Ambiplants レビュー 61

TrustScore 5段階評価の4.5

4.3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Fick snabbt svar på mina frågor. Är dock inte nöjd med PostNord som skulle leverera. Fick hämta själv , trots att det skulle vara hemleverans. Fick aviserat 3 ggr men leverans blev inställd varje gån... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Allt funkade bra från att vi beställt granen tills Posten levererade den utanför dörren! En liten nätt gran som blev helt perfekt i vårt lilla hus. Väldigt snygg gran med hög kvalitet!

5つ星のうち4の評価

The product was great but the delivery service was problematic. The shipment carton was partially crushed and I was directed to a pickup point only to be told it was sent to another location for pick... もっと見る

4.3

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Jättefin växt

Jättefin växt! Bra leverans.

2026年4月2日

Ambiplants からの回答

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både växten och leveransen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse :D

5つ星のうち1の評価

You didn't write my mobile number to…

You didn't write my mobile number to the carrier so they couldn't get in contact with me for delivery day and sent back the package to NL they day after.

They sent an email that went directly to my spam folder I saw days later.

Still haven't got my product

2026年3月30日

Ambiplants からの回答

Ta gjerne kontakt med oss på e-post, så får vi sett nærmere på hva som kan ha skjedd her.

Vi beklager virkelig for dette og ulempene det har medført!

5つ星のうち4の評価

Fick snabbt svar på mina frågor.

Fick snabbt svar på mina frågor.
Är dock inte nöjd med PostNord som skulle leverera. Fick hämta själv , trots att det skulle vara hemleverans. Fick aviserat 3 ggr men leverans blev inställd varje gång.

2026年3月5日

Ambiplants からの回答

Tack för din feedback, vad bra att du fick snabb hjälp från oss!

Vi beklagar verkligen upplevelsen med leveransen. Det låter inte som det ska, och vi förstår att det är frustrerande när hemleverans inte fungerar som utlovat. Vi tar detta vidare med transportören.

Tack för att du uppmärksammar oss på detta :D

5つ星のうち3の評価

Inte så stor ampel som jag hade önskat…

Inte så stor ampel som jag hade önskat till mitt fönster.hängde den på toaletten och där blev den ganska okej

2026年3月24日

Ambiplants からの回答

Tack för din feedback! Tråkigt att storleken inte helt motsvarade dina förväntningar, men kul att den ändå passade bättre på toaletten!

Älskar växten

Älskar växten, så fin kvalité och naturlig. Snabb leverans !!bara perfekt. TACK

2026年3月11日

Ambiplants からの回答

Tack så mycket för din fina feedback! Så roligt att höra att du är nöjd med växten och leveransen :D

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans och bra kvalité

Snabb leverans och bra kvalité.
Växt väggen va super snygg😊

2026年2月18日

Ambiplants からの回答

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at leveringen var hurtig, og at du er tilfreds med kvaliteten. Vi er også glade for, at du synes, vægplanten ser super flot ud :)

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans, mycket nöjd med trädet. Beställde direkt två till efter leverans, Tack!

2026年1月30日

Ambiplants からの回答

Tack så mycket för din recension!
Vi blir jätteglada över att höra att du är nöjd med trädet och att du beställde två till direkt efter leveransen. Det betyder mycket för oss! :)

5つ星のうち1の評価

Ambiplants からの回答

Thank you for your message. We sincerely apologize that your order has not yet arrived, this is not how it should be.

Recently, there has been a significant delay from the shipping company due to the heavy snow around our warehouse in the Netherlands. We informed our customers about this situation in a separate email, but it seems that the message may not have reached you clearly, and we are very sorry for that.

Fortunately, the delays are now starting to ease, and orders are being processed and shipped as normal.

Please feel free to send us an email, and we will gladly help you track your order and provide an accurate update on its status.

Thank you for your patience and understanding.

God kundservice!

Beställde en fiolfikus som hade blivit skadad, knäckt. Skickade ett mail till Ambiplants där Stine svarade på mailet. Hon var väldigt hjälpsam, löste alla problem och ersatte med ny växt. Väldigt god service, snabb och trevlig, vilket betyder mycket. Nu kommer jag vara fortsatt kund i framtiden, tänk vad trevligt bemötande kan göra.

2026年1月7日
自発的なレビュー

Ambiplants からの回答

Så tråkigt att höra. Vi uppskattar verkligen feedback.

Vi uppskattar att vi fick möjlighet att rätta till det här. Skador är olyckliga, och vi vill göra vad vi kan för att lösa situationer som denna. Hoppas att din nya planta faller dig i smaken!

Utmärkt!

Jättefin och realistisk planta i topp kvalité. Snabb och smidig hemleverans. 10/10! Rekommenderar!

2025年8月18日

Ambiplants からの回答

Stort tack för din fina recension! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både kvaliteten på plantan och den snabba, smidiga leveransen. Tack för rekommendationen, det uppskattar vi verkligen! :D

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。