レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Jag blev senast lurad av han igÃ¥r dÃ¥ jag köpte bitcoins och skicka sedan till hans adress och efter 2 timmar sÃ¥ sa han att allt var klart och att min vinst var 142000 kr nÃ¥nting och att pengarna Àr pÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

TjÀnar pengar pÃ¥ att sÀlja dig kursen men du agerar casino med dina pengar. Hans mÃ¥lgrupp Àr fattiga mÀnniskor som snabbt vil bli rika. Ibland slÀnger han i vettiga resoneman som "köp ett icke volati... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Det Àr intressant att notera att han inte verkade ha nÃ¥gra lyxiga klockor eller bilar innan han började med sin tjÀnst. Alla dyra saker har dykt upp EFTER hans tjÀnst. Han pÃ¥stÃ¥r att pengarna kommer f... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

H*runge* scammar, 30 dagar gratis men i nÀsta steg sÃ¥ vill han ha 5000kr. Kackerlacksbeteende. Luras inte av som skulle sÀlja sin mamma för lite pengar. Om ni hade det svÃ¥rt ekonomiskt nÀr ni var 10 b... もっず芋る

1.8

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Varning till småsparare

Varning till småsparare
Jag vill varna alla småsparare som drömmer om att bli rika snabbt.
Jag gick en kurs pÃ¥ sex mÃ¥nader som kostade runt 8 000 kronor. NÀr man blir medlem lÀggs man till i hans “close friends” pÃ¥ sociala medier, dÀr han dagligen delar videor med tekniska analyser av 2–3 grafer (aktier, forex eller krypto).
Röd flagga (ingen community till medlemmar som får kommunicera med varandra)
Analysen Àr alltid vÀldigt enkel och upprepas dag efter dag:
“Denna har brutit 50 % av nedgången/uppgången och gått över 0,6. Nu ser jag alla rekyler nedåt som möjligheter till större uppgångar.”
Allt bygger på en mycket grundlÀggande teknisk analys, nÀstan uteslutande med fibonacci-nivåer. Det finns inga genomtÀnkta strategier. Efter en vecka kan du sjÀlv upprepa samma analys eftersom det Àr så simpelt.
En gÃ¥ng i mÃ¥naden delar han en sÃ¥ kallad “investeringsmöjlighet” med hög potential. Men i praktiken handlar det om att gÃ¥ in med hög hÀvstÃ¥ng – och flera gÃ¥nger har positionerna gÃ¥tt till stop loss. Hans stop loss ligger ofta pÃ¥ 40–60 % förlust.
Ett exempel: han var alltid positiv till Novo Nordisk nÀr aktien lÃ¥g pÃ¥ 1000 DKK och hÀvdade att “alla rekyler nedÃ¥t Àr köplÀgen”. Detta enbart baserat pÃ¥ grafen, utan hÀnsyn till till fundamentala biten. Nu har aktien fallit till 350 DKK. FrÃ¥gar du honom om analys idag sÀger han tvÀrtom att “alla rekyler uppÃ¥t Àr sÀljsignaler” – Ã¥terigen utan nÃ¥gon djupare förstÃ¥else för bolaget, dess vinst, konkurrenssituation, omsÀttning eller vÀrderingstal.
Slutsats
Hans “strategi” Àr extremt ytlig.
Han lever på medlemsavgifterna, inte på framgångsrika investeringar.
Om han bara har 100 medlemmar kan han redan köpa bilar, klockor och visa upp en falsk bild av framgång.Eftersom nÀr du blir medlem så får du också kurser, en kurs Àr en video som han spelar in, det Àr bara en Simpel förklaring om ett begrepp inom trading, den ena delas gratis och en fördjupning betalar du för.
Han kan lÀgga ett precis på 1500kr bara föra att få fortsÀttningen av videon och han anser sig sjÀlv bara snÀll eftersom han begÀrde inte mer Àn 1500kr
Skam skam skam
👉 Akta er! Låt er inte luras av vad han visar upp. Era pengar finansierar hans livsstil.

2024幎10月24日

Ren scam

Ren scam, testa hans 30 dagars kurs, innan jag Àn hann regga mig sÃ¥ kolla jag upp allt man skulle regga pÃ¥ och skicka pengar till. Don’t do it.
Han lÀnkar till en bot och vill att man skall sÀtta in pengar, den Àr inte reggad och googla man lite så Àr det svårt att ta ut sin vinst osv.

2025幎8月10日
5぀星のうち4の評䟡

Jag blev senast lurad av han igÃ¥r då

Jag blev senast lurad av han igår då jag köpte bitcoins och skicka sedan till hans adress och efter 2 timmar så sa han att allt var klart och att min vinst var 142000 kr nånting och att pengarna Àr på mitt konto om ca 2 timmar och efter en stund skicka han en bild på att transaktionen blivit blockerad och att han ytterligare ville ha över 4000 kr?? Men då vÀgra jag och fatta grejen men jag var dum nog att gå på det från början. Akta er för Analys Hasse!!

2025幎8月13日

H*runge* scammar

H*runge* scammar, 30 dagar gratis men i nÀsta steg så vill han ha 5000kr. Kackerlacksbeteende. Luras inte av som skulle sÀlja sin mamma för lite pengar. Om ni hade det svårt ekonomiskt nÀr ni var 10 barn, ett tips till din mor hade varit håll igen benen istÀllet för att sÀra som röda ljus distrikten

2025幎5月1日

Vilken skojare, spring hÀrifrån

Vilken skojare. Han kan inte mer trading Àn någon annan som delar sin kunskap gratis på Youtube. Det Àr extremt basic grejer han lÀr ut. Spara 18k om året och kolla lite Youtube istÀllet. Han tjÀnar pengar på folk som köper hans medlemskap inget annat. Hade han haft avkastningen han skryter om hade han varit dollar miljardÀr vid det hÀr laget. Det finns en anledning att han inte flashade med bilar och klockor förrÀn EFTER han började sÀlja medlemskap. Det Àr dÀr han tjÀnar pengar, på lÀttlurade småsparare som hoppas bli rik över natten.

2025幎4月15日
5぀星のうち1の評䟡

TjÀnar pengar pÃ¥ att sÀlja dig kursen

TjÀnar pengar på att sÀlja dig kursen men du agerar casino med dina pengar. Hans målgrupp Àr fattiga mÀnniskor som snabbt vil bli rika. Ibland slÀnger han i vettiga resoneman som "köp ett icke volatilt stabilt bolag med hÀvstång". Men ingen transpares, går inte att hitta information om hans företag. Så många röda flaggor. NÀr jag stÀllde enkla frågor blockerades jag Detta Àr horoskop för mÀn och jag kÀnner mig blåst.

2025幎1月8日
5぀星のうち2の評䟡

Analyshasse Àr en sÀljare som flexar

Analyshasse Àr en sÀljare som flexar med lyx för att locka till sig navia personer. Han har ingen öppen community av en anledning. Han visar endast upp det som ger honom sjÀlv cred. Ingen medlem ska kunna integrera men någon annan. Ingen ska få reda på hur det går för andra medlemmar. Hur många Àr dem ?Han uppger att han bjuder på utbildningar gratis trots att du betalar minst 18000kr per år för att följa honom. Hans girighet på pengar och flexande med sedlar Àr högst oseriöst i hans stÀllning. Det finns mycket bÀttre alternativ på detta område om du vill utvecklas och skaffa dig mer kunskap.

2025幎1月12日

Scamhasse

Jag vill rapportera anvÀndaren "Analyshasse" för misstÀnkt bedrÀgeri och oetisk verksamhet. Han anvÀnder Telegram för att marknadsföra T4Trade, en mÀklare reglerad av FSA på Seychellerna, vilket Àr en tillsynsmyndighet med begrÀnsade kundskydd. Han påstår att tjÀnster och material Àr "gratis" på hans instagram, men krÀver en insÀttning på minst 300 euro/dollar/pund för att få tillgång. Detta framgår inte tydligt i hans marknadsföring, vilket kan vilseleda anvÀndare.

Dessutom undviker han att svara på frågor om reglering och skydd, och han avleder frågor om risker med hög hÀvstång (1:1000) eller potentiella förluster. Detta tyder på bristande transparens och ansvar gentemot potentiella investerare, vilket kan utsÀtta folk för ekonomiska risker.

2025幎1月10日
5぀星のうち1の評䟡

Det Àr intressant att notera att han

Det Àr intressant att notera att han inte verkade ha några lyxiga klockor eller bilar innan han började med sin tjÀnst. Alla dyra saker har dykt upp EFTER hans tjÀnst. Han påstår att pengarna kommer från trading och investeringar, det verkar vara en vag förklaring. Om det verkligen var så borde han ha haft pengar innan han började med tjÀnsten.

2024幎12月27日
5぀星のうち1の評䟡

Till dig som funderar att köpa kursen

På olika sociala plattformar anvÀnder Hasse en aggressiv marknadsföring, avsaknad av transparenta resultat, och den starka betoningen på att agera snabbt. Om du övervÀger att gå vidare, se till att stÀlla kritiska frågor, be om konkreta exempel på tidigare resultat. Påståendet att ingen förkunskap krÀvs kan vara lockande för nya investerare, men det kan också vara en varningssignal. Att investera på börsen krÀver en förståelse för risker, marknader, och strategier, och seriösa rådgivare uppmuntrar ofta utbildning och insikt snarare Àn att förenkla processen för mycket. Undersök vad andra sÀger om tjÀnsten innan du binder dig till något. Var försiktig och göra en noggrann bedömning nÀr det gÀller investeringar.

2024幎8月17日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ