SÀljaren som besökte mig Albert Strojwas var fantastisk och jÀttetrevlig. Han lyssnade pÃ¥ mina behov och önskemÃ¥l och gav förslag som sen har övertrÀffade mina förvÀntningar. De tvÃ¥ Hatem och Silvert... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fick fel portar, fick svar med veckor blandat med mÃ¥nader mellan, nÀrmare ett Ã¥r tillbaka fÃ¥r jag knappt 10% rabatt fortfarande fel utseende pÃ¥ port och mycket Ã¥ngest och stress kring detta. Ingen kom... ãã£ãšèŠã
Letade efter persienner till mina fönster. Surfade in pÃ¥ Wallner, bad om kontakt och info. Redan dagen efter kontaktade sÀljare Jakob mig, vi hittade en dag för att ses och gÃ¥ igenom produkter som... ãã£ãšèŠã
FrÃ¥n första hembesöket av trevliga Albert för gratismÀtning och offer till sjÀlva monteringen har hela processen fungerat otroligt smidigt. Idag var den lika trevliga montören Hatem hÀr och satte upp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãªãŒãã³ã°æäŸæ¥è
- ã«ãŒãã³ ã·ã§ãã
- ã«ãŒããŒãã»ããŒãŽã©å»ºç¯æ¥è
- ã«ãŒãã³è£œé 販売æ¥
- è»åº«å»ºç¯æ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wallners har utvecklat och tillverkat solskydd för hem, kontor och offentliga miljöer sedan 1965. Vi erbjuder alla typer av solskydd i form av gardiner, persienner och rullgardiner för anvÀndning inomhus och markiser, vertikala markiser och persienner för utomhusmontage. Vi har inga fÀrdiga standardprodukter utan skrÀddarsyr helt efter dina behov â berÀtta för oss vad du behöver sÃ¥ löser vi det. För att kunna garantera kvaliteten i varje led sköter vi allt frÃ¥n att ta mÃ¥tt till att montera pÃ¥ plats. Det gör att du kan vara sÀker pÃ¥ att allting passar och blir precis som du har tÀnkt dig. Wallners ingÃ¥r i Hunter Douglas-gruppen, vÀrldsledande nÀr det handlar om lösningar för skugga och solskydd. Boka ett gratis hembesök idag pÃ¥ vÃ¥r hemsida: Wallners.se
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Varning för Wallners
Varning för Wallners
Vi köpte persienner inklusive installation. SjÀlva installationen genomfördes i och för sig utan större problem, men processen var långsam och bemötandet från sÀljaren upplevdes som oprofessionellt.
Efter installationen uppstod behov av att byta ut tre persiennjusterare i plast, då de som levererats initialt var av bristande kvalitet. Företaget levererade dÀrefter, utan föregående överenskommelse, reservdelarna genom att överlÀmna dem personligen, utan att någon installation utfördes.
Trots detta fakturerades vi för bÃ¥de material och âinstallationâ, trots att inget installationsarbete hade utförts och att reservdelarna avsÃ¥g att Ã¥tgÀrda brister i den ursprungliga leveransen.
Mot bakgrund av ovanstående rekommenderar vi att vÀlja en annan leverantör. Wallners Àr enligt vår uppfattning bedrÀgliga i sitt beteende.
De kom (oombett) med bil, lÀmnade reservdelarna i handen och stack, sedan fakturerade de för "installation" samt material. Trots att ingen installation gjorts och reservdelarna hade att göra med att första installationen inte höll måttet.
Varning - Varning. VÀlj en annan firma.
SÀljaren som besökte mig AlbertâŠ
SÀljaren som besökte mig Albert Strojwas var fantastisk och jÀttetrevlig. Han lyssnade på mina behov och önskemål och gav förslag som sen har övertrÀffade mina förvÀntningar. De två Hatem och Silvert som kom och installerade, var jÀttetrevliga och gjorde ett bra och snabbt jobb. Hela mitt köp Àr över förvÀntan. Till de som Àr i tankarna att köpa Markiser eller Persienner rekommenderar jag Wallners Persienner & Markis AB samt deras personal till en mycket tillfredsstÀllande upplevelse.
Fick pris offert pÃ¥ 35000kr sen sökteâŠ
Fick pris offert på 35000kr sen sökte fick andras flera offerter som låg på ca 20000 kr ! Dyra !
Trevligt bemötande o snabbt och bra arbete
Från telefonkontakt till utfört o levererat arbete,
mycket nöjd
Proffsigt bemötande
Proffsigt bemötande, bra pris , vÀlgjort arbete till bra priser.
Två trevliga killar som jobbade snabbt
VÀldigt trevliga hela vÀgen
VÀldigt trevliga hela vÀgen. Mkt nöjda med vår motordrivna rullgardin!
Både sÀljare och montör fantastiska
Både sÀljare och montör fantastiska. Supernöjd med mina rullgardiner
Fantastisk bra service och leverans
Fantastisk bra service och leverans, kunnig och förtroende ingivande sÀljare!
Kundbesök
Kundbesök , bra information om jobbet och vad som skulle göras. trevligt bemötande av wallners personal.
Allt fungerade perfekt
Allt fungerade perfekt, försÀljning montage och funktion
Vi Àr jÀttenöjda ð€©
Seriöst
KÀndes seriöst! Tog tid på sig för berÀkningar och besvarade frågor.
Allt fungerade till belåtenhet.
Nöjd
Mycket bra och seriöst företag som vet vad dem håller på med. Jag Àr mycket nöjd med mina gardiner! Rekommenderas varmt.
Vi Àr mycket nöjda med vÃ¥ra nya finaâŠ
Vi Àr mycket nöjda med våra nya fina markiser och terrassmarkis.
Så missnöjd
Så missnöjd. Inte alls det resultatet vi förvÀntat oss. Har fått komplettera med mörklÀggningsgardiner då det lyser igenom så att rummet Àr ljust.
Fick fel port
Fick fel portar, fick svar med veckor blandat med månader mellan, nÀrmare ett år tillbaka får jag knappt 10% rabatt fortfarande fel utseende på port och mycket ångest och stress kring detta. Ingen kommunikation, fick hot om indrivning, fick kontakt med en chef för admin men Àven då så dröjde faktura och kontakten.
Uselt företag !!!
Skulle skaffa tvÃ¥ markiser till dubbel fönster, en till bottenplan och en till ovanvÃ¥ningen. Vi pÃ¥började processen i början av maj 2025, skönt att fÃ¥ markiser till sommaren tÀnkte viâŠsÀljaren tyckte vi först var okej men han var dÃ¥ligt pÃ¥lÀst och lovade mer Àn han kunde hÃ¥lla visade det sig. Markiserna som vi fick finns inte pÃ¥ bild pÃ¥ deras hemsida ens. SÃ¥ de 40% man fick i rabatt Àr pÃ¥ vad?
NåvÀl, efter en månad kom markiserna och skulle sÀttas upp. Det gick bra att sÀtta upp den nedersta medan det var fel motor till den övre så de tog med den tillbaka.
Det ser Àven ut som markistyget Àr sytt på syslöjden, beige tyg med kritvita sömmar??? Har Àven påtalats men då fick vi svarta kappor att byta till ??? vi har inte ens packat upp dem.
Sedan blev det semester så inget hÀnde på 5 veckor. Framåt hösten kom en stackars montör och skulle sÀtta i rÀtt motor. Markisen fanns då kvar på lagret så inget blev gjort, montören hade fått besked att markisen fanns på plats.
I november kom slutligen en person och satte upp markisen. Nu ska vi snart få elen inkopplad så kanske vi kan få anvÀndning av markiserna denna sommar??
Till rÃ¥ga pÃ¥ allt fick vi nu en faktura pÃ¥ 800kr, dÃ¥ de tydligen inte ansökt om rot avdrag pÃ¥ rÀtt Ã¥r⊠Har försökt fÃ¥ tag i nÃ¥gon ansvarig pÃ¥ Wallners men kommer bara till kundtjÀnst som lovar att nÃ¥gon högre upp i nÀringskedjan ska ringaâŠ.har nÃ¥gon hört av sig? NEJ det har de inte.
VARNING âŒïž Anlita inte detta företag.
Allt sköts så otroligt dåligt!
Hade Àven tÀnkt fixa ny garageport och en sak Àr dock sÀker inte blir det Wallners som får installera den.
Blev bra i slutÀndan, alla kan göra fel.
Justerar inlÀgget nedan efter en vÀldigt bra korrigering av utmaningen ni ser nedan.
Har nu 7 st plisségardiner monterade hemma som vi Àr supernöjda med. De brister som uppstod vid leverans av 2 gardiner Àr nu åtgÀrdade. På helheten Àr produkterna vÀldigt bra och fina.
VÀldigt nöjd med gardinerna, men efter att det uppdagats att två gardiner bestÀllts i fel fÀrg var det helt tyst från Wallners sida Àven fast de muntligt lovade på plats att rÀtt fÀrg skulle bestÀllas och byte skulle göras. Faktura skickades dock Àndå, nÀr detta påtalats utlovades att fakturan skulle tas bort och faktureras på nytt nÀr rÀtt fÀrg levererats. Detta har dock inte skett och det har varit helt tyst utan återkoppling från Wallners sida. Betalar man 26 000:- för gardiner vill man såklart få leverans av det man kommit överens om. Mycket missnöjd med kundservicen!
Trevliga och professionella killar ochâŠ
Trevliga och professionella killar och snabbt gick det och JÀtte Fint blev det
ðð·ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹