Lc Fotografering レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg havde booket en tid ved Lene til graviditetsfotografering i december 2025. Hun har hele vejen igennem vÊret til rÃ¥dighed nÃ¥r jeg havde spÞrgsmÃ¥l, ogsÃ¥ fordi tiden blev booket sÃ¥ lang tid i f... もっず芋る

Jeg har vÊret sÃ¥ heldig at stÃ¥ foran kameraet hos Lene, 3 gange nu. 2 mini sessions og en almindelig. Jeg kan KUN sige gode ting om Lene og hendes arbejde! Hun er sÃ¥ dygtig og jeg elsker de minder... もっず芋る

Vores datter blev fÞdt 3 uger fÞr tid og lige op til jul. Jeg kontaktede Lene og selvom hun egentlig havde ferie, kom hun hjem til os d. 23 december og fik taget de skÞnneste billeder af vores lill... もっず芋る

䌁業情報

1. 写真家
  2. 写真通
  3. ブラむダル カメラマン

圓該䌁業による蚘述

LC-Fotografering er en passioneret, personlig fotografvirksomhed drevet af mig, Lene. Jeg tilbyder en bred vifte af fotografiske tjenester, herunder bryllups-, familie-, nyfÞdt-, portrÊt-, gravid-, baby-, begivenheds- og erhvervsfotografering. Som solo-fotograf er det mig, der fÞlger hele processen fra start til slut, og jeg fotograferer altid med hjertet ❀ For mig handler fotografering om mere end blot at tage billeder – det handler om at fange personlighed og sjÊl i hvert eneste skud. Jeg ser det som en Êre at fÃ¥ lov til at forevige alt det smukke, jeg mÞder, isÊr mennesker og deres unikke historier. Hvert foto er en mulighed for at indfange det Êgte og autentiske, og jeg strÊber altid efter at skabe minder, der varer ved i generationer.

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

34件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

Vi har nu brugt Lene for anden gang

Vi har nu brugt Lene for anden gang, og det bliver bestemt ikke den sidste. Begge gange har vi booket en bÞrnefamiliefotografering, og hver gang er vi blevet mÞdt med en helt sÊrlig ro og nÊrvÊr – noget, der betyder utrolig meget for os.

Lene er varm, nÊrvÊrende og utrolig dygtig til bÞrn. Hendes rolige tilgang skaber en tryg stemning, som tydeligt afspejler sig i billederne. Fra start til slut har vi fÞlt os taget i hånden og guidet på en naturlig måde, hvor fokus ikke har vÊret på opstillede eller perfekte billeder, men på at fange os, prÊcis som vi er.

Lene formÃ¥r at skabe rum til nÊrvÊr og Êgte Þjeblikke, og hun guider sÃ¥ naturligt, at man nÊsten glemmer kameraet. Resultatet er de smukkeste og mest personlige billeder, fyldt med varme, kÊrlighed og autenticitet – uden behov for perfekte opstillinger.

2026幎5月21日
自発的なレビュヌ

Jeg havde booket en tid ved Lene til

Jeg havde booket en tid ved Lene til graviditetsfotografering i december 2025.
Hun har hele vejen igennem vÊret til rådighed når jeg havde spÞrgsmål, også fordi tiden blev booket så lang tid i forvejen.
Da dagen kom var det simpelthen så fantastisk en oplevelse! Lene er så sÞd, nede på jorden og knaldhamrende dygtig.
Billederne var så gode, at jeg endte med at kÞbe dem alle sammen!

Jeg vil anbefale Lene til alle, der står og skal bruge en sÞde og dygtig fotograf.

2025幎12月15日

Bryllupsfotografering

Lene har fotograferet vores bryllup den 22.08.26 og det har vÊret den bedste oplevelse.
Fra fÞrste mÞde var Lene velforberedt og tog sig tid til at lytte hvad der betyder noget for os. På dagen har Lene vÊret så usynlig mens hun tog billeder at vi glemte hun var der!
Alle billeder hun har taget er bare det smukkeste og Êrligste vi lÊnge har set. Billederne er fyldt med detaljer; kÊrlighed og stemning. Selv hvis man ikke var med ville man fÞle man havde vÊret en del af dagen.
En kÊmpe anbefaling til alle jer der overvejer bryllupsfotograf der har overblik, situationsfornemmelse og ikke mindst Êstetisk sans.
KÊre Lene,
Vi er så taknemlige for du har vÊret en del af vores dag. Ord kan slet ikke beskrive den fÞlelse vi står tilbage med.
BARE TAK!

2026幎8月22日
自発的なレビュヌ

Vi har netop fået taget billeder af

Vi har netop fået taget billeder af vores tre måneder gamle sÞn hos Lene, og vi kunne ikke have Þnsket os en bedre oplevelse.

Fra det Þjeblik vi trådte ind ad dÞren, fÞlte vi os velkomne. Lene var utrolig rolig, tålmodig og nÊrvÊrende, hvilket skabte en tryg stemning. Hun havde en fantastisk evne til at fÞlge hans tempo og gav sig god tid, så fotograferingen blev en hyggelig oplevelse frem for noget stressende.

Resultatet er simpelthen helt fantastisk. Billederne er smukke, naturlige og fyldt med personlighed. Hun har formået at indfange nogle Þjeblikke, som vi kommer til at vÊrdsÊtte resten af livet.

Vi kan kun give Lene vores allerbedste anbefaling!

Tusind tak for minder, vi kommer til at kigge på igen og igen. ❀

2026幎6月12日

KÊmpe anbefaling!!

KÊmpe anbefaling!!
Vi fik taget graviditetsbilleder og familie billeder, og de er blevet helt fortryllende. Hun ved virkelig hvad hun laver med lys, farver og baggrund, og sÊtter fokus på de naturlige Þjeblikke.

2026幎5月24日
自発的なレビュヌ

Lene er super imÞdekommende og virkelig

Lene er super imÞdekommende og virkelig behagelig person, man fÞler sig virkelig tryg i hendes selskab. Jeg har fået taget gravid billeder, og er generelt ikke sÊrlig god på kamera, men Lene fik det hele til at fÞles meget naturligt og behageligt. Virkelig en god oplevelse

2025幎8月29日

Fantastisk sÞd

Rigtig sÞd, rar, empatisk fotograf. Virkelig imÞdekommende og man bliver både set og hÞrt❀
- Hun kommer med gode ideer og hvordan man bÊrer sig af.

2026幎1月23日

SkÞn og professionel bryllupsfotograf

Lene er en fotograf der både skabte tryghed i planlÊgningen, på bryllupsdagen samt i efterbehandlings perioden. Hun har leveret et stykke kreativt arbejde vi aldrig havde forestillet os og i en platform som er super lÊkker og moderne. Dette tiltalte os rigtig meget at det hele var så tjekket. Og så var hun nÊrvÊrende, professionel og super sÞd på selve dagen. Alt i alt en 10 ud og 10 oplevelse og kvalitet.

2025幎11月8日

KÊmpe anbefaling 🌻

Lene var fotograf til vores sommerbryllup i august, og hun var helt fantastisk. Hun formÃ¥ede at skabe en rolig og tryg atmosfÊre, samtidig med at hun var som en “flue pÃ¥ vÊggen”, der fangede alle de smÃ¥, magiske Þjeblikke uden at vi pÃ¥ noget tidspunkt fÞlte os fotograferet. Resultatet blev prÊcis de naturlige og stemningsfulde billeder, vi drÞmte om. Vi kan varmt anbefale Lene! 🌌

2025幎8月16日

KÊmpe anbefaling fra os !♥

Vi havde Lene med til vores meget intime havebryllup tilbage i august.
Lene er et meget betÊnksom menneske som bidrager med mange kreative ideer.
Hun var spontan og til stede under hele processen.
Lene var rolig og meget professionelt hele vejen igennem fra formÞdet til selve fotograferingen på dagen.
Lene udstråler en ro og en professionalitet omkring sit arbejde som gav både os og bÞrnene tryghed under hele fotograferingen på dagen.
Ikke mindst har vi modtaget de flotteste billeder som blev lige som vi havde Þnsket os og aftalt med Lene.
Lene har sat et kÊmpe arbejde i detaljer og vi er så glad for at det lige netop er hende som har foreviget vores store dag.
Lene har formodet at fange stemningen i bilderne på en meget unik måde.
Man er ikke i tvivl at hun lever og ånder for sit arbejde bag linsen.
Hvis du vil have bilder med emotioner, kÊrlighed og helt unikke Þjeblikke
kan vi helt klart anbefale at booke Lene !!!♥

2025幎8月30日

KÊmpe anbefaling 🌌

Jeg har brugt Lene af 3 gange til fotografering af mine drenge og der har vÊret skÞnne pletskud hver gang ❀
Om hun har 1 time eller 20 minutter, så formår hun, at fange de små Þjeblikke og fange drengene på prÊcis den måde de er.
Jeg kan kun give Lene de varmeste anbefalinger 🌌

2025幎10月19日

5/5! SÃ¥ dygtig, tak for de minder du skaber

Jeg har vÊret så heldig at stå foran kameraet hos Lene, 3 gange nu. 2 mini sessions og en almindelig.
Jeg kan KUN sige gode ting om Lene og hendes arbejde! Hun er så dygtig og jeg elsker de minder hun skaber for min familie og jeg.
Som person er hun super rar at vÊre omkring, hvilket gÞr, at man også fÞler sig afslappet foran hendes kamera.
De varmeste anbefalinger herfra, jeg glÊder mig allerede til, at jeg skal have taget billeder af hende igen 🫶🏌

2025幎10月14日

Stor anbefaling herfra!

Vi blev gift i lÞrdags og havde Lene med hele dagen og aftenen. Det kan vi kun anbefale! Der er blevet taget billeder af det hele og trods vi kun har set et sneak peak, så kan jeg slet ikke vente med at se resten. Så smukke billeder! Lene er yderst professionel, sÞd og nem at samarbejde med på ens store dag.

2025幎11月1日
自発的なレビュヌ

Billeder fulde af kÊrlighed og personlighed

Vi kan ikke andet end at anbefale og rose Lene til skyerne! Vi blev gift d. 24. Maj 2025 og var så heldige at Lene havde tid til at vÊre vores fotograf på dagen.
Vi havde booket hende til vielsen på rådhuset og efterfÞlgende billeder udenfor på en lokation vi selv var med til at bestemme sammen med Lene.

Vi er begge ikke så vilde med at få taget billeder, men med Lene var det bare en fantastisk oplevelse.
Hun var god til at fange de smukke Þjeblikke og har et fantastisk Þje for naturlige og smukke billeder.

Man mÊrker helt klart Lenes passion for at sÊtte sig ind i hendes kunder, og hun forstår virkelig at fange deres personligheder og Þnsker i hendes billeder.

Vi elsker ALLE vores billeder som har fanget fÞlelserne bag vores store dag perfekt 💜

2025幎5月23日

10/10

Vi har fået de FINESTE billeder ud af en mini session. LC er så professionel, og virkelig god med ideerne. Vi kunne naturligvis ikke nÞjes, og skulle have hele albummet. Priserne er helt iorden - og det er helt klart ikke sidste gang, at vi får taget billeder her. KÊmpe anbefaling!

2025幎6月27日

‘Et billede siger mere end 1000 ord’

‘Et billede siger mere end 1000 ord’
Du er bare den bedste til, at fange lige prÊcis de der Þjeblikke, som man gÃ¥r efter i et billede. Du er skide sÞd og nede pÃ¥ jorden! Jeg vil til enhver tid anbefale dig - og hÃ¥ber sÃ¥ meget, at jeg fÃ¥r mulighed for, at fÃ¥ taget billeder ved dig igen - sÃ¥ mÃ¥ vi se, i hvilken anledning😜 Lene, tak for de smukkeste billeder!!!🙏🏌❀ eneste fejl jeg kan nÊvne er, at jeg ikke opdagede dig noget fÞr😔

2025幎5月30日