䌁業情報

2. 宝食デザむナヌ
  3. 宝石店

Amami に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Når du vÊlger et smykke fra Amami, er du med til at stÞtte et stolt formål om renere verdenshave. 10% af vores overskud går nemlig til affaldssamling i verdenshavene.

Alle mine smykker er producerede i rustfrit stål og forgyldt med 18K guld. Forgyldningen er lavet med PVD coating, hvilket sikrer, at smykkerne både kan holde til saltvand, sÊbe og sved.

Hver enkel del af min produktion er valgt ud fra en prÊmis om at sÊtte miljÞet i fÞrste rÊkke. Derfor er alt fra emballage til smykkeproduktionen baseret på bÊredygtige metoder.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

21件のレビュヌ

Fantastisk lille virksomhed

Mega flotte smykker i god kvalitet. Hurtig levering, god service og mega godt koncept med donationer til oprydning af verdenshavene og bÊredygtige brevpakker og smykkeposer
😍

2023幎1月18日

Amami からの回答

Hej sÞde Julie, tak for din mega flotte anmeldelse!🙏

Jeg bliver sÃ¥ glad nÃ¥r mit arbejde og mine smykker bliver vÊrdsat 😍

Jeg håber at du får en fantastisk sÞndag!

De bedste hilsner,
Mie Elgaard, ejer af Amami 🐚

Fine smykker og god service

Fine smykker og god service! Smykkerne var sikkert og fint indpakket og hurtig levering😊

2022幎11月21日

Tak for din rigtig fine anmeldelse, Nanna 💕
Dejligt at du kan lide smykkerne. Håber du får en fantastisk aften.

De bedste hilsner,
Mie ✹

Rigtigt gode priser

Rigtigt gode priser, og gode kvalitet, og min mor blev meget glad for sin gave så kan anbefalde at kÞbe. En perfekt gave

2022幎12月2日

Hej Kian,
Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er SÅ glad for at din mor blev glad for sine smykker!🀩✚
Rigtig dejlig dag til dig.

De bedste hilsner fra Mie 🌊

Smukke smykker og fantastisk go'

Smukke smykker og fantastisk go', hurtig og kÊrlig betjening🥰

2022幎11月29日

Amami からの回答

Dejligt at du er glad for dine smykker. Håber også at julegaverne falder i smag 😍🎄

Rigtig dejlig dag til dig!

//Mie 🌊

Amami, miljÞbevidste smykker

Super god service samt hurtig levering 🫶🏜
Derudover bliver der leveret smykker i hÞj kvalitet, som bÃ¥de er stilfulde, slidstÊrke og vandfaste, hvilket er en kÊmpe bonus ♥
Jeg er vild med at der bÃ¥de er lagt fokus pÃ¥ smykker af hÞj kvalitet og miljÞet igennem hele processen 🌍💊

2022幎11月1日

Amami からの回答

En utrolig dejlig anmeldelse - Tak!😍 Alt hvad du beskriver vÊgter jeg meget hÞjt i alt mit arbejde med Amami. Det sÊtter jeg stor pris pÃ¥!✹

Håber du får en helt fantastisk weekend.
//Mie, Amami 🌊

Hurtig levering og bÊredygtig

Hurtig levering og bÊredygtig indpakning som lovet - spÊndt pÃ¥ at se om produktet lever op til forventningerne 🙌🏌

2022幎10月6日

Hej Ena, tusind tak for din fine anmeldelse 🥰

Dejligt at du er glad for dit kÞb indtil videre. Håber at du bliver mindst lige så glad for smykket.

Rigtig dejlig dag til dig!
Hilsen Mie, Amami ✹

Super tilfreds med mine nye smukke

Super tilfreds med mine nye smukke smykker 🀩
Hurtig levering ✹
Smukke smykker ✹
God Pris ✹
Elsker at de kan tÃ¥le saltvand og at jeg ikke behÞver at tá dem af, nÃ¥r jeg tar pÃ¥ stranden , eller nÃ¥r jeg gÃ¥r i bad ✹✹✹✹✹✹✹
SÅ glad for mine nye ankelkÊde og armbÃ¥nd 🀩

2022幎7月28日

Hurtig levering og fantastiske smykker

Hurtig levering og fantastiske smykker 😍 og Mie er bare et super rart menneske 🙏🏌

2022幎6月27日

Amami からの回答

Sikke en fantastisk dejlig anmeldelse. Tusind tak!😍 Dejligt at du er glad for smykkerne!

Rigtig dejlig aften 🫶
Knus fra Mie

Kan 100% anbefale Amami!!!

De smukkeste smykker jeg lÊnge har set😍 Jeg mÃ¥ eje hele kollektionen! 🀩

2022幎5月16日

Amami からの回答

Tusind tak, Jessika!😍 Dejligt at du er glad for dine smykker. Jeg glÊder mig SÅ meget til at sende din nÊste ordre afsted til dig!

Rigtig skÞn aften!
Knus fra Mie

SÃ¥ fine smykker 🀩 kvaliteten er helt i

SÃ¥ fine smykker 🀩 kvaliteten er helt i top 🀩 indpakningen er sÃ¥ fin 🀩 Hurtig forsendelse 🀩 prisen er bare sÃ¥ 🙌
Alt i alt ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
SÅ glad for mine nye smukke smykker 🥰

2022幎5月8日

Amami からの回答

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 😍

Jeg er glad for at du er glad for bÃ¥de smykker, indpakning og forsendelse. Det sÊtter jeg MEGET pris pÃ¥!🙏

Rigtig skÞn dag!

Knus Mie 💕