Försökt avsluta men det är helt omöjligt. Moment 22. Kommer bara tillbaka till deras chat där man kan ställa frågor. Kommer aldrig rekommendera denna sida till någon. Orsaken är just att de gör det ti... もっと見る
企業が回答しました
Nybörjare kan bli totallurade på sina sk hints, hitintills har inget av dem stämt, fått på både min och makens farmor "emigrationsrecords" och ingen av dem flyttade nånstans. Alla övriga hintar helt f... もっと見る
企業が回答しました
Ja det är något nytt, man är ju lite spänd inför förväntan. Jag tycker att er frågeställning kommer för tidigt. Jag har bara varit inne på sidan en gång efter fullständigt DNA svar. Frågeställningen... もっと見る
En diskrepans mellan mail, som ger en analysstatus (vi har nu extraherat DNA) och vad som syns, när man kollar status (på plats 3 av 6). Ett underlåtande att besvara mail, trots bekräftelse på motta... もっと見る
Släktforskning på Internet. Upptäck dina släktingar på världens största webbplats för släktforskning. Bygg gratis släktträd och sök i kyrkböcker på Ancestry.
West Traverse Parkway 1300, 84043, Lehi, 米国
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jag begriper inte hur man ska hitta nånting. Hur jag än bär mig åt så hamnar jag bland töntiga egenskaper. som dessutom inte stämmer. Var hittar jag någon form av manual, och en manual på svenska.
Dessutom har jag köpt två kit, vilka efter aktivering försvann på väg tillbaka till er. Jag har fått ett kit i ersättning ( det som nu är färdigbehandlat), men jag saknar fortfarande kit nummer två, som min man skulle använda. När får jag det?????

Ancestry.se からの回答
Undermåliga instruktioner, saknar en returlåda/lapp för att skicka tillbaka den till er, Fick söka blan massa sidor hops er och nu, förhoppningsvis hamnar dna-kitet rätt till slut, det kostade mig 160 kr i porto (spårbart) för nåt jag redan betalat er för.
Nu skriver ni i ett annat svar att det ska finnas en returlapp att skriva ut vid registreringen men det kan jag säga att det var inget som syntes speciellt tydligt, vi höll på i 45 minuter med att försöka hitta den förfrankerade lådan/etiketten och lyckades inte.
Jag har gett er möjlighet i mailet jag skrev till er att kompensera mig för de 160 kr, annars kommer ARN att få kika på ärendet, har inte fått svar från er kundservice än.
Edit: replik på ert svar, då bör ni definitivt se över både instruktioner och göra den länken mkt tydligare än vad den var när vi reggade kontot. Ni bör även se över de skriftliga instruktionerna som följde med ert kit där det uttryckligen stod man ska lägga sitt kit i den ”förfrankerade lådan” som medföljde och posta som vanligt. Vi förstod ju snabbt att nån returlåda inte finns öht men att en klisterlapp med adress och frankering skulle kanske finnas men inte det heller uppenbarligen.
Så nej, så imponerad av er hittills är jag inte, det kassa omdömet får stå kvar.
Ancestry bör man ju nästan undvika faktiskt o ta nåt annat, när det havererar redan här, det verkar ju som om att jag inte är ensam om att inte hitta nån lapp att skriva ut. Jag höll ju knappt på att hitta adressen till vart jag skulle skicka den, jag hoppas verkligen ni lyckats ange den rätt på er egna hemsida.

Ancestry.se からの回答
Spridningen av min släkts ursprung
Fick en bra upplevelse av att se resultatet. Jag hade en föreställning om var min släkt från min fars sida kom ifrån. Men några överaskningar blev det ändå.
Att jag inte ger fulla 5 poäng är att jag inte lyckades registrera mig rätt i början och det tog en längre tid att erhålla resultatet.

Ancestry.se からの回答
Svårt att söka. Ologiskt och oklart upplägg. Man simmar omkring lite här o där - tar för mycket tid att försöka komma nånstans.
När man ska avsluta prov-abonnemanget får man självklart ett felmeddelande.
Du lockas med ett prov-abonnemang, och när du vill avsluta det går det inte. Gå inte på den här bluffen.

Ancestry.se からの回答
Programmet fungerar bra. Ancestry bör förbättra sökfunktionen

Ancestry.se からの回答
Jag fick ingen info om att provperioden gått ut, det bara drogs pengar från mitt Paypal konto. Dessutom drogs det får den lite dyrare varianten av Ancestry, jag hade inte angett något.

Språk svenska bra.
Inte så van att hantera det som kommer, svårt att tyda all text.

Ancestry.se からの回答
Att jag kan läsa och förstå allt på svenska.
Bra släktforsknings program.
Hade dock önskat att det varit tydligare skillnad i marknadsföringen angående skillnaden på Släktforskning och DNA.
Interesting details about my heritage even though it wasnt any close relatives (yet)

Ancestry.se からの回答
When you are from Denmark, Ancestry wants you to use Ancestry.se instead of Ancestry.com. I cannot order a dna test from Ancestry.com but only from Ancestry.se and no matter what I do it wont change the language to english…..
But I dont understand swedish at all! I can’t read it. If it were Norwegian it would be easy to read, but Swedish no.. I don’t understand anything…
When I go to the site to make a tree and so on it also keeps being In swedish, even tho I try to change it to english… Useless. I wont order a test or pay for membership if I cannot understand the language on the site… Sadly. Guess i have to stick to Myheritage then… But I really wanted to try Ancestry so it’s sad

Ancestry.se からの回答
Heltäckande när det gäller arkiv och register. Mycket flexibelt. Jag har många träffar i USA. Har hittat nya släktingar som jag har löpande kontakt med.

Ancestry.se からの回答
Jag beställde ett DNA-test i juni och fick svar först 4 månader senare. Fick göra om testet 3 gånger för att de hade ”hit a snag”. Som tur var betalade dem för de nya testerna och portot, men det var irriterande då min vän som valde en konkurrent till Ancestry fick svar på sitt DNA-test efter bara 1 månad.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。