds hele vejen igennem processen fra de indledende snakke, opstart, lÞbende status og det endelige resultat, som er endnu bedre end forventet. Silas har lÞbende kommet med stÞrre og mindre Êndringsforslag, som har fået det endelige resultat til at fremstå endnu bedre, hvor lejlighedens oprindelig udseende indtÊnkes i lÞsningerne. Sidst men ikke mindst er tidsplanen blevet overholdt til punkt og prikke, og det hele er udfÞrt til en meget rimelig pris.
Klar anbefaling af Silas og hans dygtige folk!

2024幎11月15日

Hovedstadens Entreprise ApS からの回答

Tusinde tak for anbefalingen Agnethe og dejligt at det endelige resultat har levet op til dine forventninger :)

Projekt til tiden, hÞj kvalitet og altid god kommunikation

Hovedstadens Entreprise ApS har stået for fuld renovering af en 145 kvm herskabslejlighed, vi kÞbte som dÞdsbo - og det var en stor opgave! Det har vÊret en ren fornÞjelse som kunde - vi har oplevet et stort engagement fra SilasŽ side fra start til slut og har vÊret helt trygge hele vejen igennem. Planen for renoveringen er blevet fulgt, projektet er afsluttet på den aftalte tid, og informationen og kontakten har vÊret rigtig god hele tiden - også med de Þvrige, involverede håndvÊrkere. Vi har kun godt at sige og vil klart anbefale firmaet til andre, der vil have udfÞrt arbejde af hÞj kvalitet og have ro i maven undervejs.

2024幎9月9日

Hovedstadens Entreprise ApS からの回答

Mange tak Christl for de pÊne ord. Super fed opgave og dejligt at hÞre i har haft ro i maven undervejs :)

Elsker mit nye kÞkken

Elsker mit nye kÞkken
Alle små detaljer er perfekte
Godt arbejde
Tak😊

2024幎7月26日

Hovedstadens Entreprise ApS からの回答

Mange tak Trine - det blev også bare super godt det kÞkken :)

Professionel og pålidelig

Vores andelsboligforening er meget tilfredse med Hovedstadens Entreprise, og vi tÞver ikke med at give de bedste anbefalinger.

2024幎6月28日

Hovedstadens Entreprise ApS からの回答

Tusinde tak for de pÊne ord Mikkel, det har vÊret en fornÞjelse at arbejde for jer :)

God oplevelse med Hovedstadens Entreprise

Vi har vÊret meget tilfredse med samarbejdet, hvor tidsplan og aftalt tilbud har vÊret fulgt, og med den dialog, der har vÊret under processen med alle involverede håndvÊrkere.

2024幎2月28日

Hovedstadens Entreprise ApS からの回答

Mange tak Graves, og altid en fornÞjelse når en entreprise kÞrer på skinner fra start til slut. I har begge vÊret meget behagelige og arbejde sammen med :)

Varmeste anbefalinger

Silas giver en detaljeret plan over forlÞbet, som bliver fulgt og holdt til punkt og prikke. Opgaverne bliver udfÞrt med et slutresultat i meget hÞj kvalitet. Der bliver dÊkket fint af og byggeaffald bliver lÞbende fjernet.
Jeg kan kun give Hovedstadens Entreprise mine varmeste anbefaleringer.

2024幎4月19日

Hovedstadens Entreprise ApS からの回答

Tusinde tak Henrik, er glad for samarbejdet og din anbefaling :)

Rigtigt godt hÃ¥ndvÊrk.

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til virksomheden. Arbejdet er udfÞrt professionelt, grundigt og med en meget fin finish. Samtidig skal det også nÊvnes, at Silas er et yderst behageligt menneske, der kan sit kram. Og så blev der ryddet fint op efter endt arbejde.

2024幎4月19日

Hovedstadens Entreprise ApS からの回答

Tak for de pÊne ord Kirsten, det er altid en fornÞjelse og arbejde sammen med jer, god sommer og hils Bjarne :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。