3.8

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち5の評䟡

NÊste gang vi skal sÊlge, ringer vi til A&G igen.

Vi havde Andersen & Godrim både som ejendomsmÊgler og som kÞberrådgiver.

Henrik og Holger er Êrlige, professionelle og grundige. De mÞder selv op til fremvisninger, så man bliver ikke spist af med teenager, heller ikke når man allerede har indgået aftalen.

Helt igennem en god oplevelse, med klarhed og god kommunikation.

Vi vil bruge dem igen når vi skal sÊlge nÊste gang.

2026幎6月19日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg har haft en virkelig god oplevelse

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Andersen & Godrim i forbindelse med mit huskÞb.

De har rådgivet mig gennem hele processen og overtaget al kommunikation med ejendomsmÊgleren, så jeg hele tiden har fÞlt mig tryg. De har vÊret i tÊt dialog med mig og haft fokus på mine Þnsker og behov fra start til slut.

Derudover har de forhandlet en rigtig god pris på huset, gennemgået kÞbsaftalen grundigt og sikret, at både ejerskifteforsikring og de Þvrige dokumenter blev tjekket igennem.

Jeg har fÞlt mig i meget kompetente og professionelle hÊnder hele vejen. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Andersen & Godrim.
Fem stjerner herfra!

2026幎7月4日
5぀星のうち5の評䟡

ImÞdekommende, venlige og arbejdsomme.

Min lejlighed er blevet solgt af Andersen og Godrim. På trods af det har vÊret en vanskelig sag, har de hele tiden vÊret på forkant med mange fremvisninger. De har lagt et stort arbejde og brugt meget tid på at fremstille lejligheden og haven m.m.
Virkelig venlige og imÞdekommende. Har informeret om forlÞbet hele tiden og givet besked og svaret på alle henvendelser, så jeg har kunne fÞlge med i handlen undervejs. Jeg er taknemmelig for deres indsats, til nÊrmest halv pris, i forhold til andre ejd. mÊglere. Deres ihÊrdighed giver en fornemmelse af ikke at stå alene, men have en stÞttende hånd i ryggen.

2026幎2月4日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ