Utrolig dÃ¥rlig oplevelse. Stedet virker beskidt, der stod vasketÞj foran indgangen. Min cairn terrier var skrÊmt bagefter og nu pludselig bange for at skulle til frisÞr. Og selvom jeg udtrykkeligt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dejligt sted altid god og venlig service klip af klÞr på hund er det altid plads uden tidsbestilling, meget billigt Min hund elsker at komme der og få klippet klÞr
Jeg er kommet hos Lillian og Mie i over 14 Ã¥r.. De er de sÞdeste og proffesionelle klippere jeg har gÃ¥et hos med mine 2 smÃ¥ hunde, jeg har altid fÞlt mig tryg ved at efterlade dem der.. SÃ¥ ð»ð»ð»ð»ð»... ãã£ãšèŠã
Vi har benyttet Amager Hundesalon siden 2017, fÞrst til flere Ã¥rlige trimninger, inkl. negleklipning af vores gamle hund og nu til vores hundehvalp, altid med stor professionalisme og omsorg. Vores hu... ãã£ãšèŠã
Amsterdamvej 1, 2300 KÞbenhavn S, 3650, KBH. S, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Behandler hunde rigtig dÃ¥rligt! SlÃ¥ hunde og rÃ¥be af dem ð€¬
Ejeren af denne salon råber, prikker og skubber, slår og nedvÊrdiger hundene. Tag ikke herhen hvis du har din hund kÊr!
Vi har nu haft 3 aftaler til vores hund, om at den skulle klippes. Og alle 3 gange er det blevet aflyst!
Vi sidder altså med en hund der lider i varmen, og at man ikke kan stole på sin hundeklipper, det er ikke i orden!
Man går og venter i flere måneder på at hunden skal klippes, og så får man en besked om at det er aflyst.
Udover det, så får man (efter en besked om at ens aftale er aflyst) en bekrÊftelse på at man skal huske at man har en tid. Hvilket gÞr en forvirret. PrÞver man så at ringe derned, bliver telefonen ikke taget, og man bliver ikke ringet op igen.
Jeg synes simpelthen det er for dårligt. Ens hund skal klippes for dens eget bedste.
Så hvis man gerne vil have sin hund klippet et sted med god service, hvor at kunderne bliver taget seriÞst, og man får en god behandling. Så er Posh ikke det rette sted til dig og din hund.

Amagerhundesalon ããã®åç
Et helt igennem fantastisk sted!
Jeg har vÊret i praktik her, og jeg har aldrig vÊret gladere, eller oplevet en bedre arbejdsplads.
SkÞnne mennesker, der altid er professionelle og yder et fantastisk arbejde! â¡
Jeg har anbefalet det til alle mine dyreejende venner, og har selv haft mine dyr til trim. â¡
Den absolut bedste negleklipper på en lille bestemt chihuahua. Vi startede med mundkurv og 2 par hÊnder til at holde og nusse ham. Nu kan Lillian klare det selv, uden mundkurv, hun kan også få lov at tage ham op og kÊle med ham. Jeg er altid glad, når jeg går derfra med
en tryg hund :) Bentley og Camilla
Så har min kat Molly igen vÊret hos frisÞr, vi får altid en sÞd og professionel behandling.
GlÊdelig jul vi ses nÊste år
Vh Kathe Hansen
Super arbejde til en super pris :) Jeg kommer helt sikkert igen, virkelig vÊrd at anbefale
Jeg har brugt Lilian i nÊsten 15 Ã¥r, aldrig har der vÊret nogen former for âepisoderâ pÃ¥ trods af at jeg havde en liiiidt speciel dame :) Migro kendte Lillian og Lilian kendte Migro og de to havde deres egen mÃ¥de at fÃ¥ tingene gjort pÃ¥, hvilket gav den stÞrste tryghed hos mig.
Migro var en hund som havde svÊrt ved at slappe af og stole på andre mennesker end min mor og jeg, men Lillian fÞlte hun sig tryg ved, hvilket gav os en kÊmpe ro at vi vidste at vi kunne efterlade hende i Lilians varetÊgt uden at vÊre bekymret.
Jeg vil takke Lilian af hele mit hjerte for mange dejlige år. Tak fordi du lod Migro vÊre som hun var, tak for din blide måde at håndtere hende på og mange mange tak for den tryghed du gav i vores sind og de altid flotte resultater!
Jeg kan kun anbefale Lilian! Hos hende er hunden og hundens sind i centrum og det er man bestemt ikke i tvivl om!
Tak for alt Lilianâ€ïž
Jeg vil til hver en tid anbefale Lillian til alle jeg kender. Hun er super professionel, god med dyr, arbejder hurtigt & effektivt. Hun klipper både hunde & (i mit tilfÊlde) katte. Jeg har en lille persisk kat ved navn Buddha, som kan have en tendens til at ugle meget til. Det hjÊlper Lillian med & jeg går altid vÊk derfra med et smil på lÊben.
Jeg har, igen idag, afhentet mine to hunde, en Malteser samt en Portugisisk Vandhund, hos Amagerhundesalon nyvaskede og nyklippede.
Som altid blev vi modtaget med glÊde og venlighed
Jeg har altid i de år jeg har kommet med mine hunde i Amagerhundesalon, vÊret helt tryg ved, at aflevere mine hunde da jeg er sikker på, at både Mie og Lillian er meget kompetente til deres omgang med hundene samt er deres faglighed stor, hvilket jeg dels kan se på deres klipninger på mine hunde, men sandelig også kan hÞre på de svar de har givet mig når jeg har haft spÞrgsmål omkring mine hundes pelspleje mm.
Mine hunde elsker, at komme i Amagerhundesalon og jeg anbefaler den gerne til alle jeg kender med hund, uanset deres hund skal klippes eller ej, de skal jo vaskes alligevel og hos Amagerhundesalon får de den optimale soignering af 2 dejlige og rolige mennesker med hjertet på rette sted.
Tak for jer to.
Knus fra DinaðŸ TildeðŸ Og Charlotteð
Vi har vÊret hos Lillian i Amager Hundesalon flere gange.
Min egen oplevelse er, at det er et sted, hvor både Lillian og Mie er kompetente til at håndtere hunde og at hundene får en god behandling.
Flere gange har jeg set ejere og hunde på luftetur, hvor hunden lige stikker snuden ind i salonen og får en godbid og bliver klappet. Der er en god stemning i salonen og det er tydeligt at hundene er trygge i Amager Hundesalon.
Der er også tid til at hundene bliver nusset med, isÊr hvis hundene ikke er vante til at blive soigneret, så gÞr begge damer meget ud af at berolige dyrene.
Jeg kan kun sige, at jeg har vÊret tilfreds med vores oplevelse i salonen. Jeg ville aldrig komme i en hundesalon, hvis jeg ikke mente at min hund var tryg der. Så havde jeg fundet et andet sted for lÊngst.
Det er ikke kun hundene der får noget ud af at komme i salonen. Jeg synes også, at Lillian og Mie er sÞde til at give gode råd og vejlede omkring pelspleje og vigtigheden af at hundens tÊnder er sunde og fri fra tandsten.
Ellers har jeg ikke så meget at tilfÞje. SkÞn salon og dygtige hundefrisÞrer.
Jeg er i dyb chok over den behandling min hund fik ved sidste besÞg! Jeg har vÊret fast kunde hver anden måned i mindst 3 år, men min hund er aldrig blevet tryg ved at komme i salonen, og hjemmesiden lover i hvert fald mere, end der leveres. Jeg har aldrig set dem tale med min hund eller tage sig tid til at få den rolig. Det ligner mere samlebåndsarbejde, hvor den ene laver det ene, og den anden, det andet, alt imens der kan sidde rystende og larmende hunde i flere bure. Der er ikke noget, der minder om et roligt miljo til nervÞse hunde. Hundene på bordene bliver ikke på nogen måder håndteret som andet end et arbejde, der skal gÞres. Jeg har ikke én eneste gang oplevet, at hunden var midtpunkt. Men nu er mit bÊger fuld, jeg måtte overvÊre, hvordan Lillian 3 gange lod min hund hoppe af bordet, fordi hun havde travlt med tlf., kunde i dÞren, hendes e-cigaret og andet, hvor den hang i luften i halsbåndet fra loftet i mange sekunder, og hun hev den bare tilbage på bordet i samme halsbånd, uden at stÞtte den under rumpen eller maven, og så overfaldt hun den også verbalt flere gange, selvom hun lige forinden havde stået og holdt foredrag for mig om, at jeg ikke skulle tale til min hund, det var forkert at opdrage den på den måde. Jeg var i chok, så jeg reagerede fÞrst da jeg kom hjem. Jeg sÊtter aldrig mere mine ben eller min hunds ben i den salon igen, mage til dyremishandling har jeg aldrig set fÞr!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã