Anaïs Dining レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi havde bestilt brunch til 25 mennesker, og hentede selv maden en halv time fÞr gÊsterne kom. Alt var helt frisklavet og anrettet pÃ¥ pÊne fade, lige til at servere. Bacon var sprÞdt og brÞdet var lu... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde booket Anais dining til stÃ¥ for maden til en middag med 21 gÊster. Alt var perfekt, vi startede i haven med smÃ¥ lÊkre forretter og derefter en fin 3 retters menu, portions anrettet og perfekt se... もっず芋る

䌁業が回答したした

Anaïs var med til at gÞre maden til vores bryllup til en uforglemmelig oplevelse! Hun er virkelig god til at anbefale retter som imodekommer hele selskabets Þnsker, hvilket var meget vigtigt for... もっず芋る

Vi fik brunch og kager til 50 personer. Alt var virkelig lÊkkert og der var noget for enhver smag. Vi bestiller gerne hos Anais Dining igen.

䌁業情報

1. 仕出し業者

圓該䌁業による蚘述

Book en eksklusive madoplevelser til din kommende fest! Du kan bestille en af mine catering menuer, og afhente i Anaïs Kulturcafé i Farum Kulturhus eller booke mig som din private kok. Så kan du forkÊle dine gÊster og nyde festen uden bekymringer og med smagfuld mad på bordet!

優良

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

Tak for lÊkker mad!

Tak for lÊkker mad!
Alt i denne de lux menu var godt. KÞdet stegt perfekt og med god smag, gode kartofler, smagfuld sovs, sprÞd salat, lÊkkert brÞd og dejligt frisk cheesecake dessert, som jeg fik pga. allergi i stedet for den dessert som var del af menu’en.
Stor anbefaling herfra!

2026幎1月22日

Anaïs Dining からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse ❀

Det glÊder mig virkelig, at I nÞd hele deluxe-menuen – og isÊr at kÞdet, smagene og desserten faldt i jeres smag.
Jeg er også glad for, at vi kunne tilpasse desserten ift. allergi, så alle kunne få en god oplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget 🙏😊

LÊkker brunch

Vi havde bestilt brunch til 25 mennesker, og hentede selv maden en halv time fÞr gÊsterne kom. Alt var helt frisklavet og anrettet på pÊne fade, lige til at servere. Bacon var sprÞdt og brÞdet var lunt og i sÊrklasse velsmagende. Frugt og grÞnt var delikat udskåret.
Jeg kan virkelig anbefale Anais catering.

2026幎1月4日

Anaïs Dining からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse 🙏
Det glÊder mig virkelig at hÞre, at brunchen levede op til jeres forventninger – og at bÃ¥de maden, anretningen og detaljerne blev vÊrdsat.
I er meget velkomne en anden gang !

LÊkker mad og super service

Anaïs lavede mad til vores Þveweekender på Ungdomsskolen. +60 mennesker skulle have mad - og der var mange forskellige behov der skulle imÞdekommes. Men vi oplevede at blive mÞdt med en vidunderlig åbenhed og interesse i at lÞse opgaven, en fantastisk service og oveni SUPER lÊkker mad. KÊmpe anbefaling både til arbejde og private arrangementer.

2025幎12月13日

Anaïs Dining からの回答

Tusind tak for den virkelig dejlige anmeldelse 🌿

Det har vÊret en stor fornÞjelse at lave mad til jeres Þveweekender, og jeg er meget glad for at hÞre, at både maden, servicen og håndteringen af de mange forskellige behov levede op til jeres forventninger.
Tak for tilliden og den fine anbefaling – den betyder utrolig meget for mig 🙏
Jeg glÊder mig til at stå for endnu en bestilling for jer i slutningen af måneden!

Anaïs

Virkelig lÊkker mad

Virkelig lÊkker mad, jeg vil vÊlge fisk til forret en anden gang. Unghanen var perfekt stegt. BrÞd og smÞr MUMS! Dessert, love it! Jeg manglede bare noget mere grÞnt. Tak for mad:-)

2025幎12月30日

Anaïs Dining からの回答

Hej Susanna, tusind tak for din sÞde besked – det gÞr mig virkelig glad at hÞre 😊

Jeg er så glad for, at unghanen sad lige i skabet, og at brÞd, smÞr og desserten også var et hit!

Der var faktisk virkelig stor interesse for fisken som forret, sÃ¥ jeg kan love dig, at fisk helt sikkert kommer igen som forret pÃ¥ nÊste nytÃ¥rsmenu 🐟

Og tak for din Êrlige kommentar om mere grÞnt – det er prÊcis sÃ¥dan noget feedback, jeg elsker at fÃ¥ og tager med videre ❀

Tak fordi du altid stÞtter – hÃ¥ber vi ses snart igen!

KÊrlig hilsen
Anaïs

Super service og lÊkkert mad

Rimelig pris, super fin service, lÊkker mad, (sÊrligt det nybagte brÞd og tebirkes). Croissanterne var desvÊrre lidt tÞrre, men det tror jeg kan rettes op på ;-)

2025幎9月13日

Anaïs Dining からの回答

Hej Susanne, tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at hÞre, at brÞd og tebirkes var lÊkre! Vi kigger nÊrmere på vores croissanter og sÞrger for at gÞre det bedre nÊste gang :-)

Fantastisk madoplevelse

Fantastisk lÊkker 5 retter de lux menu, der imponerede både bÞrn og voksne. Vi var 21 mennesker til min 75 års fÞdselsdag. Alt kÞrte efter den aftalte plan.
Kan kraftigt anbefales.
Mimi og Sven
Virum

2024幎9月28日

Anaïs Dining からの回答

Tusind tak for jeres fine anmeldelse, Mimi og Sven! Det var en Êre at stå for maden til jeres fest :-)

Virkelig en god oplevelse!

Havde booket private dining til 13. Behagelig og professionel servering, maden var velsmagende, gÊsterne var vilde med det.
KÞkkenet var ryddet og rengjort, da de tog af sted.
Virkelig en god oplevelse, hvor jeg som vÊrtinde kunne slappe af og nyde frokosten og mine gÊster.

2024幎3月16日

Hej Merete,
Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det var en fornÞjelse at stÃ¥ for maden til din rund fÞdselsdag! 🎉

Fantastisk masterclass

Rigtig god og forståelig masterclass med sprudlende energi fra Anaïs. Vi fik en masse lÊkker supper og dejligt brÞd ud af det.

2024幎1月14日

Hej Sofie,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟 Det var ogsÃ¥ en virkelig sjov oplevelse for mig, og jeg er bare sÃ¥ glad for at kunne bidrage til, at I lÊrer og nyder mine lÊkre opskrifter 🀗

Highly recommend

Highly recommend the food from Anaïs Dining - great service and wonderfully exciting food.

When we ordered, we were met with an understanding of our wishes and ideas for what could be more delicious.
We have now eaten and received food from Anaïs Dining a few times and recommend Anaïs Dining to anyone who needs food from Anaïs Dining.

All my guests on 2 September 2023 were impressed with how delicious the food was. It was light, deliciously presented and tasted heavenly

2023幎9月2日

Anaïs Dining からの回答

Hej Iben tusind tak for din anmeldelse! ✹ Det er altid en fornÞjelse at lave mad til dine arrangementer 🀗