レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kan klart anbefale Coach Ashkan. Igennem de sidste 9 mÃ¥neder har jeg vÊret i et forlÞb hos Ashkan, hvor han har gjort det let for mig at komme i gang igen, og fastholde, min trÊning. Ashkan gjord... もっず芋る

1 stjerne er gavmildt. Min oplevelse har vÊret uprofessionel, uengageret og prÊget af manglende kommunikation. Han gÞr sig ikke umage, og nÃ¥r man stiller flere spÞrgsmÃ¥l, bliver det... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har nu vÊret pÃ¥ forlÞb i lidt over 2 Ã¥r
 Jeg er sindsyg taknemmelig for det arbejde Ashkan ligger i det
. Han ved virkelig hvordan det skal gÞres og sÃ¥ er han et af de rareste mennesker jeg... もっず芋る

En coach i absolut topklasse Ashkan er uden sammenligning den mest dedikerede og kompetente coach, jeg har arbejdet med. Han leverer et niveau af faglighed, struktur og personlig stÞtte,... もっず芋る

䌁業情報

1. フィットネスず栄逊のサヌビス

圓該䌁業による蚘述

Mit navn er Ashkan, og jeg er IFBB professionel league coach. Jeg hjÊlper folk i alle aldersgrupper med at transformere deres krop, og jeg er desuden også coach for konkurrence atleter.

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

74件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 40に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

En coach i absolut topklasse

En coach i absolut topklasse

Ashkan er uden sammenligning den mest dedikerede og kompetente coach, jeg har arbejdet med. Han leverer et niveau af faglighed, struktur og personlig stÞtte, som man sjÊldent oplever, og han gÞr det konsekvent.

Det, der virkelig skiller ham ud, er hans evne til at kombinere professionel coaching med Êgte menneskelighed. Han er nÊrvÊrende, lyttende og oprigtigt engageret i ens udvikling. Man fÞler sig aldrig som “endnu en klient” men som et menneske, han faktisk vil hjÊlpe fremad.

En stor fordel er også muligheden for at tage en fysisk trÊningstime med ham. Det giver et ekstra lag af kvalitet, hvor teknik, intensitet og motivation bliver lÞftet til et helt andet niveau.

Resultaterne taler for sig selv: Jeg har rykket mig markant, både fysisk og mentalt, og fået en langt dybere forståelse for trÊning, kost og mindset. Ashkan leverer en service, der er gennemfÞrt, professionel og helt i top. Jeg har vÊret i fÞrlÞb hos ashkan siden april 2024, og er det stadig. Det er absolut den bedste investering jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Hvis du vil have en coach, der både kan sit håndvÊrk og samtidig er et fantastisk menneske, så er Ashkan uden tvivl det rigtige valg.

Bedste hilsner
Jesper SchjÞdt

2026幎4月2日
自発的なレビュヌ

Professionel, dedikeret. De stÞrste anbefalinger herfra

Jeg har vÊret i forlÞb hos Ashkan i lidt over 5 mdr. Og har rykket mig mere end jeg troede var muligt.
Ashkan er vildt professionel men forventer også man passer sine ting (han er jo ikke tryllekunstner).
Hvis der er enkelte ting der ikke virker eller man har svÊrt ved bliver det Êndret💪🏌
Hvis du er seriÞs og vil fremad kan jeg kun siger Ashkan er den med stÞrst erfaring og er virkelig dedikeret😎💪🏌
Jeg forlÊnger mit forlÞb og ser hvor hvor langt det tager os😊

De stÞrste anbefalinger herfra.

2026幎4月1日

Jeg kan klart anbefale Coach Ashkan

Jeg kan klart anbefale Coach Ashkan. Igennem de sidste 9 måneder har jeg vÊret i et forlÞb hos Ashkan, hvor han har gjort det let for mig at komme i gang igen, og fastholde, min trÊning. Ashkan gjorde mit vÊgttab overskueligt samtidig med muskelopbygningen. Igennem forlÞbet har Ashkan vÊret en trofast og professionel sparringspartner uanset om det gik op eller ned.
Om du er ny eller erfaren i trÊningsverdenen, kan jeg klart anbefale Ashkan.

2026幎3月31日
自発的なレビュヌ

Jeg har nu vÊret pÃ¥ forlÞb i lidt over

Jeg har nu vÊret pÃ¥ forlÞb i lidt over 2 Ã¥r

Jeg er sindsyg taknemmelig for det arbejde Ashkan ligger i det
. Han ved virkelig hvordan det skal gÞres og sÃ¥ er han et af de rareste mennesker jeg kender
. Altid hjÊlpsom og gÃ¥r ikke pÃ¥ kompromis med noget

Jeg startede med og smide fedt og der efter har vi bygget muskler pÃ¥
.. 16 kg ren muskler er der kommet pÃ¥ indtil videre og vi kÊmper videre 💪🏻
BÃ¥de madplaner og trÊningsplaner er lige til og gÃ¥ til
. Super lÊkkert mad og gode trÊninger.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Ashkan

Danmarks bedste Coach 💪🏻

2025幎9月30日
自発的なレビュヌ

Jeg vil klart anbefale coach Ashkan

Jeg vil klart anbefale coach Ashkan!

Han hjalp mig med mit vÊgttab fra 95kg til 75 kg efter graviditet. Og han gjorder det muligt uden at jeg skulle i trÊningscentret. Jeg fik hjemmetrÊningsprogram som var det til at overskue. Jeg trÊnede ca 3 gange i ugen. Og maden var dejlig nem at lave!

Det bedste forlÞb!

Jeg har vÊret på et lÊngere forlÞb, og jeg har vÊret så tilfreds hele vejen igennem.

Jeg har vÊret ved andre coaches fÞr, men jeg er aldrig blevet guidet så godt som hos Ashkan. Jeg har fÞlt mig taget seriÞst fra start, og der har altid vÊret god kommunikation og forståelse. Planerne blev hurtigt justeret, hvis der var behov for det, hvilket gjorde en kÊmpe forskel.

Ashkan ved 100% hvad han laver og er en virkelig dygtig coach. Jeg er nået i mål med mit forlÞb og har samtidig lÊrt rigtig meget, så jeg nu kan stå på egne ben.

Hvis man leder efter en coach, der bÃ¥de er fagligt stÊrk, menneskelig og virkelig mÞder én, hvor man er, sÃ¥ er det ham, man skal vÊlge🙏🏻

Han er kompetent, forstÃ¥ende og ekstremt motiverende og stÞttende, isÊr i de hÃ¥rde perioder, hvor det virkelig gÊlder. Man fÞler, at han altid har ens ryg🙏🏻

Jeg kan klart anbefale et forlÞb hos ham! 5 ud af 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Tak for et godt forlÞb Ashkan, mÃ¥ske vi ses igen 😁

自発的なレビュヌ

Ashkan arbejder på et helt andet niveau

Ashkan arbejder pÃ¥ et helt andet niveau end nogen coach jeg har haft fÞr.Alt bliver justeret uge for uge baseret pÃ¥ min udvikling – det er ekstremt professionelt.
Varme anbefaling her fra
Har tabt fedt og taget muskel masse pÃ¥ i fÞrste 10 uger 💪💪💪 total beast

1 stjerne er gavmildt.

1 stjerne er gavmildt.

Han gÞr sig ikke umage, og nÃ¥r man stiller flere spÞrgsmÃ¥l, bliver det tydeligt, at han ikke ser sig selv som sparringspartner eller vejleder – men forventer, at man bare fÞlger hans anvisninger.

Jeg har også bemÊrket anmeldelser fra over et år siden, der beskriver de samme problemer:

Ét svar om dagen

Korte og uklare svar

Store lÞfter ved opstart, som ikke bliver indfriet

Jeg kan ikke vurdere ham som atletcoach, men hvis du er ny og sÞger vejledning og sparring, vil jeg ikke anbefale dette.

VÊr også opmÊrksom på en binding på 7 måneder.

2026幎3月27日
Coach Ashkan ロゎ

Coach Ashkan からの回答

Hej Emil,

Jeg er selvfÞlgelig Êrgerlig over at lÊse din anmeldelse, da den efter min opfattelse ikke giver et retvisende billede af vores samarbejde.

Jeg har gennem hele forlÞbet bestrÊbt mig på at levere den aftalte ydelse, herunder lÞbende sparring og svar på dine henvendelser. Det er fra start blevet tydeligt kommunikeret, at jeg svarer mine klienter én gang dagligt, hvilket er en fast del af strukturen i mine forlÞb. Dette er også den ramme, du har accepteret ved opstart.

Jeg kan dokumentere vores kommunikation og forlÞb, og på den baggrund mener jeg ikke, at de forhold, du beskriver i anmeldelsen, er korrekte.

Jeg har desuden forsÞgt at kontakte dig telefonisk og via SMS med henblik på at finde en lÞsning.

Jeg foretrÊkker vi finder en lÞsning direkte mellem os. Du er derfor meget velkommen til at kontakte mig, så vi kan få afsluttet sagen på en ordentlig måde.

Coach Ashkan

Aftaler et 7 mÃ¥neders forlÞb over

Aftaler et 7 måneders forlÞb over telefonen med forbehold på at det kan stoppe, da jeg har fysisk have mange skavanker( hvilken han klart går med til, det er slet ikke noget problem). De fÞrste 2 måneder går fint men så begynder jeg at få betÊndelse i både albuer og skuldre samt ryggen sÊtter sig - 1 måned med få Þvelser og meget lidt sparring bliver det ikke bedre. Jeg prÞver at opsige min aftale men det kan så ikke lade gÞre, selvom det var en klar aftale fra starten - han gemmer sig på at en opdatering af appen har gjort ikke det ikke kan lade sig gÞre mere og han er ked af det - men jeg skal betale for de sidste 4 måneder.
FÞler mig svindlet og bondefanget på det groveste og har yderligere erfaret af folk med personlig kendskab til ham at det ikke er et enestående tilfÊlde.
Det var så 9000,- ned i lommen på et dårligt menneske - fÞj

2026幎2月23日
自発的なレビュヌ

Tager dine penge og er ligeglad med resten.

Opretter aftale med 17 årige uden godkendelse af vÊrge.
Den ung har intet fået ud over en mail med en binding på 5 måneder hvilket er ulovligt!
opkrÊver 2* belÞbet pr måned.
da Ashkan bliver gjort bekendt med det, stopper kontakten og så bliver man blot blokkeret både på telefon og insta.
Utroligt man vil drive et firma på den måde.

2026幎1月14日

Stoppede med at svare

Stopper med at svare, tog 1.250 kr hver måned og så blev jeg slettet fra hans Zenfit app. Så tog jeg kontakt og han lovede at få mig op igen uden omkostninger. Den dag i dag har jeg ikke hÞrt fra ham. Anbefaler ham slet ikke.

2025幎5月28日
Coach Ashkan ロゎ

Coach Ashkan からの回答

Hej,

Jeg er oprigtigt Êrgerlig over at lÊse din anmeldelse, men jeg er nÞdt til at prÊcisere, at det beskrevne forlÞb ikke stemmer overens med virkeligheden.

Ingen klienter bliver slettet fra Zenfit uden forudgÃ¥ende dialog, og abonnementer stoppes altid i overensstemmelse med de aftalte vilkÃ¥r. Hvis en profil har vÊret lukket, skyldes det typisk enten opsigelse, manglende betaling eller afsluttet forlÞb – aldrig uden kommunikation.

Jeg har heller ikke nogen uafklarede henvendelser liggende, hvor jeg har lovet genoprettelse uden at fÞlge op. Hvis der er sket en misforståelse, vil jeg naturligvis meget gerne have mulighed for at få den afklaret direkte.

DK’s bedste

Jeg har haft samarbejde med Ashkan i over 6 år
Og der er sku ikke det den mand ikke har gjordt for mig
Hjalp mig ud af den vÊrste periode af mit liv efter en alvorlig knÊ skade hvor det osse gik udover psyken
Men Ashkan fik gang i mig igen hvor ingen andre kunne
Og jeg er stadig hos ham
Ville ikke vÊlge andre i DK

2025幎8月7日

En coach i ÞjenhÞjde

En coach i ÞjenhÞjde!
Med professionalisme lÞfter Ashkan din motivation til nye hÞjder og åbner dÞre til en forbedret livsstil. En forstående og stÞttende coach, der mÞder dig - prÊcis hvor du er.

2025幎8月7日

supergodt forlÞb med Ashkan

Haft et supergodt forlÞb med Ashkan, hvor han har vÊret en afgÞrende og motiverende faktor i bestrÊbelserne på at opnå min mål. Ashkan har en supergod balance i at pace uden at det fÞles anmassende. Klar anbefaling herfra.

2025幎7月30日

Jeg har vÊret i forlÞb hos Coach Ashkan

Jeg har vÊret i forlÞb hos Coach Ashkan i 11 mÃ¥neder, og det har vÊret en kÊmpe skuffelse. Allerede fra starten blev der lovet en masse – store resultater, personlig tilpasning og tÊt opfÞlgning. Intet af det blev holdt.

Kommunikationen var elendig. NÃ¥r jeg stillede spÞrgsmÃ¥l, mÃ¥tte jeg vente til dagen efter for at fÃ¥ svar – og det var kun ét spÞrgsmÃ¥l ad gangen. Det er alt for lidt, nÃ¥r man stÃ¥r midt i et forlÞb og har brug for vejledning. Derudover var det tit uklart, hvem jeg egentlig skulle skrive til, for der flere personer bag en skÊrm

Jeg blev hos ham så lÊnge, fordi han blev ved med at sige, at ingen anden coach kunne hjÊlpe mig, da han kendte min krop. Det var nÊrmest en måde at holde mig fanget på. I virkeligheden fÞlte jeg mig hverken set, hÞrt eller stÞttet.

Det her har vÊret spild af tid og penge. Jeg kan ikke anbefale Ashkan til nogen

2025幎5月27日
自発的なレビュヌ

Coach Ashkan en investering man ikke fortryder

Jeg har vÊret i forlÞb hos ashkan i 8 måneder og jeg har tabt mig 20 kg. Da jeg startet hos ham trÊnet jeg hverdag men min kost sejlet og jeg havde ikke nogle som helst forstand på hvad jeg skulle spise.
Han lagde en kost plan og trÊnings plan som jeg kÞrte efter og jeg fandt ud af hvormeget kosten virkelig betyder for ens trÊning.
Jeg kan kun anbefale at bruge de penge og invester i ashkan for han har sku styr på sit arbejde og når man er hos ham fÞler du dig ikke som kunde men som en han virkelig bruger sin tid og krÊfter på så du kommer i mål .
Og har man en enkelt dag hvor man svipser med kosten så er det ikke sådan at man skal hÞre for det af ham han for dig tilbage på planen også giver man den en ekstra skalle for at vise ham man godt kan holde sin planer .
Jeg fÞler mig som et bedre menneske efter det her forlÞb for jeg har mere overskud i hverdagen til mine bÞrn, jeg har lÊrt hvad for en kost der er god for mig og jeg har ikke fortrudt en eneste gang at jeg tog kontakt til ham .

2025幎5月7日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。