Wallners Persienn & Markis AB  レビュヌ 281

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

SÀljaren som besökte mig Albert Strojwas var fantastisk och jÀttetrevlig. Han lyssnade pÃ¥ mina behov och önskemÃ¥l och gav förslag som sen har övertrÀffade mina förvÀntningar. De tvÃ¥ Hatem och Silvert... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Fick fel portar, fick svar med veckor blandat med mÃ¥nader mellan, nÀrmare ett Ã¥r tillbaka fÃ¥r jag knappt 10% rabatt fortfarande fel utseende pÃ¥ port och mycket Ã¥ngest och stress kring detta. Ingen kom... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Letade efter persienner till mina fönster. Surfade in pÃ¥ Wallner, bad om kontakt och info. Redan dagen efter kontaktade sÀljare Jakob mig, vi hittade en dag för att ses och gÃ¥ igenom produkter som... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

FrÃ¥n första hembesöket av trevliga Albert för gratismÀtning och offer till sjÀlva monteringen har hela processen fungerat otroligt smidigt. Idag var den lika trevliga montören Hatem hÀr och satte upp... もっず芋る

䌁業情報

1. オヌニング提䟛業者
  2. カヌテン ショップ
  3. カヌポヌト・パヌゎラ建築業者
  4. カヌテン補造販売業
  5. 車庫建築業者

圓該䌁業による蚘述

Wallners har utvecklat och tillverkat solskydd för hem, kontor och offentliga miljöer sedan 1965. Vi erbjuder alla typer av solskydd i form av gardiner, persienner och rullgardiner för anvÀndning inomhus och markiser, vertikala markiser och persienner för utomhusmontage. Vi har inga fÀrdiga standardprodukter utan skrÀddarsyr helt efter dina behov – berÀtta för oss vad du behöver sÃ¥ löser vi det. För att kunna garantera kvaliteten i varje led sköter vi allt frÃ¥n att ta mÃ¥tt till att montera pÃ¥ plats. Det gör att du kan vara sÀker pÃ¥ att allting passar och blir precis som du har tÀnkt dig. Wallners ingÃ¥r i Hunter Douglas-gruppen, vÀrldsledande nÀr det handlar om lösningar för skugga och solskydd. Boka ett gratis hembesök idag pÃ¥ vÃ¥r hemsida: Wallners.se

4.4

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Varning för Wallners

Varning för Wallners

Vi köpte persienner inklusive installation. SjÀlva installationen genomfördes i och för sig utan större problem, men processen var långsam och bemötandet från sÀljaren upplevdes som oprofessionellt.
Efter installationen uppstod behov av att byta ut tre persiennjusterare i plast, då de som levererats initialt var av bristande kvalitet. Företaget levererade dÀrefter, utan föregående överenskommelse, reservdelarna genom att överlÀmna dem personligen, utan att någon installation utfördes.

Trots detta fakturerades vi för bÃ¥de material och ”installation”, trots att inget installationsarbete hade utförts och att reservdelarna avsÃ¥g att Ã¥tgÀrda brister i den ursprungliga leveransen.
Mot bakgrund av ovanstående rekommenderar vi att vÀlja en annan leverantör. Wallners Àr enligt vår uppfattning bedrÀgliga i sitt beteende.

De kom (oombett) med bil, lÀmnade reservdelarna i handen och stack, sedan fakturerade de för "installation" samt material. Trots att ingen installation gjorts och reservdelarna hade att göra med att första installationen inte höll måttet.

Varning - Varning. VÀlj en annan firma.

2026幎4月9日

SÀljaren som besökte mig Albert

SÀljaren som besökte mig Albert Strojwas var fantastisk och jÀttetrevlig. Han lyssnade på mina behov och önskemål och gav förslag som sen har övertrÀffade mina förvÀntningar. De två Hatem och Silvert som kom och installerade, var jÀttetrevliga och gjorde ett bra och snabbt jobb. Hela mitt köp Àr över förvÀntan. Till de som Àr i tankarna att köpa Markiser eller Persienner rekommenderar jag Wallners Persienner & Markis AB samt deras personal till en mycket tillfredsstÀllande upplevelse.

2025幎10月28日

Fick fel port

Fick fel portar, fick svar med veckor blandat med månader mellan, nÀrmare ett år tillbaka får jag knappt 10% rabatt fortfarande fel utseende på port och mycket ångest och stress kring detta. Ingen kommunikation, fick hot om indrivning, fick kontakt med en chef för admin men Àven då så dröjde faktura och kontakten.

2025幎5月1日

Uselt företag !!!

Skulle skaffa tvÃ¥ markiser till dubbel fönster, en till bottenplan och en till ovanvÃ¥ningen. Vi pÃ¥började processen i början av maj 2025, skönt att fÃ¥ markiser till sommaren tÀnkte vi
sÀljaren tyckte vi först var okej men han var dÃ¥ligt pÃ¥lÀst och lovade mer Àn han kunde hÃ¥lla visade det sig. Markiserna som vi fick finns inte pÃ¥ bild pÃ¥ deras hemsida ens. SÃ¥ de 40% man fick i rabatt Àr pÃ¥ vad?
NåvÀl, efter en månad kom markiserna och skulle sÀttas upp. Det gick bra att sÀtta upp den nedersta medan det var fel motor till den övre så de tog med den tillbaka.
Det ser Àven ut som markistyget Àr sytt på syslöjden, beige tyg med kritvita sömmar??? Har Àven påtalats men då fick vi svarta kappor att byta till ??? vi har inte ens packat upp dem.
Sedan blev det semester så inget hÀnde på 5 veckor. Framåt hösten kom en stackars montör och skulle sÀtta i rÀtt motor. Markisen fanns då kvar på lagret så inget blev gjort, montören hade fått besked att markisen fanns på plats.
I november kom slutligen en person och satte upp markisen. Nu ska vi snart få elen inkopplad så kanske vi kan få anvÀndning av markiserna denna sommar??
Till rÃ¥ga pÃ¥ allt fick vi nu en faktura pÃ¥ 800kr, dÃ¥ de tydligen inte ansökt om rot avdrag pÃ¥ rÀtt Ã¥r
 Har försökt fÃ¥ tag i nÃ¥gon ansvarig pÃ¥ Wallners men kommer bara till kundtjÀnst som lovar att nÃ¥gon högre upp i nÀringskedjan ska ringa
.har nÃ¥gon hört av sig? NEJ det har de inte.
VARNING ‌ Anlita inte detta företag.
Allt sköts så otroligt dåligt!
Hade Àven tÀnkt fixa ny garageport och en sak Àr dock sÀker inte blir det Wallners som får installera den.

2026幎3月21日
5぀星のうち4の評䟡

Blev bra i slutÀndan, alla kan göra fel.

Justerar inlÀgget nedan efter en vÀldigt bra korrigering av utmaningen ni ser nedan.
Har nu 7 st plisségardiner monterade hemma som vi Àr supernöjda med. De brister som uppstod vid leverans av 2 gardiner Àr nu åtgÀrdade. På helheten Àr produkterna vÀldigt bra och fina.

VÀldigt nöjd med gardinerna, men efter att det uppdagats att två gardiner bestÀllts i fel fÀrg var det helt tyst från Wallners sida Àven fast de muntligt lovade på plats att rÀtt fÀrg skulle bestÀllas och byte skulle göras. Faktura skickades dock Àndå, nÀr detta påtalats utlovades att fakturan skulle tas bort och faktureras på nytt nÀr rÀtt fÀrg levererats. Detta har dock inte skett och det har varit helt tyst utan återkoppling från Wallners sida. Betalar man 26 000:- för gardiner vill man såklart få leverans av det man kommit överens om. Mycket missnöjd med kundservicen!

2026幎3月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス