企業情報

2. 宝石店

Dressdesires について

当該企業による記述

Om os

DressDesires tilbyder de mest eksklusive og ekstraordinære kjoler, som komplimentere kvindens smukke kropsidealer. Hos DressDesires står vi altid klar til at give dig den bedste rådgivning for at finde din drømmekjole. Ønsker du at skille dig ud fra mængden, eller efterlade alle med et uforglemmeligt minde, så har vi sørget for at skaffe nogle helt unikke udvalg af elegante, festlige og feminine designs som sikre dig et specielt og stilfuldt look. Det gør vi igennem vores samarbejde med forskellige brands og internationale forhandlere, der gør det muligt for os at skaffe dig lige præcis hvad du søger. Vi stræber efter at have den nyeste kollektion og designs, som løbende vil fornyes for at sikre dig den bedste service. Du er altid velkommen til at kontante os for mere information eller specielle ønsker.

Vores mål

Hos DressDesires stræber vi efter at tilbyde alle kvinder de mest ekstraordinære kjoler, som fremmer kvindens smukke former. Vi tilbyder alle kvinder den bedste rådgivning og de smukkeste kjoler som sikre vores kunder et unikt og enestående look. Hos DressDesires kan vi med garanti sikre dig de fineste kjoler med de smukkeste detaljer så du kan skille dig ud fra mængden.

4.5

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Bedste kundeoplevelse!

Bedste kundeoplevelse!

Hvis man mangler en smuk, unik og elegante kjole, er det dressdesires man skal besøge!

Butikken har de smukkeste kvalitet kjoler - ikke nok med hun har flotte kjoler så får du verdens bedste kundeoplevelse. Hun er så sød og hjælpsom, servicen er i top! Hvis jeg kunne give flere stjerner, havde jeg gjort det!

Endnu engang TAK for at du hjalp mig med at finde den perfekte kjole til min brors bryllup. Det bliver ikke sidste gang jeg besøger denne søde lille fine butik.

2022年10月30日

Dressdesires からの回答

Tusind tak for din gode anmeldelse! Super glad for vi kunne hjælpe med at finde din drømmekjole :)

5つ星のうち5の評価

Jeg er så glad for denne butik

Jeg er så glad for denne butik, de har de flotteste kjoler!! Det er virkelig smukt, anbefaler virkelig dette sted hvis man skal have en smuk gallakjole😍

2022年10月2日

Dressdesires からの回答

Tusind tak for dine fine ord 🥰 glad for at kunne hjælpe

5つ星のうち5の評価

God service! Hun er så rar at spørge om råds til, og hun hjælper med at finde den perfekte efter dit eget ønske😍

2022年9月18日

Hej Rukiye,
Tusind tak for den fine anmeldelse, vi er glade for at kunne hjælpe 😊

Kæmpe anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling herfra!
-Jeg købte min gallakjole hos DressDesires; fik hjælp af den sødeste kvinde, som pågav mig den bedste service. Vil helt klart anbefale enhver at tage forbi🤍

2022年7月1日

Hej Thea,

Mange tak for din pæne anmeldelse, det betyder meget for os :)

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service og flotte smykker

Begge gange jeg har været hos DressDesires er jeg blevet mødt med et smil og har modtaget super god service. Butikken er mega fin med en rar atmosfære med afslappende musik - selv prøverummet er også super flot indrettet, hvilket løfter ens besøg endnu mere. Ejeren er altid meget imødekommende, venlig og hjælpsom og guider på bedste vis. Begge gange er jeg kommet hjem med de fineste smykker, som jeg er utrolig glad for. Anden gang var jeg forbi med min forlovelseskjole, som jeg i ro og mag fik lov til at prøve på i deres prøverum og fik hjælp til at sætte hårsmykket på. Meget personlig og rar service, som jeg værdsatte meget. Kommer 100% igen og anbefaler enhver at tage forbi - der er så mange smukke kjoler, øreringe og hårsmykker 🥰

2022年6月30日

Hej,

Mange tak for alle dine søde ord, jeg er super glad for at høre at du har haft en god oplevelse :)

Smykke

Smykke
Har købt Nogle Øreringe og et hår smykke, virkelig god kvalitet, her handler jeg 100% igen,
Altid god service, og nemme at få fat på,

2022年6月30日

Hej Duygu,

Mange tak for din anmeldelse :)

5つ星のうち5の評価

Super dejligt at blive mødt af et smil

Super dejligt at blive mødt af et smil!
Vi fandt hurtigt den perfekte kjole til kvindemennesket, suppleret op med virkelig elegante og unikke smykker til en overraskende lav pris 💎
Super dejlig oplevelse herfra.

2022年6月28日

Hej Stig,

mange tak for din fine anmeldelse, det værdsætter vi. :)

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。