レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

God service. Er par personlige ord med ved levering, man fÞler sig som noget sÊrligt . Lyn hurtig levering, nem retur/bytte . Virkelig lÊkre uld produkter

Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger. Servicen er helt i sÊrklasse – man bliver mÞdt med en oprigtig interesse for ens behov, og det mÊrkes tydeligt, at Susanne virkelig Þnsker at hjÊlpe.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig god kundeservice! Jeg kan klart anbefale at handle hos pure basic. Jeg havde kontaktet dem omkring et produkt da jeg var usikker pÃ¥ hvad jeg ville have, fik et personligt og sÞdt svar pÃ¥ In... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kigger pÃ¥ jeres fine merino ulddragt .Jeg fik kontakt pÃ¥ chatten og spurgte ind til hurtig levering. Årsagen til mit spÞrgsmÃ¥l, lÃ¥ i at jeg om torsdagen skulle have foretaget en hofteoperation. Je... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品店
  2. ベビヌ服店
  3. 子䟛服店
  4. むンテリア デザむン店
  5. 䞋着店
  6. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

BÊredygtigt basic til kvinder, bÞrn og bolig ☘ Vi har et stort udvalg i lÊkre Þkologiske og GOTS-certificeret kvaliteter.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

331件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Alt forlÞb gnidningsfrit

Alt forlÞb gnidningsfrit. Og strÞmperne var lige som forventet.

2026幎2月3日

Hej Dorthe

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det dejligt at hÞre, at alt forlÞb som det skulle, og at strÞmperne levede op til forventningerne 🀎

Super lÊkre produkter

Super lÊkre produkter, og Super service, ekstra dejligt når man bor i lokalområdet Beder/Malling

2026幎2月5日

Hej Anette

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi bliver sÃ¥ glade for at hÞre, at du er glad for bÃ¥de produkterne og servicen – og ekstra hyggeligt, nÃ¥r vi kan glÊde vores kunder i lokalomrÃ¥det Beder/Malling 🀎

Varen kom i lÞbet af 2 dage

Varen kom i lÞbet af 2 dage , den er lidt stor , men MEGET behagelig og lÊkker . Kan varmt anbefale produktet 😃

2026幎2月3日

Hej Helle,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er vi glade for at hÞre, at du allerede har fÃ¥et glÊde af den – og at den fÞles bÃ¥de behagelig og lÊkker 🀎

Tak fordi du vil anbefale den videre, det betyder virkelig meget for os.

Dels

Dels, at jeg modtog varen hurtigt, og i sÊrdeleshed at åroduktet var lÊkkert og lever op til forventningen.

2026幎1月10日

Hej Marianne
Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Det glÊder os meget at hÞre, at du både modtog varen hurtigt, og at produktet lever op til dine forventninger.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.

Fantastisk service!

2026幎1月11日

Hej LD
Tusind tak for din anmeldelse og stjernerne :-)
Det er vi virkelig glade for at hÞre – og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Pure Basic

Nemt at bestille det rigtige tÞj på hjemmesiden og modtage det.

Det var superlet at bestille det rigtige tÞj i korrekte stÞrrelser på hjemmesiden. Jeg hentede det selv på Pure Basics adresse efter aftale. Dejligt let at modtage lÊkkert tÞj på den måde.

2026幎1月4日

Hej Heidi,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de flotte stjerner :-)
Vi håber du kommer forbi en anden gang - altid en fornÞjelse når der kommer kunder forbi og afhenter hos os.

Pure Basic

Super kundeservice bÃ¥de fÞr og efter

Super kundeservice bÃ¥de fÞr og efter kÞb. Jeg havde spÞrgsmÃ¥l. Alt er besvaret venligt 🙂
Jeg kÞbe en pure basic heldragt og kvaliteten og pasformen er meget dejlig.

2026幎1月3日

Hej Anja
Tusind tak for den fine anmeldelse :-)
Det betyder meget for os at hÞre, at du har oplevet god kundeservice både fÞr og efter dit kÞb.

Derudover er vi meget glade for at hÞrer at du er blevet glad for din Pure Basic heldragt – bÃ¥de kvalitet og pasform.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hurtig levering og meget lÊkker ulddragt

Hurtig levering og meget lÊkker ulddragt

2025幎12月31日

Hej Karen
Tusind tak for din dejlige anmeldelse — hvor er vi glade for at hÞre, at bÃ¥de levering og ulddragten levede op til forventningerne - det betyder meget.

Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og give os de fine stjerner :-)

Pure Basic

God kundeservice og gode produkter

Jeg kÞbte en joha uldragt som viste sig at vÊre alt for stor. Jeg fik hurtigt byttet til en mindre stÞrrelse, alt vel, og jeg er meget tilfreds.

2025幎10月6日

Hej Solveig,
Mange tak for din fine anmeldelse. dejligt at den sidste ulddragt vi fik sendt til dig passede. jeg håber du bliver glad for dragten.

Overpris for Joha ulddragter i

Overpris for Joha ulddragter i merinould!!!

KÞbte 2 hos jer sidste Ã¥r, som nu er slidt op, sÃ¥ jeg var inde og kikke pÃ¥ jeres side, hvor I stadig tager 899,- kr. 🙈

ForhÞrte mig i går hos min lokale tÞjpusher, og de kunne tage den hjem til 700 kr.

Har sÞgt på nettet og set man kan få nÞjagtig de samme Joha dragter til 558 kr.

Hilsen en forhenvÊrende kunde 😉

2025幎11月15日

Hej Anette

Tak for dine kÞb hos os – det betyder meget. Jeg hÃ¥ber, du har vÊret glad for dine varer.

Jeg har lÊst din Trustpilot-anmeldelse, og jeg er selvfÞlgelig Êrgerlig over, at du har haft den oplevelse.

Hvis du har fundet dragten i samme farve og stÞrrelse til en lavere pris, matcher vi selvfÞlgelig gerne prisen.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte, hvis du har et link til den lavere pris eller hvis jeg kan hjÊlpe med noget andet.

Susanne/ Pure Basic

Den lÊkreste blÞde heldragt af uld, som jeg ser frem til at tage i brug i vinter. Rigtig god service og hurtig levering👌🏌

2025幎11月9日

Hej Hanne,
Tusind tak for din skÞnne anmeldelse, det betyder meget. Jeg hÃ¥ber du bliver glad for den lÊkre Pure Basic ulddragt og den vil holde dig dejlig varm 😄

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。