Amalie Sandgaard Photography レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Amalie forevigede vores elskede datters dÃ¥b. Ved en sÃ¥dan lejlighed som bare er sÃ¥ stor og, hvor alle fÞlelser er mange og helt uden pÃ¥ tÞjet var det en kÊmpe tryghed, at blive mÞdt af en sÞd, opmÊrks... もっず芋る

Det har altid vÊret en positiv oplevelse at mÞde Amalie og hun kender efterhÃ¥nden bÞrnene rigtig godt, sÃ¥ de fÞler sig trygge pÃ¥ forhÃ¥nd nÃ¥r vi kommer for at fÃ¥ taget billeder. I har brugt hende de si... もっず芋る

Helt igennem en fantastik oplevelse hvor Amalie fik fanget SÅ flot det fantastiske bånd mellem mit barnebarn og jeg. Elsker hver og et billede.

Amalie er en utrolig dygtig fotograf, som vi varmt kan anbefale! Hun har en helt sÊrlig evne til at skabe en afslappet og tryg stemning, hvilket gÞr hele oplevelsen behagelig. Hun er fantastisk til at... もっず芋る

䌁業情報

1. 写真通

圓該䌁業による蚘述

BÞrne-og Familie fotograf med fokus på det naturlige og legende.

優良

通垞1週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

Det har altid vÊret en positiv

Det har altid vÊret en positiv oplevelse at mÞde Amalie og hun kender efterhånden bÞrnene rigtig godt, så de fÞler sig trygge på forhånd når vi kommer for at få taget billeder. I har brugt hende de sidste fem år og ser frem til igen få taget billeder nÊste år.

2026幎8月23日

SÞd, opmÊrksom & dygtig fotograf

Amalie forevigede vores elskede datters dåb. Ved en sådan lejlighed som bare er så stor og, hvor alle fÞlelser er mange og helt uden på tÞjet var det en kÊmpe tryghed, at blive mÞdt af en sÞd, opmÊrksom og professionel fotograf som Amalie. Billederne vi har kÞbt vidner om hendes skarpe Þje for, at fange de der helt intime og naturlige små stunder man er taknemmelig for, at kunne gense år efter år i familiealbummet. Tak Amalie for at forevige en af de vigtigste dage i vores liv. Vi kan intet andet end at give vores bedste anbefalinger.

2026幎5月31日
自発的なレビュヌ

Amalie har taget nogle rigtig gode

Amalie har taget nogle rigtig gode billeder af vores sÞn, som vi er glade for. Hun formår at fange de naturlige Þjeblikke og de gode vinkler. Til udvÊlgelsen kan det vÊre svÊrt at sortere billederne fra af sin guldklump, men her hjÊlper Amalie med at få Þje på de små detaljer, der kan gÞre ét billede bedre end et andet, som man ikke selv ville få Þje på.

2026幎7月4日

Dygtig og professionel!

Amalie er professionel og dygtig omkring bÞrn. Hun manglede sÞskende at fotografere og vi blev udvalgt til fotoshot, fantastisk sÞd kvinde og hÃ¥ndtering af billeder over nettet efterfÞlgende 🀩 vi kommer helt sikkert tilbage til “damen med slikkepindene” som min datter sagde ❀

2026幎5月23日

Dygtig fotograf

Amalie har fotograferet vores drenge 2 gange og det har begge gange vÊret en virkelig god oplevelse. Amalie er god til drengene og fanger deres opmÊrksomhed nemt. Billederne er fantastiske og naturlige. Kan klart anbefale Amalie!

2026幎5月14日
自発的なレビュヌ

Vi fik kontakt til Amalie gennem et

Vi fik kontakt til Amalie gennem et Facebook opslag hvor hun sÞgte nogle som ville have taget sÞskendeportrÊtter. Vi fik taget nogle virkelig skÞnne billeder i perfekte omgivelser og i det skÞnneste vejr. Amalie er en super imÞdekommende og dygtig fotograf. Hun er nÊrvÊrende og kom helt ned i bÞrnehÞjde. Hun er god til at tale til bÞrnene og dermed fange deres opmÊrksomhed. Hun er utrolig professionel og fik taget mange gode billeder på forholdsvis kort tid. Vi holdte et online mÞde med hende efterfÞlgende, hvor hun viste os billederne og vi valgte nogle i fÊllesskab. Hendes priser er fornuftige og vi giver Amalie vores bedste anbefaling.

2026幎5月14日
自発的なレビュヌ

Vi havde en virkelig dejlig

Vi havde en virkelig dejlig fotografisession med vores 9 mÃ¥neder gamle tvillinger. Amalie var utrolig imÞdekommende og skabte en behagelig og afslappet stemning fra start til slut, hvilket gjorde hele oplevelsen tryg og hyggelig – ogsÃ¥ med to smÃ¥ babyer.

2026幎3月28日
自発的なレビュヌ

Vi har haft en rigtigt god oplevelse

Vi har haft en rigtigt god oplevelse, vi sÞgte en fotograf til et billede der var til en gave, Amalie kunne tage os hurtigt ind, vi fandt et rigtigt godt sted og fik skudt billederne, tog kun 30 minutter, og vi har aldrig vÊret så tilfredse fÞr, billederne er i top kvalitet, hun svarer rigtigt hurtigt så kommunikationen er i top, billederne var klar cirka en uge senere, og de var i top klasse, mega sÞd og flink, kan klart anbefales❀

2026幎5月17日

God oplevelse

Vi blev trukket ud i en Facebook-konkurrence, hvor Amalie Þnskede bÞrn til udendÞrsfotografering.
Vi har to drenge på 8 og 2,5 år.

DesvÊrre viste vejret sig fra sin dårlige side, så vi måtte rykke ind i studiet. Vi havde glÊdet os til udendÞrsshoot, da vi er store naturmennesker, men Amalie er jo ikke herre over vejret, så det skal bestemt ikke ligge på hendes kappe.

Amalie er super behagelig at blive fotograferet af og hun har stor tålmodighed på trods af en trodsig 2-årig.
Hun er god til at lege, fjolle og gå langt for at få gode grin og smil frem hos bÞrnene.

Vi gik fra photoshootet med en fornemmelse af der nok ikke var ret mange billeder som kunne bruges grundet vores 2 åriges trodsighed, men til onlinemÞdet i aftes, hvor vi så vores billeder, viste det sig at Amalie har fanget utroligt mange gode billeder af vores drenge, så mange at det var svÊrt at begrÊnse sig. Vi glÊder os meget til at modtage det endelige resultat af vores dejlige drenge.

Tak Amalie <3

2026幎5月16日
自発的なレビュヌ

Jeg vandt en fotografering gennem en

Jeg vandt en fotografering gennem en Facebook-konkurrence til mit gudbarn. Selve fotograferingen og billederne var virkelig flotte, og fotografens arbejde kan jeg bestemt ikke sÊtte en finger på. Derfor får oplevelsen også 3 stjerner.

Det, jeg dog blev overrasket over, var, at det ikke fremgik tydeligt i konkurrencen, at man efterfÞlgende skulle betale for at få billederne udleveret/redigeret. Det stod fÞrst senere i den prep-guide, vi modtog, hvor der blandt andet stod, at billeder skulle bestilles og betales ved mÞdet.

Jeg anerkender selvfÞlgelig, at jeg selv burde have lÊst materialet mere grundigt igennem, men jeg synes stadig, det ville vÊre mere gennemsigtigt, hvis dette blev oplyst direkte i konkurrencens opslag fra starten.

Det virker for mig lidt som bondefangeri

2026幎3月29日
Amalie Sandgaard Photography ロゎ

Amalie Sandgaard Photography からの回答

Hej Heidi, dejligt i havde en god fotografering og er glad for billederne.

Jeg er ked af, at i har misforstået mit opslag, hvori der stod at det var selve fotograferingen til 995 ,-, som i var udtrukket til. Derudover, fordinden jeres fotosession da tiden bliver booket, fik i tilsendt en prepguide, hvori alle informationer, ift. anbefalinger til tÞj, forberedelse, tilkÞbspriser mv. har stået,

Derfor er jeg lidt uforstående overfor, at det kommer som en kÊmpe overraskelse for jer, da i til hver en tid, havde mulighed for at annullere tiden, såfremt i Þnskede det.

Det er netop derfor i får en prepguide, for at i ved, hvad i går ind til inden jeres fotosession. <3

Kh Amalie

God fotograf

Jeg vandt en fotografering gennem Facebook. I opslaget stod der intet om, at man efterfÞlgende skal betale for redigering for at få nogen billeder.
Vi modtog dog en prep-guide, hvori priserne har stÃ¥et, som jeg ikke selv har orienteret mig grundigt nok i. Der stÃ¥r nÊvnt “obs. du bestiller og betaler dine billeder til mÞdet”.
Dog kunne det have vÊret rart, at det var oplyst i konkurrencen, at man skal betale for billederne efterfÞlgende, selvom man kan argumentere for, at det er min egen fejl, at jeg har misforstået konkurrencen.

Billederne er vildt gode, så jeg kan intet dårligt sige om Amalies evne som fotograf. Hun får derfor også 3 stjerner, da hendes arbejde med billederne og som fotograf intet fejler.

Dog fÞler jeg mig egentlig lidt taget ved nÊsen, at det ikke står i konkurrencen, at man så efterfÞlgende skal betale for at få billederne.

2026幎5月20日
Amalie Sandgaard Photography ロゎ

Amalie Sandgaard Photography からの回答

Hej Emilie, dejligt i havde en god fotografering og er glad for billederne.

Kh Amalie

AnbefalelsesvÊrdig

Vi havde en god oplevelse hos Amalie.
Der var en dejlig ro og en behagelig atmosfÊre. Hun var god til at komme med forslag til billeder og havde en god tilgang til bÞrnene, så det blev en god oplevelse for alle.
Der har vÊret en god kommunikation hele vejen igennem.

2026幎3月7日

Babyfotografering i trygge rammer

Vi havde vundet en fotografering, af vores baby, hos Amalie. Det var en super god oplevelse, hvor vi virkelig fÞlte at der var tid til os, som det jo krÊver med en lille baby. Amalie er rigtig god til at komme med input og forslag til billeder og hun er generelt god til at skabe en hyggelig og tryg atmosfÊre.
Vi vil klart bruge Amalie igen og vil også anbefale andre at gÞre det samme.

2026幎4月10日

Den bedste fotograf 🫶🏌

Amalie er en super god og behagelig fotograf!
Vi brugte hende fÞrste gang i 2023, til billeder af vores dreng på 9 måneder. Det blev de flotteste efterårsbilleder!

Denne gang fik vi taget familiebilleder, billeder af vores to drenge sammen, og billeder af drengene hver for sig. Det blev taget i hendes studie, der ogsÃ¥ rummer virkelig mange muligheder. Vores drenge er 7 mÃ¥neder og 3 Ã¥r. Amalie formÃ¥ede virkelig at skabe en god stemning, og fantastiske billeder. Det synes jeg er fantastisk da det kan vÊre svÊrt med en lille pÃ¥ 7 mÃ¥neder, og en krudtugle pÃ¥ 3 Ã¥r. Men det hÃ¥ndterede hun virkelig professionelt 🫶🏌

Jeg fortryder aldrig, at jeg har fÃ¥et foreviget sÃ¥ fine billeder af Amalie. Og jeg bruger hende helt sikkert igen!🀩

2026幎4月11日
自発的なレビュヌ

Helt igennem fantastisk oplevelse fra

Helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut.
Amalie er vandvittig dygtig til at fange de små stjerne stunder på billeder.
Jeg var i påskedagene inde hos Amalie sammen med min sÞn, for at få taget billeder, og jeg må bare sige at jeg er vildt glad for at vi fik den mulighed. Hun er passioneret og dygtig, god til at fange min sÞns opmÊrksomhed og det har resulteret i helt igennem fantastiske billeder som jeg lige har gennem gået med hende og bestilt.
Servicen er i top og man får helt sikkert kvalitet for pengene.
Jeg glÊder mig til at modtage mine billeder og vise dem frem til venner og familien.

Jeg kan 100% anbefale alle at booke tid hos Amalie.

2026幎4月3日