レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Dette er min 3. gang hos AsbjÞrn. Nogen kunne spÞrge hvorfor vender du tilbage, igen og igen? Svaret er simpelt - jeg bruger AsbjÞrn til sparring omkring kost og styrketrÊning for at komme i mÃ¥l... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

An-coaching er de bedste. AsbjÞrn er ikke en person, der lover ydelser han ikke kan holde. Han holder hans svare tider og nÊsten altid med video hvilket er enormt rart. Ved et forlÞb hos AsbjÞrn opnÃ¥r... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

KÊmpe anbefaling af AsbjÞrn som coach! Han er med dig gennem hele forlÞbet og skrÊddersyer bÃ¥de kostplan og trÊning i forhold til dine Þnsker/behov og din hverdag, sÃ¥ det giver mening for dig. Han e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

AsbjÞrn har virkelig gjort en verden til forskel for mig, pÃ¥ bare 3 mÃ¥neder. Med de personlige og ekstremt hurtige besvarelser, fÃ¥r man hurtigt svar pÃ¥ alle sine spÞrgsmÃ¥l. Han er mega inspirerende... もっず芋る

䌁業が回答したした

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Coming Home😃

Dette er min 3. gang hos AsbjÞrn.
Nogen kunne spÞrge hvorfor vender du tilbage, igen og igen?
Svaret er simpelt - jeg bruger AsbjÞrn til sparring omkring kost og styrketrÊning for at komme i mål med mine projekter!
Og denne gang er ikke anderledes - AsbjÞrn lÞser opgaven 110%👍 Selvom vi ikke altid er enige om trÊnings Þvelserne, finder han altid en lÞsning som passer ind i min “verden”.
Han er en kÊmpe motivator og en personlig stÞtte med sine personlige videoer, som gÞr at man dedikerer sig til det program der er lagt!
Kan 100% anbefale AsbjÞrn,hvis du har nogle personlige mÃ¥l du vil nå💪

2026幎4月1日

Efter et Ã¥rs forlÞb hos AsbjÞrn er det

Efter et Ã¥rs forlÞb hos AsbjÞrn er det blevet min tur til at flyve fra redden. Det har vÊret det bedste forlÞb som jeg overhovedet kunne Þnske mig! Med kÊmpe hjÊlp fra AsbjÞrn, er jeg blevet klÊdt godt pÃ¥ til at stÃ¥ pÃ¥ egne ben i trygge rammer. Hvis du, som jeg, mangler energi i hverdagen, troen pÃ¥ dig selv og dine mÃ¥l pÃ¥ dage hvor det virker mest uoverskueligt, sÃ¥ er AsbjÞrn den perfekte coach! Han har hjulpet mig nÃ¥r motivationen var pÃ¥ sit laveste og troen pÃ¥ mig selv var uoverskuelig. AsbjÞrn sÊtter altid klientens behov forrest og er der for dig, nÃ¥r du har mest brug for det. Jeg blev mÞdt med den stÞrste forstÃ¥else og sparring, nÃ¥r der bÃ¥de var udfordringer i hverdagen og i trÊningerne/kosten. AsbjÞrn har et hjerte og humor af guld, og jeg blev i det bedste humÞr, nÃ¥r jeg modtog personlige videoer hvor han roste min udvikling og kom med mega god feedback. SÃ¥ mangler du en coach som er der for DIG til at hjÊlpe med at finde en balance i hverdagen, sÃ¥ er AsbjÞrn coachen du skal rÊkke ud til. Tak for et fantastisk og livsÊndrende forlÞb 🫶🏻

2026幎1月29日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg tog en vigtig beslutning og

Jeg tog en vigtig beslutning og kontaktede AsbjÞrn for at få hjÊlp til at smide de sidste 5 kg. Havde ingen forventninger til noget men hold nu fest hvor har det det bare vÊret den bedste rejse. Jeg startede 1/10 og her mod slutningen har jeg med AsbjÞrns hjÊlp tabt7.2 kg. Han er et af de mest omsorgsfulde menneske jeg nogensinde har mÞdt. At blive mÞdt med venlighed i de daglige video beskeder har redet min dag så mange gange. Aldrig en lÞftet pegefinger men anerkendelse og meget pÊdagogisk ( skrevet af en pÊdagog❀). Han har vÊret med mig på ferie og hjulpet mig igennem, han har heppet på sidelinjen og givet en fÞlelse af at lykkedes. Han har ikke kun hjulpet med vÊgttab han har også givet mig en ordentligt rÞvfuld selvtillid og troen på jeg kan alt jeg gerne vil.
Han er 100% et menneske som ser dig hvor du er og stÃ¥r ved din side hele vejen igennem. FÞler jeg har haft en ekstra ven i 4 mdr🙏🏻. Det hele har vÊret sÃ¥ personligt og har vÊret sÃ¥ fedt at han ogsÃ¥ bruger sig selv som eksempel hvilket gÞr det hele meget mere personligt. Jeg ville Þnske jeg kunne tage ham med i lommen nÃ¥r jeg nu selv skal videre. Men jeg er sikker pÃ¥ han altid er der og han vil altid sidde i hovedet nÃ¥r der er noget der er svÊrt. SÃ¥ vil jeg bruge alle de fede redskaber jeg har fÃ¥et.
KÊmpe kÊmpe ros til den bedste AsbjÞrn🙏🏻❀

2026幎1月22日

🙏🏻💪🏻❀🙏🏻

Jeg synes simpelthen, at AsbjÞrn har vÊret langt ud over forventning. Han er en 1’er som coach, som altid er der med stÞtte og opbakning og hvis man ikke selv lige fÃ¥r rakt ud, sÃ¥ fÞlger han altid op. Man fÞler sig virkelig set og hÞrt gennem hele forlÞbet. Jeg kan kun give AsbjÞrn mine varmeste anbefalinger som coach, med ham er det nÊrmest umuligt ikke at opnÃ¥ gode resultater.

2026幎1月16日

KÊmpe fornÞjelse

KÊmpe fornÞjelse!

Jeg startede 1. Gang i maj 2025 i forlÞb ved AsbjÞrn, med fokus på ligevÊgtsindtag og cut, i morgen d. 15/1-26 starter jeg op igen med fokus på bulk. AsbjÞrn var en kÊmpe stÞtte og hjÊlp i sidste omgang, og glÊder mig utrolig meget til at starte op igen i morgen!
Jeg vÊlger at fortsÊtte igen med AsbjÞrn, fordi han er et menneske der ser og hÞre en, forstående for livet der også banker på dÞren uden om forlÞbet!
En kÊmpe anbefaling herfra, og ser frem til 2. Etape.

2025幎5月20日

En coach i verdensklasse

Jeg startede mit forlÞb hos fantastiske AsbjÞrn i Januar 2025 og har netop nu afsluttet mit forlÞb her 12 måneder senere, da jeg nu fÞler mig klar til at stå på egne ben - takket vÊre AsbjÞrn.

Jeg har prÞvet et par forskellige onlinecoaches og jeg kan med 110% sikkerhed sige at AsbjÞrn med KÆMPE afstand er den klart bedste jeg har prÞvet, og jeg fÞler mig samtidig overbevist om at der ikke er andre herhjemme der slÃ¥r ham i kampen om at vÊre Danmarks bedste onlinecoach.

AsbjÞrn reklamerer med at han altid sÊtter mennesket fÞr planen, og det kan man roligt sige at han gÞr. Hvis der er det mindste, kost og trÊning såvel som privat, så står han altid klar til at lytte og hjÊlpe dig bedst muligt til at få det bedre. Jeg har aldrig mÞdt så menneskelig, personlig og forstående coach som AsbjÞrn. Ikke nok med at vÊre en fantastisk coach, så er han også bare et helt fantastisk menneske.

Når man skriver til AsbjÞrn, så er man slet ikke i tvivl om, hvem man skriver med. AsbjÞrn sender nemlig ALTID personlige videobeskeder. Det gÞr at man forstår de ting der bliver sagt meget bedre, og at man ikke er i tvivl om at det er AsbjÞrn man har kontakt med og ikke en eller anden tredje part.

AsbjÞrn har altid mÞdt mig med venlighed, Êrlighed, opbakning og en kÊmpe tro på at det her forlÞb og min udvikling ville blive en kÊmpe succes - og det må man virkelig sige at det gjorde. Jeg har bygget en meget bedre og mere muskulÞs krop, som jeg er super glad for og samtidig fået super god viden og forståelse for kost og trÊning. Ikke nok med det, så har jeg i lÞbet af dette fantastiske forlÞb også fået en hel del mere selvtillid, selvvÊrd og tro på egne evner - noget som jeg hele mit liv har dÞjet meget med. Igen takket vÊre AsbjÞrn som altid har haft fuld opbakning og tiltro til mig.

Jeg er evigt taknemmelig for AsbjÞrn, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, hvem jeg skal skrive til, hvis jeg får brug for hjÊlp igen. AsbjÞrn er ALLE pengene vÊrd og jeg giver ham de stÞrste 5/5 stjerner, og anbefaler 100% AsbjÞrn til alle på min vej!

Tusind, tusind tak for et helt fantastisk forlÞb!

2026幎1月1日
5぀星のうち5の評䟡

KÊmpe kÊmpe fornÞjelse AsbjÞrn.

KÊmpe kÊmpe fornÞjelse AsbjÞrn.
Jeg har aldrig taget så god en beslutning som jeg gjorde dengang jeg skrev mig op til et forlÞb hos dig.
Hold kÊft hvor er jeg taknemmelig for at have haft dig og din stÞtte i min hverdag!

Du har lÊrt mig så meget AsbjÞrn, og jeg ville ikke have vÊret det her forlÞb foruden - jeg elsker dine personlige og motiverende video, som nÊsten har fået mig til at fÞle at du har vÊret min kammerat igennem hele forlÞbet!

Tak for dig, og tak for nu!

2025幎9月29日
5぀星のうち5の評䟡

Den mest stÞttende og bedste trÊner jeg

Den mest stÞttende og bedste trÊner jeg har mÞdt. Ikke nok med at AsbjÞrn hjalp mig med at tabe mig, men oven i havde han fuldt forstÃ¥else for jeg ikke lige altid fik trÊnet eller skrevet mine ting ind til tiden. Og en rigtig god lytter 🀩 5 stjerner her fra. (Der var desvÊrre ikke flere at give af)

2025幎8月31日

Varme anbefalinger

Jeg har haft fornÞjelsen af at arbejde med AsbjÞrn som online coach. Det har vÊret en af de bedste beslutninger, jeg har taget for mig selv og min udvikling. Allerede fra fÞrste samtale mÊrkede jeg, at der var en Êgte interesse for mine mål og udfordringer. Han er både professionel, lyttende og rigtig god til at stille de spÞrgsmål, der sÊtter gang i refleksion og forandring.

Programmet var tilpasset mine behov og kunne nemt passes ind i min hverdag samtmit budget. Vi arbejdede både med mindset, struktur og konkrete handlinger. Jeg syntes planerne var overskuelig og motiverende. Jeg fÞlte mig stÞttet og set hele vejen igennem og men kunne altid skrive hvis der var noget man var i tvivl om.

Kun varme anbefalinger herfra😊

2024幎10月1日

Fantastisk coach og menneske

Jeg har vÊret i forlÞb hos AsbjÞrn siden november 2024 og jeg har vÊret så tilfreds med min oplevelse. AsbjÞrn har vÊret opsÞgende, vedholdende og anerkendende hele vejen igennem. Jeg har haft en oplevelse af at det ikke kun handler om resultaterne og det at at prÊstere. Igennem mit forlÞb har er der sket rigtig meget ikke kun med min krop (minus 16 kilo), men også med min mentale sundhed i forhold til ADHD som til tider driller og AsbjÞrn har vÊret god til at vi sammen justerede i forventningerne hvis der lige var noget andet som drillede. Det kom faktisk helt naturligt. Jeg har igennem hele forlÞbet fÞlt at jeg havde mig selv med, og det mener jeg er vigtigt når det kommer til denne type coaching. Udover at AsbjÞrn er en dygtig coach så er han også generelt sÞd som person, og man fÞler sig aldrig som en ud af mange. Når man modtager video beskeder fra ham så er han altid smilende og glad og trÊkker gerne på egne erfaringer og deler ud af sig selv.

Så til dig som lÊser med og er i gang med overvejelserne om hvilken coach du skal vÊlge og om du nu også kan lykkedes. Du behÞver ikke lede videre hvis du spÞrger mig. Og ja du kan godt lykkedes med at nå i mål, isÊr med AsbjÞrn som din stÞtte. Jeg har allerede anbefalet AsbjÞrn til dem som har spurgt mig hvordan jeg har tabt mig så meget, og også lykkedes med at få en med på vognen.

Og til AsbjÞrn. Tak for dig og dit evige positive sind og din stÞtte igennem det hele.

2025幎6月30日

En 10 ud af 10 coach får du her

Ville Þnske der var flere stjerner at give en sÃ¥ dygtig en coach, som AsbjÞrn er. Tiltrods for, at jeg ikke altid er den bedste til at fÃ¥ svaret pÃ¥ beskeder, sÃ¥ giver AsbjÞrn bestemt ikke op pÃ¥ en og altid klar til en god dialog med en om det mindste. Han sÞrger for et personligt forlÞb, hvor man ogsÃ¥ bliver set pÃ¥ som menneske og ikke bare en plan. Jeg er ovenud lykkelig for mine resultater, som jeg har formÃ¥et at skabe med AsbjÞrn ved min side pÃ¥ 7 mÃ¥neder. VÊlg rigtigt fÞrste gang og vÊlg AsbjÞrn 🀩

2025幎6月24日

Jeg har nu vÊret i et 6 mdr forlÞb ved

Jeg har nu vÊret i et 6 mdr forlÞb ved AsbjÞrn som slutter meget snart. Og hold nu op en tur. Jeg startede som en trÊt mand på 48 der vejede 150 kg og havde givet op på livet. 1 dec tog jeg en beslutning nu skal det Êndres. Min gode ven AsbjÞrn var hurtig til at tilbyde et forlÞb ved ham. Og det fortrÞd jeg ikke. Han tilpassede min kost efter mit behov og tilpassede også motion efter hvad jeg kunne klare som 49 årig og 150 kg tung. FÞrste måned som var dec tabte jeg hele 9,5 kg og derfra kig det bare fremad. I dag har jeg tabt hele 44 kg på mit forlÞb og det takket jeg AsbjÞrn for. Forbuden hans motivation og hans gode råd var jeg ikke kommet så langt så hurtigt.

2025幎6月19日
5぀星のうち5の評䟡

Bedste gave du kan give dig selv

Det er nu snart 5 måneder siden jeg afsluttede mit forlÞb ved AsbjÞrn.
Er så glad for jeg tog mig sammen og kom i gang med et forlÞb ved an coaching.
Selv efter flere måneder på egne ben bryder AsbjÞrns motivation stadig igennem og får mig til at fortsÊtte med at trÊne.
Det er uden tvivl den bedste gave jeg har givet mig selv med et muskelopbygnings forlÞb ved AsbjÞrn.
KÊmpe klap pÃ¥ skulderen🙌💪
Kan varmt anbefales😁

2025幎2月10日
5぀星のうち5の評䟡

Det er en fornÞjelse og vÊre i forlÞb

Det er en fornÞjelse og vÊre i forlÞb hos AsbjÞrn, personlige video og altid til at få fat i hvis man har brug for rettelser eller bare kÊmper med noget, jeg har smidt 15,7 kg i et forlÞb hos ham, og han har Êndret mit syn på personlig coach.
God mad, gode planer bare en kÊmpe fornÞjelse og vÊre i forlÞb hos AsbjÞrn

2025幎4月21日

KÊmpe fornÞjelse

Tak for en dejlig forlÞb! KÊmpe fornÞjelse og vÊre hos dig, omkring 18 kg smidt hos dig pÃ¥ 6 mÃ¥neder, var aldrig kommet sÃ¥ langt uden din hjÊlp🙏 god plan, god mad, og hvis man vil have lidt til den sÞde tand sÃ¥ laver han ogsÃ¥ en plan ud fra det 🀩

2025幎4月10日
5぀星のうち5の評䟡

Tusind tak for et godt samarbejde

Tusind tak for et godt samarbejde AsbjÞrn. Det var en fornÞjelse at have dig, som coach. Du svarede hurtigt, og var mega personligt, du var der altid nÃ¥r der var brug for det, og havde altid noget feedback 🙏
Endnu engang tusind tak for samarbejdet du har skubbet mine grÊnser, og jeg har lÊrt sÃ¥ meget omkring kost og trÊning af dig 🫡

Du kan klart anbefales til andre 🙏

Hilsen Rass 😊

2025幎3月31日

Jeg har vÊret i et 9 mÃ¥neders forlÞb

Jeg har vÊret i et 9 måneders forlÞb ved AsbjÞrn, og har vÊret rigtig godt tilfreds med forlÞbet. Jeg tabte mig 10 kg.
Hos AsbjÞrn var jeg ikke bare en blandt mange, men jeg fik en plan der var skrÊddersyet til mig, og han var altid klar til at komme med Êndringer i planerne, hvis jeg havde behov for det. Desuden var AsbjÞrn rigtig god til at få motiveret mig til at få trÊnet, og han var rigtig god til at komme med ros både når jeg havde haft en god trÊning, og når jeg havde forbedret mine målinger.
Hvis man gerne vil have en coach som kommer med gode planer, er god til at motivere og rose en for ens arbejde, så vil jeg 100% anbefale at opstarte et forlÞb hos AsbjÞrn!

2025幎3月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス