HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Virkelig sÞd dyrlÊge som var omsorgsfuld og interesseret i min kat. Hun forklarede ogsÃ¥ tingene godt. Nemt at komme dertil. Der er parkeringspladser bagved og bussen kÞrer lige til dÞren. VentevÊre... もっず芋る

䌁業が回答したした

5 - Meget tilfreds Vi har fÃ¥et en rigtig god vurdering pÃ¥ begge vores katte og en super behandling Der er blevet fulgt op pÃ¥ vores problemer og behandling. Meget professionelt personale der er der fo... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 59ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg har aldrig i mit liv oplevet så

Jeg har aldrig i mit liv oplevet så ringe og uprofessionelt behandling af en sag. Ingen har styr på noget som helst, heller ikke fakta og aftaler. Er chokeret over den ringe kundeservice og inkompetente håndtering fra personalet side af. At sige, det beklager vi, kan på ingen måde godtgÞre at man som ejer af en syg hund, står magteslÞse og inden guidens i hundens fremtid, hvis den da har en. Og så nytter det ikke at grine når der falder en kÊmpe regning uden så meget som at have talt med en uddannet dyrlÊge om resultaterne af diverse test og rÞngten. Sidste gang jeg sÊtter mine ben og mine dyr der. 100% samlebåndsfabrik og pengemaskine. Det er sku trist.

2026幎7月13日

Glade og smilende personale

Glade og smilende personale, bakket op af en god service. God kommunikation igennem forlÞbet.

2026幎7月10日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Tusind tak for den fine feedback! Vi er utrolig glade for, at I har oplevet vores service og kommunikation som god og imÞdekommende. Mvh HjÞrnegårdens Dyreklinik

Super

5 - Meget tilfreds
Vi har fået en rigtig god vurdering på begge vores katte og en super behandling Der er blevet fulgt op på vores problemer og behandling. Meget professionelt personale der er der for dyrene.

2026幎7月2日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Tusind tak for jeres tillid og den dejlige feedback. At vÊre der for dyrene og sikre, at vi kommer helt i mål med behandlingen, er vores vigtigste opgave. Vi glÊder os til at passe godt på jeres katte igen nÊste gang! Mvh HjÞrnegårdens Dyreklinik

Best clinic in Copenhagen

Best clinic in Copenhagen! If you have a sighthound and are looking for a vet who truly understands the specific needs of this breed, I highly recommend this place. The staff are extremely kind and clearly very skilled at what they do.

Our dog is usually very scared of vets, but the teeth cleaning and extraction went as gently and smoothly as possible - both for us as owners and for our anxious pet. We felt supported and well taken care of throughout the whole process.

Highly recommended.

2026幎6月25日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Thank you for the high recommendation and for trusting us with your dog's dental treatment. We know that sighthounds require a tailored approach, and we are incredibly pleased that we could make the experience as gentle and stress-free as possible for your pet. We appreciate your kind words about our staff and are always here to support you. Kind regards HjÞrnegårdens Dyreklinik

Virkelig sÞd dyrlÊge som var

Virkelig sÞd dyrlÊge som var omsorgsfuld og interesseret i min kat. Hun forklarede også tingene godt.

Nemt at komme dertil. Der er parkeringspladser bagved og bussen kÞrer lige til dÞren. VentevÊrelset er også rart, og dejligt at hunde og katte kan sidde adskilt.

2026幎6月24日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Mange tak for de fine ord og jeres besÞg. Vi er utrolig glade for, at du fÞlte dig godt informeret, og at din kat fik en omsorgsfuld behandling. Mvh HjÞrnegårdens Dyreklinik

KÊmpe ros til Sif

KÊmpe ros til Sif, et af de mest empatiske mennesker jeg har mÞdt. Efter et sygdomsforlÞb hos min kat pÃ¥ 16 Ã¥r, mÃ¥tte jeg tage den svÊre beslutning at lade hende fÃ¥ fred. Sif gjorde en rigtig hÃ¥rd dag en lille smule bedre med sin mÃ¥de at hÃ¥ndtere det hele under konsultationen. Der var ro, medfÞlelse, forklaring og hensyn til mig og min familie hele vejen igennem ❀ Tak til Sif og resten af holdet 🙏🏻

2026幎6月20日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Tusind tak for dine fine og meget personlige ord til Sif og klinikken. Det er altid utrolig hårdt at tage afsked med en trofast ven gennem 16 år. Det betyder meget for os at hÞre, at I trods alt oplevede afskeden som rolig og vÊrdig, og at Sifs omsorg gjorde en forskel for jer. Vi sender jer vores varmeste tanker i denne svÊre tid. KÊrlig hilsen, Sif og resten af teamet

Altid sÞd, professionel og imÞdekommende betjening

Altid sÞd, professionel og imÞdekommende betjening og omsorg for dyrene samt forståelse for ejerens eventuelle bekymringer. God tid i klinikken, man fÞler sig ikke smidt ud uden afklaring på eventuelle spÞrgsmål.

2026幎6月14日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Tusind tak for jeres tillid og den dejlige feedback. Det varmer at hÞre, at I altid fÞler jer lyttet til. Vi står klar med god tid og omsorg til jeres nÊste besÞg. Mvh HjÞrnegårdens Dyreklinik

Gode, sÞde, professionelle og dygtige dyrlÊger

Gode, sÞde, professionelle og dygtige dyrlÊger, der tager sig godt af bÃ¥de dyr og deres ejere ☺.

2026幎6月19日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner og de pÊne ord! Vi er glade for jeres tillid og står altid klar med masser af omsorg og god tid til jeres nÊste besÞg. Mvh HjÞrnegårdens Dyreklinik

Vi fÞler os altid i trygge hÊnder nÃ¥r

Vi fÞler os altid i trygge hÊnder når vi afleverer vores hund hos hjÞrnegårdens dyreklinik

2026幎6月10日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Mange tak for jeres anmeldelse. At skabe tryghed for både hund og ejer er vores absolut vigtigste opgave, så det glÊder os meget at hÞre, at I har det sådan, når I besÞger os. På gensyn i klinikken! Mvh HjÞrnegårdens Dyreklinik

Vi skifter aldrig dyrelÊge!

IldsjÊl, passion for dyr, stor professionalisme, privatejede dyrlÊge der har meget dygtige dyrlÊger ansat i deres klinik.

Vores hund har vÊret syg i over en måned, aldrig har jeg oplevede, et hÞjt serviceniveau, forståelsesniveau og imÞdekommenhed.
Vores hund er blevet behandlet gradvist med udelukkelsesmetoden, hvilket har fÞrt til en diagnose, og et videre behandlingsforlÞb. Midt i behandlingsforlÞbet ringede jeg fortvivlede da der var et tilbagefald, efter lukketid kÞrte en af dyrlÊgerne ud med medicin til vores hund.. jeg har aldrig oplevet noget lignende! Det har vÊretså fantastisk, at blive mÞdt med forståelse for alle planer lige fra administrativ medarbejder i telefonen til dyrlÊge til besÞg.
Det er det bedste dyrlÊge team jeg nogensinde har haft.
Min hund er svÊrt at få hjem fra klinikken efter et besÞg, og det fortÊller bare lidt om besÞget, men bestemt også om at ejeren er rolig og fÞler sig talt til talt med og forstået.
Bonus, de er nogle af de billigste i byen. Jeg kan varmt anbefale hele teamet!

2026幎6月13日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Tusind, tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Det betyder meget for os, at I har fÞlt jer sÃ¥ grebet og stÞttet gennem et svÊrt og langt sygdomsforlÞb. Vi er utrolig stolte af vores team – lige fra receptionen til dyrlÊgerne – og det er den stÞrste gave, at jeres hund har det sÃ¥ godt hos os. Mvh HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik

Meget positiv oplevelse

Jeg og min hund blev mÞdt af venlige og omsorgsfulde personer i receptionen. Jeg var lidt nervÞs, da dette var fÞrste besÞg hos ny dyrlÊge, da Lasse er stoppet. DyrlÊge Louise var så positiv, venlig og omsorgsfuld, at jeg fÞlte mig mÞdt på den bedste måde. Hun tog sig tid til at tale med mig og hun ringede tilbage med prÞvesvar som aftalt.

2026幎6月4日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Mange tak for jeres anmeldelse! Det betyder meget for os at hÞre, at Louise mÞdte jer med den omsorg og tid, som I havde brug for, og at opfÞlgningen levede op til forventningerne. Mvh HjÞrnegårdens Dyreklinik

Trygt og godt 🐟🐟❀

Altid sÞde dygtige og kÊrligt personale der giver sig godt tid til dyr og ejer.
Vi kommer som altid igen igen til de sÞde på HjÞrnegårdens Dyreklinik
🐟❀

2026幎5月31日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Tusind tak for de utrolig sÞde ord! Det er altid en kÊmpe fornÞjelse at have jer i klinikken, og det varmer vores hjerter, at I fÞler jer så godt tilpas hos os. Mvh HjÞrnegårdens Dyreklinik

Mine dyr elsker at vÊre der:)

Jeg bruger HjÞrnegården til med både min kat og min hund. De elsker begge to at vÊre der, selv min kat, som ellers var utryg fÞr vi gik til HjÞrnegården. Jeg er altid blevet mÞdt af meget kompetente og venlige dyrlÊger. Jeg oplever dem som meget grundige og professionelle, og det er tydeligt at de forstår dyrenes kropssprog. Jeg kan også rigtig godt lide at der er opdelte ventevÊrelser for hunde og katte! Kan helt klar anbefale!

2026幎6月2日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Tusind tak for den fantastiske anbefaling! Det varmer utrolig meget at hÞre, at selv jeres kat har fundet trygheden hos os. Vores opdelte ventevÊrelse er netop lavet for at skabe de bedste rammer, så vi er glade for, at det gÞr en forskel for jer. Mvh HjÞrnegårdens Dyreklinik

Sif var super sÞd

Sif var super sÞd , og tyson blev hurtig forelsket i hendes godbidder, så alt gik som en leg.

2026幎4月22日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Mange tak for jeres anmeldelse! Det varmer at hÞre, at besÞget hos Sif gik så nemt. Vi gÞr altid meget ud af, at dyrene skal forbinde klinikken med noget rart (og lÊkkert), så vi er glade for, at Tyson havde en god oplevelse. Mvh HjÞrnegårdens Dyreklinik

Skottegårdens dyreklinik

5 - Meget tilfreds
Virkelig sÞdt personale. Min hund fÞlte sig tryg. Alt i alt en meget positiv oplevelse og vi kommer helt sikkert tilbage.

2026幎5月19日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Mange tak for jeres fine anmeldelse. Vi er utrolig glade for, at I havde en positiv oplevelse, og at personalet tog godt imod jer. Det betyder meget for os, at I har lyst til at komme igen. Mvh HjÞrnegårdens Dyreklinik

Trygt og godt

5 - Meget tilfreds
I har altid til os og giver jer god tid, når vi er kommet.

2026幎5月12日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Mange tak for den fine feedback og jeres tilfredshed. Vi vÊgter netop nÊrvÊr og god tid utrolig hÞjt i vores arbejde, så vi er glade for, at I mÊrker det, når I kommer i klinikken. Mvh HjÞrnegårdens Dyreklinik

Faglig dygtighed og god kommunikation

Faglig dygtighed og god kommunikation samt hurtig diagnosticering giver 5 stjerner

2025幎5月29日

HjÞrnegÃ¥rdens Dyreklinik Aps からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner og de pÊne ord! Vi er utrolig glade for at hÞre, at du oplevede vores diagnosticering og kommunikation som både hurtig og professionel. Mvh HjÞrnegårdens Dyreklinik

POTERNES PARADIS

BEMÆRK: ikke dyreklinikken men derimod deres hundefrisÞr POTERNES PARADIS skottegÃ¥rden.
Ejeren er den samme.

Meget utilfredsstillende oplevelse hos denne hundefrisÞr.

Jeg afleverede min hund med en helt tydelig besked om et sommerklip – uden at den skulle blive for korthåret og stadig med respekt for racens naturlige klip. Alligevel fik jeg en hund tilbage, der var klippet ekstremt kort med maskine, hvilket på ingen måde stemte overens med det aftalte.

Det mest opsigtsvÊkkende er, at hundefrisÞren efterfÞlgende selv indrÞmmede, at man normalt ville klippe denne race med saks – men valgte alligevel at bruge maskine (endda pÃ¥ hÞjeste lÊngde). Det virker bÃ¥de uprofessionelt og som en klar tilsidesÊttelse af bÃ¥de faglig standard og kundens Þnsker.

Kvaliteten af arbejdet var desuden direkte sjusket. Min hund virkede tydeligt utilpas i flere dage efter, den var ikke blevet klippet ordentligt omkring testiklerne, og der var ujÊvne pletter på maven, hvor der slet ikke var klippet ordentligt.

Efter flere beskeder frem og tilbage med ejeren var den eneste lÞsning, de ville tilbyde, at refundere halvdelen af belÞbet. Det står slet ikke mål med fejlen, og det er svÊrt at forstå, hvordan de mener, det er en rimelig lÞsning på en så markant fejl.

Resultatet er langt fra acceptabelt, og jeg står tilbage med en fÞlelse af, at der hverken er blevet lyttet eller taget ansvar.

Kan på ingen måde anbefales.

2026幎4月28日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。