Vores ejerforening har brugt Qvortrup igennem mange Ã¥r. De holder aftaler, de er informative, hurtige til at svare og gode til opfÞlgninger. Vores mand har arbejdet hÃ¥rdt og indhentet et virkeligt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
OptrÊkkeri fra Qvortrup Qvortrup forsÞger sig med administration til konkurrencedygtige priser, men er relativt amatÞragtige, selvom de koster det samme som professionelle administratorer. Og de pris... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har fÞlt at der har vÊret styr på tingene. Og jeg har fået hurtige svar. Bare ked af at Daniel , stoppede lige fÞr vi var i mål.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Lyngbyvej 28, 2. tv., 2100, KÞbenhavn Ã, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Har fÞlt at der har vÊret styr på tingene. Og jeg har fået hurtige svar.
Bare ked af at Daniel , stoppede lige fÞr vi var i mål.
Vores ejerforening har brugt Qvortrup igennem mange år. De holder aftaler, de er informative, hurtige til at svare og gode til opfÞlgninger.
Vores mand har arbejdet hårdt og indhentet et virkeligt godt lånetilbud i forbindelse med et byggeprojekt.
Vi skal dog lige vÊnne os til de nye tider, hvor der opkrÊves pr. opgave - vi har jo vÊret vant til 'plejer'.

Qvortrup Administration A/S ããã®åç
Gode til rådgivning, nemme at få fat i og styr på tingene.

Qvortrup Administration A/S ããã®åç
Som bestyrelse i en stÞrre ejerforening pÃ¥ Ãsterbro skiftede vi for et Ã¥rs tid siden vores administration til Qvortrup efter flere Ã¥r med en mindre aktÞr pÃ¥ markedet â og sikke en forskel!
Vi har fra dag ét oplevet en markant hÞjere grad af faglighed, struktur og tilgÊngelighed. Qvortrup har vÊret proaktive sparringspartnere i alt fra den daglige drift til mere komplekse spÞrgsmÃ¥l om vedligehold, budgettering og jura. SÊrligt i forbindelse med vores igangvÊrende renoveringsprojekt har deres rÃ¥dgivning og opfÞlgning vÊret bÃ¥de professionel og lÞsningsorienteret â en stor hjÊlp for os i bestyrelsen.
Derudover sÊtter vi stor pris på den hurtige respons, den imÞdekommende tilgang og den generelle fÞlelse af, at Qvortrup reelt tager ejerskab for foreningens trivsel og fremdrift.
Alt i alt kan vi kun give vores varmeste anbefaling til Qvortrup som ejendomsadministrator. De leverer pÃ¥ bÃ¥de det faglige, det menneskelige og det praktiske plan â og gÞr hverdagen som bestyrelse markant lettere.

OptrÊkkeri fra Qvortrup
Qvortrup forsÞger sig med administration til konkurrencedygtige priser, men er relativt amatÞragtige, selvom de koster det samme som professionelle administratorer. Og de priser man ikke spÞrger om er urimeligt hÞje. Fx et udfyldelse af et mÊglerskema tager de 6.000kr for, selvom de selv bekrÊfter, at det max tager dem 1 time at udfylde det. Og registrering af ejerskifte, som nok tager 10-15 min tager de 2.500kr for. Urimelig og dårlig service!

Qvortrup Administration A/S ããã®åç
Jeg er formand for en ejerforening, der administreres af Qvortrup. Jeg vil gerne give min fulde anbefaling, da jeg har samarbejdet med selskabet i mere end 25 Ã¥r via to ejerforeninger. Jeg har altid fÃ¥et en meget fin service â isÊr fra Martin Skaarup, som er kompetent og et meget behageligt menneske.

Qvortrup Administration A/S ããã®åç
Meget positiv oplevelse. Jeg har fået både prompt og effektiv hjÊlp. Ms. Susan V. var meget tålmodig, selv om sagen varede lÊnge.

Qvortrup Administration A/S ããã®åç
Som medlem af en bestyrelse i en ejerforening med 150 boliger har jeg gennem 16 år arbejdet sammen med Qvortrup Administration og deres administratorer Jens Anker Hansen og Martin Skaarup. Det har vÊret et samarbejde prÊget af stor gensidig tillid i behandlingen af sager med relation til ledelse af generalforsamling, byggeri og vedligehold samt administrative forhold af Þkonomisk, juridisk og kontraktmÊssig art, hvor isÊr tilrettelÊggelsen og udfÞrelsen af de lÞbende stÞrre vedligeholdelsesarbejder på en hensigtsmÊssig og konstruktiv måde har vÊret til vÊsentlig Þkonomisk glÊde for vores medlemmer.
Det har vÊret et samarbejde hvor administrator har deltaget i de fleste af vores mÞder, og hvor de mange forskellige meninger og synspunkter har kunnet valueres og evalueres i en god og til tider humÞrfyldt men respektfuld tone, uagtet at der selvsagt har vÊret og skal vÊre mulighed for divergenser. Et samarbejde over så mange år vidner også om, at de ovennÊvnte forhold har vÊret tilfredsstillende for begge parter. Som afgående bestyrelsesmedlem Þnsker jeg Qvortrup Administration det bedste for fremtiden.

Qvortrup Administration A/S ããã®åç
Var absolut ikke tilfreds. Min andel af faldstammeprojekt kan ikke afsluttes direkte med mig, men skal gå igennem ny ejer af min tideligere lejlighed. Administrativt sammenligner I ejendommens faldstammeprojekt med forbrugsregninger og vil afregne den tilbagebetaling der formentligt vil vÊre til mig med den nye ejer. Vi snakker om et projekt der blev afsluttet for lang tid siden! Men hvor der endnu ikke foreligger et fÊrdigt regnskab. Det er utrovÊrdigt at I blot undskylder jer med at jeres system ikke kan håndtere det.
I spÞrger om min oplevelse med tinglysningen, men det er bare en del af jeres engagement som administrator for ejendommen. Det er under al kritik, at I ikke vil afregne med mig direkte.

Qvortrup Administration A/S ããã®åç
Vender ikke tilbage, hverken på tlf. eller mail. Herudover er der desvÊrre heller ikke styr på tingene; og det juridiske niveau er lavt.
Jeg havde et problem, kontaktede administrationen og de kom på en opgave. De har virkelig vÊret ihÊrdige og jeg er meget glad for det arbejde Sandra Pedersen har udfÞrt. Fantastisk og tak
Jeg har aldrig fået så dårlig en behandling nogen steder jeg har kontaktet dem mange gange i de 2 år vi har boet her al malingen falder af stukkanterne lejligheden er helt ny istandsat vi har skÊgkrÊ og radiatoren virker ikke i stuen så flyt aldrig til Amagerlandevej med mindre du er håndvÊrker og kan alt selv for her er service ikke eksisterende
Min ejerforening skiftede vÊk fra Qvortrup administration, fordi alting sejlede.
Referaterne fra vores generalforsamlinger blev ikke sendt rettidigt og generelt var der lange svartider og dårlig kommunikation.
Ved en enkelt lejlighed sendte de mig en liste med navne på ejere der skyldte penge til foreningen(!), selvom jeg intet behov havde for den information.
Got excellent service at a very short notice.
Dårlig service hver gang jeg har vÊret i kontakt med deres administrative team. Den ikke eksisterende empati trÊder tydeligt frem hos deres medarbejdere, der lyder som om de ikke har haft en god dag på arbejdet de seneste 10 år. De er alt for uprofessionelle til at man kan have en tillidsfuld relation.
Fantastisk service og top professionel personale, samt håndtering af opgaver. Mange tak herfra
Qvortrup Administration (QA) har administreret regnskaber og opkrÊvninger for FÊrgebakkernes VandvÊrk på OrÞ. OpkrÊvninger er fuldstÊndig uforståelige og kan IKKE kontrolleres. I perioden 2008 til 2013 opgjorde man mit vandfrobrug forkert, idet gennemstrÞmningen på en bimåler tillagdes hovedmålerens angivelse. Efter gentagne oplysninger til Lars Reimer (QA) gik der 3 år fÞr man fattede sagen. Dette resulterede i en stor tilbagebetaling for mit vandforbrug i 2013. DesvÊrre refererede QA mit forkerte forbrug til HolbÊk kommune, som derfor opkrÊvede alt for meget i kloakbidrag. Dette blev også til sidst refunderet. Ved dette årsskifte konstaterer jeg, at Fors A/S (HolbÊk kommune) atter opkrÊver et forkert samlet forbrug. Ved henvendelse til Lars Reimer (QA) om hjÊlp m info til Fors. om de korrekte aflÊsningstal blev dette af Lars Reimer nÊgtet på en ret så uforskammet måde. Inkompetent sagsbehandling.
Firmaet opkrÊver gebyrer for notering af ejerskifte, uden at have aftale med grundejerforeningen - 1250,- kr. lige ned i lommen.
Vil man ikke betale truer de med inkasso og retssag.
Klager man lÊgger de gebyret på ens nÊste BS uden at advisere en !
Vores grundejerforening vil sagsÞge dem for at få tilbagebetalt alle uretmÊssigt opkrÊvede gebyrer.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã