Meget tilfreds med at handle hos jer. Hurtig levering og hurtig tilbagebetaling på de varer, som desvÊrre ikke passede. Handler helt sikkert hos jer igen.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har allerede fortalt min mening om bukserne fra Amaze. De sidder godt, og jeg har 10 par i forskellige farver, kÞbt over en lÊngere periode. Nu skal I ikke sende mig flere anmodninger og/eller pÃ¥m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig levering HÃ¥ndskrevet brev med taknemmelighed fra virksomheden fordi man stÞtter den ved at kÞbe noget hos dem Mega fede stribede bukser. KÞbte mit fÞrste par i Skagen og nu det nÊste par i we... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg fik ved en fejl bestilt mine varer to gange. Da jeg henvendte mig, blev de "ekstra" varer straks aflyst, og jeg fik en bekrÊftelse pÃ¥ aflysningen pr mail. Yderligere var de hurtige til at informer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Amaze Cph ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Amaze Cph er en unik familiedrevet tÞjvirksomhed med fokus på den moderne kvinde.
Designet af deres produkter er inspireret af den moderne kvinde, der sÞger både komfort og stil i sit tÞj. StÞrstedelen af deres tÞj produceres i Italien, men de har også nogle produktionslinjer i Bali og Tyrkiet. Deres mission er at styrke kvinder i alle former og stÞrrelser, med en fast tro på, at tÞj skal forbedre komforten, uanset stÞrrelsen på brugeren. De sigter mod at revolutionere den måde, folk opfatter tÞj på, og håber, at deres beklÊdningsgenstande vil hjÊlpe kvinder med at fÞle sig både stilfulde og komfortable.
Siden de startede deres rejse, har Amaze Cph oplevet konsekvent vÊkst år efter år, endda formået at fordoble deres omsÊtning. Virksomheden er bygget på stÊrke vÊrdier, med et engagement i at levere produkter af hÞj kvalitet og fremragende kundeservice. De betragter deres kunder som en forlÊngelse af deres familie og behandler dem med samme respekt og omsorg.
Amaze Cph er altid på udkig efter innovative måder at udvide deres produktsortiment på for at imÞdekomme den moderne kvindes udviklende behov. Deres ultimative mål er at blive det fÞrende tÞjmÊrke for den moderne kvinde, og de gÞr betydelige fremskridt mod at opnå dette mål. De udvider lÞbende deres online tilstedevÊrelse og har succes med at nå nye kunder over hele verden.
Kom og bliv en del af Amaze Cph-familien, og oplev komforten og stilen i vores tÞj!
é£çµ¡å
Classensgade 31, kld. tv., 2100, KÞbenhavn Ã, ãã³ããŒã¯
- +4529730391
- info@amazecph.dk
- amazecph.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ich war sehr zufrieden
Ich war sehr zufrieden. Die Hosen sind toll. Die Lieferung ging sehr schnell..
Meget tilfreds med at handle hos jer
Handler helt sikkert hos jer igen.
Altid super hurtig levering
Altid super hurtig levering, med en sÞd personlig hilsen.Jeg kan varmt anbefale shoppen
Stor hjÊlpsomhed og hurtig respons pÃ¥âŠ
Stor hjÊlpsomhed og hurtig respons pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l. Og jeres bukser bÃ¥de Victoria og Amaze er jeg bare helt vild med ð
Lynhurtig service
Kvalitet matcher pris
Super service ðððððlÊkreâŠ
Super service ðððððlÊkre produkterðhurtig levering ð
Cordhose
Cordhose
Super Passform, sehr gute QualitÀt, schnelle Lieferung, vollste Zufriedenheit
Hurtig og nem hjemmeside.
JÀttefina byxor med bra passform.
JÀttefina byxor med bra passform.
Snabb leverans.
Fin vare
Fin vare, dog Êrligt at post Nord står for levering, det gik total i kludder, men det fine bukser er nu i hus.
Mega god kvalitet og hurtig leveringâŠ
Mega god kvalitet og hurtig levering med personlig hilsen - top
Dejlig hjemmeside og super hurtigâŠ
Dejlig hjemmeside og super hurtig levering, OmstÊndigt at sende retur.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ